DEN ABATTOIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN ABATTOIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.981.238

Publication

27/03/2013
ÿþ Mod word 11,1

11-4 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGFj FCD



1 B. 03. 2013

RECHTB KORTRIJ OK KOOPHANDEL

VII

Ondernemingsnr : 0824.981.238 Benaming

(voluit) ; DEN ABATTOIR

(verkort) :

tl

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperke aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 12, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 6 maart 2013 blijkt dat met eenparigheid van' stemmen de volgende beslissingen werden genomen;

1. Het verslag van de vereffenaar en de sluitingstaat der rekeningen werden goedgekeurd;

2. Kwijting werd verleend aan de vereffenaar, zijnde Waterpoel BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw, Hermien Spillebeen

3. De vereffening werd gesloten;

4. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar bewaard worden op navolgend; adres : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12.

Waterpoel BVBA

vertegenwoordigd door Hermien Spillebeen

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift vonnis tot goedkeuring van het verdelingsplan

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.11.2012, NGL 21.12.2012 12675-0213-014
16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 30.03.2012 12082-0165-015
08/03/2012
ÿþMod Wasti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KBELGt NrERGELPGD

'-- 2012 2 0. az, 2012

3TAATSaLAD

G§~éTBtAt/N~i~ KOOPHANDEL L1~1" 1 f~,1JEt

Ondemerningsnr : 0824.981.238

Benaming

(voluit) : DEN ABATTOIR

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8930 Menen, Kortrijkstraat 136

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 23 december 2011 (geregistreerd te Menen op 27 december 2011, boek 201 blad 4 vak 13, ontvangen ¬ 25,00), blijkt het volgende:; De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten: het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding.

- een staat van actief en passief die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgelegd, namelijk op 26. oktober 2011.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de: vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vaarzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passiva en over de' in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze: documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldcende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 22 december 2011 overeenkomstig: artikel 181, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm= van een BVBA "Lelieur, Van Ryckeghem & C°" te 8790 Waregem, Keizerstraat 18:

"6. Besluiten

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEN ABATTOIR" een, boekhoudkundige staat afgesloten per 26 oktober 2011 opgesteld, die, rekening houdende met de, vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van t_ 35.566,17 en een netto-actief van ¬ - 34.323,06,

De termijnen zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen werden niet nageleefd. De controlewerkzaamheden werden er niet door beïnvloed.

1k dien een voorbehoud te maken omtrent de inbaarheid van de vordering in LR t.a.v. Mevr. Chéronne° Vinquier en Mevr,Pascaline Vinquier t.b.v. 14.794,25 EUR, aangezien ik geen getekende saldobevestiging= ontving en de financiële toestand van Mevr. Chéronne Vinquier en Mevr, Pascaline Vinquier mij niet bekend is.

De artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te brengen en de BVBA JALINVEST bereid is am haar vordering op de vennootschap niet op te vorderen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat, de toestand van de vennootschap, onder voorbehoud van het mogelijks impact van een herziening van de resultaten ten gevolge van een controle van de, belastingsadministraties mbt. tot de jaren die nog niet gecontroleerd werden en onder voorbehoud van hetgeen hoger vermeld werd, volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Waregem, 22 december 2011.

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor

Vennoot in de burg.venn. ovv. Bvba Lelieur, Van Ryckeghem & C°"

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek en vooraleer de algemene vergadering beslist tot ontbinding, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

ln aansluiting daarbij worden volgende documenten in ontvangst genomen :

- het verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

be

a

BI

Sta

Bipagen istj ireYIteigtsdr-Stnntsbiatt =18i0312012'1- Arrrrexex àn Maniterrr-ùetgu

1111 MONITEI

*iaosaasa* 2 8 -0 ELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de staat van activa en passiva.

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT - ONTBINDING

De algemene vergadering besluit dat de BVBA "Den Abattoir", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, Kortrijkstraat 136, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0824.981.238, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in vereffening is.

DERDE BESLUIT -AANSTELLING VEREFFENAAR

De algemene vergadering besluit als vereffenaar te benoemen:

De BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0446.426.860, voor wie zal optreden, de heer Piet Dujardin, wonende te 8560 Wevelgem, Waterpoel 8.

De benoeming is voor onbepaalde duur.

De prestaties van de vereffenaar worden vergoed tegen een uurtarief van 80,00 ¬ (excl. BTW),

Deze benoeming gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel te Kortrijk, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering benoemt bovendien, voor zoveel als nodig, tot lasthebber ad hoc voor het indienen en ondertekenen van het verzoekschrift tot het bekomen van de bevestiging van de rechtbank van Koophandel met betrekking tot de benoeming tot vereffenaar, mevrouw Linda SCHOENMAEKERS, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56.

VIERDE BESLUIT - BEVOEGDHEDEN VEREFFENAAR

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan iedere vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaars, al dan niet afzonderlijk handelend, hebben de bevoegdheid om de ba-ten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te be-palen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te versohijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen,

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toe-kennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaars worden ervan ontslagen inventaris op te maken, en mogen zich beroe-pen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anders-zins, zal de overblijvende vereffenaar voorlopig in de vacature voorzien, en de algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting deze keuze bekrachtigen, of overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT-ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van

de heer DESMET Jan Etienne Robert, geboren te Menen op 5 februari 1959, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56.

Onder opschortende voorwaarde dat de Rechtbank van koophandel de benoeming bevestigt van de voomoemde vereffenaars, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van

- mevrouw SCHOENMAEKERS Linda Simonne, geboren te Wevelgem op 12 februari 1962, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56.

De goedkeuring van de jaarrekening over het voorbije boekjaar zal gelden als décharge aan deze zaakvoerders voor de volledige periode van hun bestuur.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als décharge aan deze zaakvoerders voor de volledige periode van hun bestuur.

VIJFDE BESLUIT - OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan en de vereffenaar, niet recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

M

Voorbehouden aan het a. Belgisch Staatsblad De rechtbank van koophandel te Kortrijk op 6 februari 2042 iheeft.aangeduid als vereffenaar

de BVBA "Waterpoel" te 8560 Wevelgem, Waterpoel 8 (ondememingsnummer 0881.383.273), met mevrouw

Hermien Spillebeen als vaste vertegenwoordiger, wonende te 8560 Wevelgem, Waterpoel 8.

c

n o

Opgemaakt te Menen op 17 februari 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

-

beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011
ÿþ4 Mod 2.1

,Latin In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

11

I

u

ti

1HI

iu

11111

NEERGELEGD

iaaNK Ki)fiPHAlon-1

Ondernemingsnr : 0824.981.238

Benaming

(voluit) : DEN ABATTOIR

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 136 - 8930 MENEN

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERS

-- 3, 12, 2C1

Griffie

MQ QIREcR ftr ~

3~~

JJ ~Y ° 2-2U ELGISCH STAA-SB~ ~

j221.

~:. . .

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap gehouden op 1 oktober 2011:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van navolgende personen als zaakvoerders van de vennootschap met ingang van 23 september 2011:

-mevrouw Chéronne VINQUIER, wonende te 8930 Menen, J & M Sabbestraat 88 0-02; en -mevrouw Pascaline VINQUIER, wonende te 8930 Menen, lepersestraat 10-0101.

De kwijting voor de uitoefening van hun mandaat als zaakvoerder zal voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering.

Linda Schoenmaekers, statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

*11192408*

7-~,

21/03/2011
ÿþVo beho

aan

Belt Staal

Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neen : ! uatg eer~gallie van de akte

r u,

1-03

" 1104355"

Ondernemingsnr : 0824.981.238

Benaming

(voluit) : DEN ABATTOIR

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 136 - 8930 MENEN

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDERS

HTBANK KOOPHANDEL KOR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

ittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap gehouden op 28 februari 2011:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot bijkomende (niet-statutaire) zaakvoerders van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 1 april 2011:

-mevrouw Chéronne VINQUIER, wonende te 8930 Menen, Kortrijkstraat 148 bus 201; en -mevrouw Pascaline VINQUIER, wonende te 8930 Menen, Wahisstraat 182 bus 01.

De vergadering keurt de benoemingen met éénparigheid van stemmen goed.

Beide personen aanvaarden hun aanstelling als zaakvoerder van de vennootschap en verklaren niet te zijn weerhouden door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van hun mandaat.

In toepassing van de statuten van de vennootschap zullen de nieuw benoemde zaakvoerders de vennootschap niet kunnen vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, aangezien deze bevoegdheid is voorbehouden aan de statutaire zaakvoerder.

Aan de nieuw benoemde zaakvoerders wordt wel een bijzondere volmacht verleend voor het stellen van dagdagelijkse verrichtingen, beperkt tot een bedrag van maximum 750,00 EUR per dag of per verrichting.

Het mandaat van beide zaakvoerders zal bezoldigd worden uitgeoefend.

Linda Schoenmaekers,

statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DEN ABATTOIR

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 136 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande