DEPUYDT INVEST

NV


Dénomination : DEPUYDT INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 459.859.083

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.02.2014, NGL 22.03.2014 14071-0512-011
01/09/2014
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggifg ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0459.859.083

Benaming (voluit) : Depuydt invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Voor-

behoude

aan het

Belgisci-

5taatsbla

Zetel : Colaertplein 29/1A

8900 leper

Onderwerp akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELUNG

;' Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te

e !Diksmuide, op 10 juli 2014, geregistreerd te Veurne (zes bladen, geen verzendingen) op 17 juli 2014, boek 446, blad 062, vak 0017, ontvangen vijftig euro (50,00) euro, de ontvanger, dat is bijeengekomen om 12 uur de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Depuydt lnvest en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

bekrachtiging van het verslap van de algemene vergadering houdende aanstelling van mevrouw Sabine DEPUYDT als bestuurder

De algemene vergadering bekrachtigde de buitengewone algemene vergadering gehouden op 10 juli 2014 (om 11 uur) waarbij mevrouw DEPUYDT Sabine Rozaline (geboren te Veurne op 3 juni 1967, wonende te 8900 leper, Colaertplein 29 bus 1A) werd aangesteld als bestuurder in huidige vennootschap,

bespreking van het voorstel tot ontbinding

De voorzitter stelde voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 10 juli 2014.

Dit voorstel tot ontbinding werd toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan werd opgemaakt op 10 juli 2014. Bij dit verslag was een staat van activa en passiva gevoegd dat niet meer dan drie maanden vtôár 10 juli 2014 is vastgesteld.

Overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA over deze staat verslag uitgebracht op 10 juli 2014. Hierin werd inzonderheid vermeld of deze staat van actief en passief, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Het besluit van deze bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV DEPUYDT INVEST met zetel te 8900 Ieper, Colaertplein 29 bus 1A, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 252.768, 69 EUR en een netto-passief (negatief eigen vermogen) van 39.341,09 EUR. in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit. Gezien het eigen vermogen negatief is, is de vereffening deficitair.

De ontbinding en de deficitaire vereffening zullen tot gevolg hebben dat de aandeelhouders persoonlijk zullen moeten instaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening moeten dragen..

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2014

Staatsblad



Bijlagen bij het Bel

mad 11.1

F4,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV DEPUYDT INVEST en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 10 juli 2014

(getekend)

BDQ Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, vóár de authentieke beslissing tot ontbinding van de vennootschap, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is. Vervolgens nam de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten met éénparigheid van stemmen

eerste besluit: beslissing tot ontbinding en vereffening

De buitengewone algemene vergadering besloot vervolgens met eenparigheid van de stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 10 juli 2014. Dientengevolge zal de naamloze vennootschap "Depuydt Invest" vanaf alsdan enkel nog bestaan voor haar vereffening. Om van deze beslissing blijk te geven in de statuten, werd artikel 2 van de statuten vervangen door volgende tekst: "Op 8 januari 1997 werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur, op 10 juli 2014 werd zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld'.

tweede besluit: ontslag bestuurders - benoeming van de vereffenaar en de bepaling van zijn machten

a. Verder werd door de vergadering ontslag verleend aan de bestuurders, met name aan mevrouw Josephine MAHIEU en mevrouw Sabine DEPUYDT,

De vergadering besloot bovendien om ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die door de vereffenaar zal worden samengeroepen ter goedkeuring van de jaarrekening, of bij de algemene vergadering gehouden met oog op de sluiting van de vereffening, te beraadslagen over de kwijting en ontheffing van de bestuurders voor de uitoefening van hun beheer in de periode gelopen sinds de laatst goedgekeurde jaarrekening tot heden.

b. Met algemeenheid van stemmen werd beslist om aan te stellen tot vereffenaar, voornoemde mevrouw Sabine DEPUYDT, die deze opdracht verklaarde te aanvaarden, en op erewoord verklaarde aile waarborgen van rechtschapenheid te bieden, nooit in staat van faillissement zijn verklaard en nooit enige veroordeling te hebben opgelopen die voorkomt in de lijst van de uitsluitingsgronden bedoeld in artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen, en meer in het algemeen niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van haar benoeming, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor het geval de Rechtbank van Koophandel de benoeming van voornoemde vereffenaar niet zou bevestigen, besloot de algemene vergadering met algemeenheid van stemmen om subsidiair aan te stellen tot vereffenaar: mevrouw Josephine MAHIEU. In geval de Rechtbank ook de benoeming van deze persoon tot vereffenaar niet zou bevestigen, bood de algemene vergadering de Rechtbank aan om in een nieuwe algemene vergadering een andere vereffenaar voor te stellen.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar besloot de vergadering dat dit mandaat onbezoldigd wordt uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

c. Met algemeenheid van stemmen besloot de vergadering dat de vereffenaar.

- de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van haar mandaat. Zo heeft de vereffenaar, en onverminderd de bevoegdheden vermeld in artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, de bevoegdheid om zonder enige machtiging van de algemene vergadering, de baten van de vennootschap te gelde te maken, daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

- alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Zij zal beroep mogen doen op deskundigen (Juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" mod 11.1

- alle akten van de vennootschap in vereffening, geldig kan ondertekenen zonder tegenover derden zijn machten te moeten verantwoorden. In geval meerdere vereffenaars zijn benoemd, zullen alle akten van de vennootschap in vereffening, geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

d. Met algemeenheid van stemmen besloot de algemene vergadering dat de vereffenaars ervan worden ontslagen een inventaris op te maken, en zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

e. Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dient de vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet worden vereffend) overmaken aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Eveneens dient de vereffenaar, vóór de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, ter goedkeuring voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

f. De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, brengt de vereffenaar, overeenkomstig artikel 194 Wetboek van Vennootschappen, aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

Overeenkomstig artikel 192 van het Wetboek van Vennootschappen is de vereffenaar aansprakelijk voor de tekortkomingen in zijn bestuur. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

g. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- verslag zaakvoerder;

- verslag bedrijfsrevisor met staat van actief en passief;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 01.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0508-010
03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.03.2012, NGL 30.03.2012 12075-0512-014
08/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ardsigt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







bel

ai

BE Sta

*12053549*





Ondernemingsnr : 0459.859.083

Benaming

(voluit) : FINELINE PRINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kaaskerkestraat 54/A 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging naam - wijziging zetel - ontslag en benoeming bestuurders - statutenwijziging - volmachten

Uit een akte verleden voor Notaris Patrick de Grave te Lo-Reninge (Lo) op 28 december 2011, geregistreerd als volgt : "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, drie bladen geen renvooien, op 28 DEC 2011 Reg: 5 boek 441 blad 47 vak 13 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) L. D BERGH", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "FINELINE PRINTING" met zetel te 8600 Diksmuide, Kaaskerkestraat 541A, met ondernemingsnummer 0459.859.083, met eenparigheid navolgende beslissingen heeft genomen

1. Wijziging van de naam van de vennootschap in Depuydt lnvest ;

2. Verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 8600 Diksmuide, Kaaskerkestraat 541A, te verplaatsen naar 8900 leper, Colaertplein 29/1A

3. Vaststelling van het ontslag van de Heer Joël Clybouw als bestuurder van de vennootschap, en

benoeming tot nieuw bestuurder van de vennootschap : Juffrouw Josephine Mahieu, wonende te 8900 leper,

Colaertplein 2911A die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens

latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4.Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

5. Wijziging aan de statuten om ze in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

De eerste zin van artikel één van de statuten geschrapt en vervangen door de navolgende tekst :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap onder de naam "Depuydt Invest".

Schrapping van de eerste zin van artikel twee van de statuten om ze te vervangen door de navolgende tekst

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Colaertplein 29/1A.

Artikel zes wordt geschrapt en vervangen door de navolgende tekst :

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven In het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de

vennootschap.

Artikel drieëntwintig wordt geschrapt en vervangen door de navolgende tekst

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig

de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een

openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan

de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter

beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene

vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te

worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van

deze stukken op de algemene vergadering,

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking

van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de

algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen-tiilirei" B'eígísch Staatsbinti = Q8'/ifi3/2aiL - -Anne-res-ùu Móiliteür beigu

Voorbehouden aan hef Belgisch Staatsblad

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel vierentwintig wordt geschrapt en vervangen door de navolgende tekst :

De houders van effecten op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

Toevoeging In artikel tweeëndertig van de statuten, letter e), van de volgende tekst :

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

6. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan notaris Patrick de Grave te Lo-Reninge (Lo) om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

7. Aanstelling van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name : de Heer Peter Madou, kantoor houdend te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert 1-laan 174 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert 1-laan 174, ondememingsnummer 0474.529.344 en haar aangestelden.

Voor beredeneerd uittreksel, bestemd voor publicatie.

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte ;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.06.2011, NGL 08.06.2011 11160-0120-014
24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.03.2010, NGL 15.09.2010 10545-0207-014
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.03.2009, NGL 26.05.2009 09165-0355-014
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 30.03.2008, NGL 02.07.2008 08359-0389-015
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 31.03.2007, NGL 30.05.2007 07170-0389-015
27/12/2006 : VEA018526
18/07/2005 : VEA018526
18/07/2005 : VEA018526
14/07/2005 : VEA018526
13/12/2004 : VEA018526
08/12/2004 : VEA018526
18/03/2003 : VEA018526
24/07/2002 : VEA018526
23/08/2001 : VEA018526

Coordonnées
DEPUYDT INVEST

Adresse
COLAERTPLEIN 29, BUS 1A 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande