DENYS PASCAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENYS PASCAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.746.260

Publication

26/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-05-2015

Griffie

*15308563*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630746260

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DENYS PASCAL

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vennoot:

De heer DENYS Pascal Paul Rosa Antoine Marie, (identiteitskaart nummer 591-9094897-85 geldig tot achtentwintig januari tweeduizend negentien - rijksregister nummer 64.05.21-325.36), wonende te 8552 Zwevegem (Moen), Den Helder 7.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "DENYS PASCAL".

Duur

onbepaald

Zetel.

8550 Zwevegem, Avelgemstraat 59B.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel het bestuur als zaakvoerder of bestuurder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder of bestuurder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen gelijke aandelen, zonder nominale waarde, onderschreven in geld en volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Het bankattest inzake de deponering der gelden werd aan de notaris overhandigd teneinde bewaring in het dossier.

Aandelen op naam Overdracht.

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over

OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Bij akte verleden voor het ambt van Notaris Jean-Charles DE WITTE, geassocieerd notaris te Kortrijk

de dato 20 mei 2015 om zeventien uur werd volgende vennootschap opgericht :

Onderwerp akte :

Avelgemstraat(Z) 59 Bus B 8550 Zwevegem

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom. Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De heer Denys Pascal, voornoemd, wordt benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd voor het bestuur en vertegenwoordigen zij ieder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand juni om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

Stemmen per brief.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Mod PDF 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor

Bestemming van de winst Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld

door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht

en boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene

vergadering. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden

vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars

benoemen, of ontslaan.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders

besluit.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben,

worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen,

betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparant heeft, onder de schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van

onderhavige akte overeenkomstig de wettelijke bepaling ter zake beslist :

Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte

overeenkomstig de wettelijke bepaling ter zake en zal eindigen op 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Overname van verbintenissen

Ondergetekende Notaris wijst erop dat verbintenissen aangegaan vanaf heden tot op de dag dat de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, achteraf nog door het bestuursorgaan dienen

bekrachtigd te worden.

Commissaris.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

registratie teneinde neerlegging via e-depot

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte oprichting de dato 20 mei 2015

Notaris JEAN-CHARLES DE WITTE

Doorniksesteenweg 59

8500 KORTRIJK

26/06/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 15.06.2017, NGL 21.06.2017 17197-0480-010

Coordonnées
DENYS PASCAL

Adresse
AVELGEMSTRAAT 59, BUS B 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande