DERIE

Société en commandite simple


Dénomination : DERIE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.696.106

Publication

09/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,1,1151,1!011111

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

n

il

Ondernemingsnr : 0627

Benaming

(voluit) : DERIE (verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8020 WAARDAMME, SIJSLOSTRAAT 157

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens onderhandse akte de dato 25 maart 2015, geregistreerd te Kortrijk op 26 maart 2015, dragend volgend registratierelaas : "21:'s kantoor der registratie te Kortrijk, Geregistreerd op 26.03.2015. Twaalf bladen geen renvooien, Boek 6-43, Blad 18, Vak 17, Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00), (getekend) io. A. Deceuninck"

Griffie Rechtbank Koophandel

2 fi MRT 2015

Gent Afdeling$l igge

1.0..gr.Ltf.ir

NEERGELEUU

werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met' volgende gegevens

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "DERIE".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Waardamme, Sijslostraat 157.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

IDENTITEIT VAN DE HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT

De heer Filip DERIE, wonende te 8020 Waardamme, Sijslostraat 157, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk, in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtgduizend euro (¬ 80.000,00) en is verdeeld

in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen,

Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

Het kapitaal is ten bedrage van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) gevormd door inbreng in geld, welke inbreng

vergoed werd door toekenning van honderd (100) aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar

vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 31 december 2016.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

Op de laatste bEz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzq van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerders.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kanikunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging / homologatie worden voorgelegd,

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling, voor zover wettelijk vereist, vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoot of niet.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben hetzij om gewichtige redenen en mits statutenwijziging, hetzij met eenparig goedvinden van alle vennoten en mits statutenwijziging.

De benoeming en het ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid van stemmen,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: de heer Filip DERIE, voornoemd.

In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Katja COOL, wonende te 8020 Waardamme, Sijslostraat 157.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap,

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Filip DERIE

zaakvoerder-beherend vennoot

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

t/oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
DERIE

Adresse
SIJSLOSTRAAT 157 8020 WAARDAMME

Code postal : 8020
Localité : Waardamme
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande