DEPOTTER THIERRY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEPOTTER THIERRY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.195.196

Publication

10/01/2014
ÿþ t odwordtn.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0430.195.196 Benaming

(voluit) : Depotter Thierry (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Pannenhuisstraat 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Luc Ghesquière te leper op 20 december 2013, nog niet geregistreerd.

BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Depotter Thierry" volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLISSING  KENNISNAME VAN DE DIVIDENDUITKERING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van twee miljoen tweehonderdtweeënnegentigduizend euro (2.292.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij tweehonderdnegenentwintigduizend tweehonderd euro (229.200,- EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze notulen vermelden onder meer letterlijk hetgeen volgt:

"De vergadering beslist tot de goedkeuring en bijgevolg tot de uitkering van een tussentijds bruto dividend van 2.292.000,00 EUR aan de houders van de zevenhonderdvijftig (750) bestaande aandelen en dit in verhouding van hun huidige aandeel in vruchtgebruik/blote eigendom in het kapitaal.

Dit dividend is betaalbaar vanaf heden, de 16de december 2013. Aldus wordt er aan de zevenhonderdvijftig (750) bestaande aandelen netto 2,062.800,00 EUR toegekend, na afhouding varr 10 % RV en dit in de voornoemde verhouding.

De op deze vergadering aanwezige aandeelhouders bevestigen dat het hun bedoeling en hun vaste wil is dat voormeld tussentijds netto-dividend voldoet aan de voorwaarden van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen. De vennootschap heeft er zich dan ook voorafgaandelijk toe verbonden, welke verbintenis zij bij deze uitdrukkelijk bevestigt, om onverwijid te beslissen tot een in de context van voormeld artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen passende kapitaalverhoging en de aandeelhouders hebben er zich dan ook voorafgaandelijk toe verbonden, welke verbintenis zij bij deze uitdrukkelijk bevestigen, om deze kapitaalverhoging te verwezenlijken door de inbreng In natura door hen, in de genoemde verhouding, van hun vorderingen op de vennootschap, ontstaan uit het voormelde netto-dividend van 2.062.800,00 EUR, voor een gezamenlijke inbrengwaarde van 2.062.800,00 EUR, in dezelfde verhouding als hun huidige aandeel in het kapitaal,

- waarbij geen nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven;

- waarbij de vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit een verhoging van de fractiewaarde van de zevenhonderdvijftig (750) bestaande aandelen.

De finaal beoogde verrichting maakt aldus gebruik van de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, dat voorziet in een verlaagd tarief van 10 procent inzake roerende voorheffing van toepassing op in het kapitaal geïncorporeerde dividenden."

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 16 december 2013, door boeking op rekenIng-courant van de vennoten.

TWEEDE BESLISSING  KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

Met èènparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan, en de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 18 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennoctschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "BESLUIT

CIV







31 DEC. 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DEPOTTER THIERRY door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Thierry DEPOTTER, een vordering die werd toegekend aan mevrouw Christine DECONINCK, een vordering die werd toegekend aan de heer Matthieu DEPOTTER en een vordering die werd toegekend aan mevrouw Julie DEPOTTER naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheld van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 2.062.800,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 18 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De aanwezige aandeelhouders erkennen inmiddels een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twee miljoen tweeënzestigduizend achthonderd euro (2,062.800,00 EUR) euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) op twee miljoen en éénentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 2.081.400,-), door inbreng in natura van de vorderingen, geboekt op rekening-courant en gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van twee miljoen tweehonderdtweeënnegentigduizend euro (2.292.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van tweehonderdnegenentwintigduizend tweehonderd euro (229.200,- EUR), hetzij aldus netto twee miljoen tweeënzestigduizend achthonderd euro (2.062.800,00 EUR).

De vergadering bevestigt dat de kapitaalsverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, en bevestigt dat de inbreng in geld afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende voorheffing werd afgehouden.

De kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast en verzoekt geassocieerd notaris Luc Ghesquière, akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd door de heer Thierry Depotter, mevrouw Christine Deconinck, de heer Matthieu Depotter en mevrouw Julie Depotter en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen en éénentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 2.081.400,-).

VIJFDE BESLISSING -- WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen en éénentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 2.081.400,-). Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.»

ZESDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan geassocieerd notaris Luc Ghesquière alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van knophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING  MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan de BV ovv CVBA Teamaccount, met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 64, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de kapitaalsverhoging

- revisoraal verslag inzake de kapitaalsverhoging

Luc Ghesquière,

Geassocieerd notaris.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 23.08.2013 13447-0283-015
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 30.08.2012 12481-0217-014
13/03/2012 : IE030868
29/08/2011 : IE030868
27/08/2009 : IE030868
21/08/2008 : IE030868
29/08/2007 : IE030868
01/09/2006 : IE030868
21/10/2005 : IE030868
27/07/2005 : IE030868
16/08/2004 : IE030868
25/08/2003 : IE030868
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0225-014
25/09/2002 : IE030868
13/10/1999 : IE030868

Coordonnées
DEPOTTER THIERRY

Adresse
PANNENHUISSTRAAT 57 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande