DESCAMPS DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESCAMPS DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.929.442

Publication

04/06/2014
ÿþ MotlWordltl

LiLetl`j':S iá In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

l VtTEU



1





nfteE

201 NEERGELEGD

11

14MEi2W4

A tvRatikas van KOOFWAVIEL Gent, afd. KORMatle

Ondernemingsnr : 0547.929.442

Benaming

(voluit) : DESCAMPS DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel partiële splitsing door overneming (art. 728)

Neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

Neerlegging van het splitsingsvoorstel dd. 9 mei 2014 van de BVBA Descamps Design.

Het splitsingsvoorstel is beschikbaar op volgende hyperlink:

http://wvvw.descarnps.be/SVdescampsgroep.pdf

Filip Viaene

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2014
ÿþV(

beh(

aar

Beil

Staa'

Mod Wald 11.1

1 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14167101*

MONITEUR BELGE

02 -09- 2014 BELGISCH STAATSKA[

NEERGELEGD

22 JULI ZOlii

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Ceiffie-

Ondernemingsnr : 0547.929.442

Benaming

(voluit) : DESCAMPS DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte PARTIËLE SPLITSING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op zevenentwintig juni tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot

Eerste besluit Splitsingsvoorstel

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel opgesteld door het bestuursorgaan op negen mei tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van dit voorstel.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van koophandel, toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris..

Na lezing te hebben gehoord van artikel 731 en de eerste twee leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering met eenparigheid afstand te nemen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het wetboek van Vennootschappen.

overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen blijkt uit de verklaring van het bestuursorgaan op heden gedaan dat er geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Descamps Design' sedert de datum van het splitsingsvoorstel heeft voorgedaan.

Tevens blijkt uit de verklaringen van het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap Descamps Dekoratie', gedaan aan het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Descamps Design' dat er geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van hun vermogen sedert de daturn van het splitsingsvoorstel heeft voorgedaan.

§2.. Tweede besluit Partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, door inbreng in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DESCAIVIPS DESIGN', met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6, ondernemingsnummer 6E0547.929.442 RPR GENT afdeling KORTRIJK, van de onroerende goederen (constructies en inrichting) van de naamloze vennootschap 'Descamps Dekoratie'.

Aidentificatie van de gesplitste vennootschap.

De naamloze vennootschap "DESCAMPS DEKORATIE", met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat B. De vennootschap draagt het ondernemingsnummer 0425.099.728 en BTW-nummer BTWBE0425.099.728. De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Georges Moulin te Elsene op dertig

december negentienhonderd drieëntachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van

zevenentwintig januari daarna onder het nummer 910-11.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris André van der Vorst te Elsene op dertig juni negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig juli daarna onder het nummer 870730-53.

B.Inbreng in natura

De voorzitter stelt vast dat de inhoud van het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor, overeenstemt met de vereisten van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders erkennen dat zij van voormelde bijzondere verslagen kennis hebben genomen door er voorafgaandelijk een kopij van ontvangen te hebben.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan voorlezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van de revisor besluit als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

I> I "Naar aanleiding van de partiële splitsing van de naamloze vennootschappen Immo Design en Descamps Dekoratie zal een inbreng in natura plaatsvinden waarbij welomschreven materiële vaste activa (terreinen en gebouwen) die worden aangehouden door de vennootschappen Immo Design NV en Descamps Dekoratie NV zullen worden ingebracht in Descamps Design BVBA voor een totale inbrengwaarde ten bedrage van negerlhonderd en zevenduizend achthonderd negenenveertig komma zes euro (907.849,06 EUR) waaruit een kapitealverhoging volgt van honderddertien duizend zevenhonderd drieënvijftig komma tweeënnegentig euro (113.753,92) EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge het beëindigen van onze controlewedçzaamheden, zijn wi van oordeel dat

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bederevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2.De beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. 907.849,06 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, namelijk 1.833 aandelen als tegenprestatie voor de inbreng door Descamps Dekoratie NV en 3.060 aandelen als tegenprestatie voor de inbreng door lmmo Design NV, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De kapitaalverhoging bedraagt 113.753,92 EUR. Na de transactie hebben de aandelen een fractiewaarde van 26,50 EUR zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in nature en niet over de rechtmatigheid en billijkileld van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de In het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng In nature.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van Descamps Design BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

opgesteld te Kortrijk op 26 juni 2014

vGD Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

jean-Michel Dalle

B ed rijfsrevisor"

Ne bespreking van deze verslagen en de conclusie van de bedrijfsrevisor besluit de algemene vergadering deze verslagen goed te keuren. Een exemplaar van alle verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

o,Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid IDEsCAMPS DESIGN', met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6, ondememingsnummer BE0547.929.442 RPR GENT afdeling KORTRIJK, van het opstalrecht, met inbegrip van aile gebouwen, werken, beplantingen en inrichtingen, van de naamloze vennootschap 'Descamps Dekoratie', gelegen te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6.

D ,1 NBRENG  VOLSTORTING

Vervolgens is hier tussengekomen, de naamloze vennootschap `DESCAMPS DEKORATIE', voornoemd, en alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door twee bestuurders, te weten mevrouw Pattyn Rosette, voornoemd en de beer Descamps Aristide Corentin, identiteitskaartnummer 591-0101714-63, rijksregisternummer 79.01.08-151.14, geboren te Kortrijk op acht januari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue Leclercqz 15, en benoemd in deze hoedanigheid bij beslissing van de algemene vergadering van elf maart tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven april daarna onder referte 14075086.

Voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van het opstalrecht, met inbegrip van alle gebouwen, werken, beplantingen en inrichtingen, gelegen te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6, zoals hierna uitvoerig beschreven.

E.Beschrijving van het overgedragen vermogen

Met toepassing van de wet van tien januari achttienhonderd vierentwintig, draagt de naamloze vennootschap 'Descamps Dekoratie' aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN', het opstalrecht over, met inbegrip van aile gebouwen, werken, beplantingen en inrichtingen die hij heeft uitgevoerd, zoals verleend bij authentieke akte van dertig juni negentienhonderd achtentachtig en verlengd bij akte van vierentwintig december tweeduizend en acht, aan hierna vermelde voorwaarden, hem verleend op navolgend goed:

Beschrijving van de goederen

STAD HARELBEKE  TWEEDE AFDELING

= Een perceel industriegrond, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 6, gekadastreerd volgens titel en recent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge kadastraal uittreksel sectie B nummer 705/C, met een oppervlakte van één hectare tweeënzestig are

vierentachtig centiare (1 ha62a84ca),

Oorsprong van eigendom

Voorwaarden

Voormeld opstalrecht met inbegrip van de gebouwen en haar inrichting wordt onder de volgende

voorwaarden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Descamps Design' overgedragen:

1) Het opstalrecht en de gebouwen worden overgedragen in de staat waarin het zich thans bevindt, met alle hoegenaamde actieve en passieve, zicht- en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden die er kunnen aankleven, geen uitgezonderd noch voorbehouden, zonder waarborg aangaande de staat der gebouwen, gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare, gebreken aan de grond of aan de ondergrond, en zonder waarborg aangaande de uitgedrukte oppervlakte al overtrof het verschil één/twintigste, dit verschil blijvende uitsluitend in het voor- of het nadeel van de verkrijgende vennootschap zonder verhaal tegen de inbrenger.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Descamps Design wordt gesuhrogeerd in de rechten en verplichtingen van de overdrager, ontstaan bij de vestiging van het opstalrecht bij authentieke akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Declercq op vierentwintig december tweeduizend en acht.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen spruitende uit de in voormelde akten vervatte bedingen voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

3) Alle tellers, leidingen, buizen, apparaten en andere installaties, van welke aard ook, die in de overgedragen onroerende rechten werden geplaatst door een overheidsbestuur of door een privéhestuur ten titel van de huur, maken geen deel uit van het overgedragen goed; hiervoor wordt voorbehoudt gemaakt in het voordeel van wie het behoort.

4) De verkrijgende vennootschap verwerft vanaf heden de voile eigendom en het genot van de ingebrachte goederen mits vanaf zelfde datum ook aile belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goederen zouden bezwaren.

5) De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichting opgegeven,

6) De optredende notaris wijst erop dat, voor zover voormelde goederen tegen brandgevaar verzekerd zijn, de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop huidig proces-verbaal is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De vennootschap zal in voorkomend geval onmiddellijk het nodige doen voor het afsluiten van een nieuwe polis, indien zij tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn.

7) De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van voorschreven goederen en

ontslaan uitdrukkelijk de optredende notaris dit gebruik alhier te vernielden,

Bijzondere voorwaarden

Stedenbouw en ruimtelijke ordening.

Integraal waterbeleid

Bodemdecreet

Bestrijding en voorkoming van leegstand en verwaarlozing.

Hypothecaire toestand

Overgang

Ontslag van arnbtshalve inschrijving

Keuze van woonplaats

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde

verrichting ten laste zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DESCAMPS

DESIGN';

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat aile activa en passive waarvan niet

met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN' of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de naamloze

vennootschap Descamps Dekoratie' blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de verkrijgende

vennootschap.

F.Toekenning van nieuwe aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

'DESCAMPS DESIGN' - ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat in ruil voor het overgedragen vermogen, aan de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'Descamps Dekoratie' duizend achthonderd drieëndertig

(1.833) nieuwe volledig volgestorte aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

'DESCAMPS DESIGN' wordt toegekend, volgens een ruilverhouding van 2,291601347.

De aandelen worden onder de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap verdeeld door en

onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid `DESCAMPS DESIGN'. Deze aandelen zullen overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek

van Vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van

de vennoten.

F. Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN' recht geven om deel te nemen in de winst vanaf één januari

tweeduizend en veertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

G, Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf één januari tweeduizend en veertien uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals beschreven in voormeld splitsingsvoorstel, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt en op vlak van directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `DESCAMPS DESIGN'.

F. Bijzondere rechten

Er zijn in de naamloze vennootschap 'Descamps Dekoratie' geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden,

G. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen.

§3. perde besluit :Vaststelling kapitaal

De algemene vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap na inbreng honderdduizend zevenenveertig euro achtennegentig cent (100.047,98E) bedraagt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd drieëndertig (1,933) kapitaalaandelen zonder nominale waarde die ieder één/duizend negenhonderd drieëndertigste (1/1.933ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen ais volgt

'Artikel 5.- KAPITAAL.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend zevenenveertig euro achtennegentig cent (100.047,98¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd drieëndertig (1.933) kapitaalaandelen zonder nominale waarde die ieder één/duizend negenhonderd drieëndertigste (1/1.933ste) van het kapitaal vertegenwoordigen?

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen toe gehouden is.

Verklaring Pro Fisco

De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een akte, die ter registratie moet worden voorgelegd.

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117 §1 en 120 van het wetboek der registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der inkomstenbelastingen.

Ondergetekende notaris heeft lezing gegeven van de artikels 62, §2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De gesplitste vennootschap is belastingplichtige voor de toepassing van bedoelde belasting onder het nummer BTW BE 0425.099.728.

§4. Vierde besluit,

De vergadering beslist dat ingevolge voorgaande inbreng de opschortende voorwaarden opgenomen in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'Descamps Dekoratie' en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Descamps lnteriors' werd vervuld.

§5. Vijfde besluit.

De vergadering besluit aan de zaakvcerders de nodige machten te verlenen tot uitvoering van de genomen

besluiten en tot coördinatie van de statuten.

Volmacht

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan VGD Accountants & Belastingconsulenten, te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, en haar aangestelden, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering gesloten.

Al de voorgaande beslissingen werden genomen met unanimiteit van stemmen.

,..

Voor-

Itiehouiten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- verslag bedrijfsrevisor, met als bijlage het verslag van het bestuursorgaan;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

iLide4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, MONIT cT.UR BELC,r.

02 -09- 2014 BELGISCI- STAATSSLA.

NEERGELEGD

22 JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL meafd. KORTRIJK

*14167103*

bef

az

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0547.929.442

Benaming

(voluit) : DESCAMPS DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8530 HarCpeke, Spoorwegstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: PARTIËLE SPLITSING - KAPITAALVERHOGING WIJZIGING STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op zevenentwintig juni tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontiedend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft tot

§1. Eerste besluit: Splitsing svoorstel

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontstaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel opgesteld door het bestuursorgaan op negen mei tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van dit voorste

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van koophandel, toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Na lezing te hebben gehoord van artikel 731 en de eerste twee leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering met eenparigheid afstand te nemen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen blijkt uit de verklaring van het bestuursorgaan op heden gedaan dat er geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Descamps Design' sedert de datum van het splitsingsvoorstel heeft voorgedaan.

Tevens blijkt uit de verklaringen van het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap 'Immo Design', gedaan aan het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Descamps Design' dat er geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van hun vermogen sedert de datum van het splitsingsvoorstel heeft voorgedaan.

§2 Tweede besluit : Partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, door inbreng in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN', met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6, ondernemingsnummer BE0547,929.442 RPR GENT afdeling KORTRIJK, van een industriegrond gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 6, en een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 18 op naam van de naamloze vennootschap 'Immo

Amentificatie van de gesplitste vennootschap.

De de naamloze vennootschap, "Immo Design", met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0426.335.784 en B.T,W.-nummer BTW BE 0426.335,784.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Georges Moulin te Elsene, in vervanging van zijn ambtsgenoot André van der Vorst te Elsene, belet, op eenendertig januari negentienhonderd vierentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig februari daarna, onder het nummer 1181-8.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf januari daarna onder het nummer 12010518.

B.Inbreng in nature verslagen

De voorzitter stelt vast dat de inhoud van het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de revisor, overeenstemt met de vereisten van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders erkennen dat zij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

van voormelde bijzondere verslagen kennis hebben genomen door er voorafgaandelijk een kopij van ontvangen te hebben.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan voorlezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"Naar aanleiding van de partiële splitsing van de naamloze vennootschappen Immo Design en Descamps Dekoratie zal een inbreng in natura plaatsvinden waarbij welomschreven materiële vaste activa (terreinen en gebouwen) die worden aangehouden door de vennootschappen Immo Design NV en Descamps Dekoratie NV zullen worden ingebracht in Descamps Design BVBA voor een totale inbrengwaarde ten bedrage van negenhonderd en zevenduizend achthonderd negenenveertig komma zes euro (907,849,06 EUR) waaruit een kapitaalverhoging volgt van honderddertien duizend zevenhonderd drieënvijftig komma tweeënnegentig euro (113.753,92) EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. 907.849,06 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, namelijk 1.833 aandelen ais tegenprestatie voor de inbreng door Descamps Dekoratie NV en 3.060 aandelen als tegenprestatie voor de inbreng door Immo Design NV, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De kapitaalverhoging bedraagt 113.753,92 EUR Na de transactie hebben de aandelen een fractiewaarde van 26,50 EUR zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in nature en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in nature.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging van Descamps Design BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt wordem.

Opgesteld te Kortrijk op 26 juni 2014

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

Na bespreking van deze verslagen en de conclusie van de bedrijfsrevisor besluit de algemene vergadering deze verslagen goed te keuren. Een exemplaar van alle verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

C.Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `DESCAMPS DESIGN', met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6, ondemerningsnummer 8E0547.929.442 RPR GENT afdeling KORTRIJK, van een industriegrond gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 6, en een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 18 op naam van de naamloze vennootschap 'Immo Design'.

D.1nbreng - Volstorting

Vervolgens is hier tussengekomen, de naamloze vennootschap 'Immo Design, voornoemd, en alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door twee bestuurders, te weten mevrouw Pattyn Rosette, voornoemd en de heer Descamps Aristide Corentin, identiteitskaartnummer 591-0101714-63, riesregisternummer 79.01.08-151.14, geboren te Kortrijk op acht januari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue Leclercqz 15, en benoemd in deze hoedanigheid bij beslissing van de algemene vergadering van elf maart tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven april daarna onder referte 14075085.

Voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van een industriegrond gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 6, en een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 18, zoals hierna uitvoerig beschreven.

E.Beschrijving van het overgedragen vermogen

De naamloze vennootschap 'Immo Design' verklaart inbreng te doen In de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN', van navolgende onroerende goederen:

Beschrijving van de goederen

1. STAD HARELBEKE  TWEEDE AFDELING

.4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Een perceel industriegrond, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 6, gekadastreerd volgens titel en recent

kadastraal uittreksel sectie B nummer 705/C, met een oppervlakte van één hectare tweeënzestig are

vierentachtig centiare (1ha62a84ca).

Oorsprong van eigendom

STAD HARELBEKE  TWEEDE AFDELING

Een woonhuis, op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 18,

gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 706/K/2, met een oppervlakte van

twintig are vijfenzestig centiare (20a65ca).

Oorsprong van eigendom

Voorwaarden

Voormelde onroerende goederen worden onder de volgende voorwaarden aan de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid Descamps Design' overgedragen:

1) De goederen worden overgedragen in de staat waarin deze zich thans bevinden, met aile hoegenaamde actieve en passieve, zicht- en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden die er kunnen aankleven, geen uitgezonderd noch voorbehouden, zonder waarborg aangaande de staat der gebouwen, gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare, gebreken aan de grond of aan de ondergrond, en zonder waarborg aangaande de uitgedrukte oppervlakte al overtrof het verschil één/twintigste, dit verschil blijvende uitsluitend in het voor- of het nadeel van de verkrijger zonder verhaal tegen de naamloze vennootschap 'Immo Design',

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Descamps Design' wordt gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de overdrager, ontstaan uit vroegere eigendomstitels.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in aile rechten en verplichtingen spruitende uit de in voormelde akten vervatte bedingen voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

3) Alle tellers, leidingen, buizen, apparaten en andere installaties, van welke aard ook, die in de overgedragen onroerende rechten werden geplaatst door een overheidsbestuur of door een privébestuur ten titel van de huur, maken geen deel uit van het overgedragen goed; hiervoor wordt voorbehoudt gemaakt in het voordeel van wie het behoort.

4) De verkrijgende vennootschap verwerft vanaf heden de voile eigendom en het genot van de ingebrachte goederen mits vanaf zelfde datum ook alle belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en aile reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goederen zouden bezwaren,

5) De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichting opgegeven.,

6) De optredende notaris wijst erop dat, voor zover voormelde goederen tegen brandgevaar verzekerd zijn, de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop huidig proces-verbaal is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De vennootschap zal in voorkomend geval onmiddellijk het nodige doen voor het afsluiten van een nieuwe polis, indien zij tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn.

7) De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van voorschreven goederen en

ontslaan uitdrukkelijk de optredende notaris dit gebruik alhier te vermelden.

Bijzondere voorwaarden

Stedenbouw en ruimtelijke ordening.

Integraal waterbeleld

Bodemdecreet

Risicozone voor overstromingen

Bestrijding en voorkoming van leegstand en verwaarlozing.

Hypothecaire toestand

Overgang

Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ervan ontslagen, tijdens de overschrijving van de notulen van de

vergaderingen die deze verrichting goedkeuren, enige ambtshalve inschrijving te nemen.

Keuze van woonplaats

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde

verrichting ten leste zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS

DESIGN':

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passive waarvan niet

met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN' of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven,

middels algemene kwijting ten gunste van de verkrijgende vennootschap.

F.Toekenning van nieuwe aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

DESCAMPS DESIGN' . ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat in ruil voor het overgedragen vermogen, aan de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'Immo Design' drieduizend en zestig (3.060) nieuwe volledig

volgestorte aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DESCAIVIPS DESIGN'

wordt toegekend, volgens een ruilverhouding van 10,20181855.

De aandelen worden onder de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap verdeeld dcor en

onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN'. Deze aandelen zullen overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de vennoten.

F. Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `DESCAMPS DESIGN' recht geven om deel te nemen in de winst vanaf één januari tweeduizend en veertien.

G. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf één januari tweeduizend en veertien uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals beschreven in voormeld splitsingsvoorstel, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt en op vlak van directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN'.

F. Bijzondere rechten

Er zijn in de naamloze vennootschap 'Immo Design' geen aandeelhouders die bljzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

G. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen.

§3. Derde besluit Vaststelling kapitaal

De algemene vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap na inbreng honderd tweeëndertigduizend driehonderd en drie euro tweeënnegentig cent (132.303,92E) bedraagt vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd drieënnegentig (4,993) kapitaalaandelen zonder nominale waarde die ieder één/vierduizend negenhonderd drieënnegentigste (1M.993ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit artikel 6 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Artikel KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeëndertigduizend driehonderd en drie euro tweeënnegentig cent (132.303,92E). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd drieënnegentig (4.993) kapitaalaandelen zonder nominale waarde die ieder één/vierduizend negenhonderd drieënnegentlgste (1/4.993ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen toe gehouden is.

Verklaring Pro Fisc°

De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een akte, die ter registratie moet worden voorgelegd.

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117 §1 en 120 van het wetbcek der registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende notaris heeft lezing gegeven van de artikels 62, §2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De gesplitste vennootschap is belastingplichtige voor de toepassing van bedoelde belasting onder het nummer BTW BE 0425.099.728,

§4. Vierde besluit.

De vergadering beslist dat ingevolge voorgaande inbreng de opschortende voorwaarden opgenomen in het

proces-verbaal van de algemene vergadering van de naamloze vennootschap Immo Design' werd vervuld,

§6. vijfde besluit.

De vergadering besluit aan de zaakvoerders de nodige machten te verlenen tot uitvoering van de genomen

besluiten en tot coördinatie van de statuten.

Volmacht

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan VGD Accountants & Belastingconsulenten, te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaal 43A, en haar aangestelden, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, entof BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering gesloten.

Al de voorgaande beslissingen werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZVVEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- verslag bedrijfsrevisor, met als bijlage het verslag van het bestuursorgaan; - coördinatie van de statuten..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

" Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14302606*

Neergelegd

13-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547929442

Benaming (voluit): Descamps Design

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat(Har) 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op elf maart tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde (rechts)personen, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1) De Naamloze vennootschap, « Immo Design » , met zetel te 8500 Kortrijk, Voorstraat(Kor) 38.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0426.335.784 en B.T.W.-nummer BTW BE 0426.335.784.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Georges Moulin te Elsene, in vervanging van zijn ambtsgenoot André van der Vorst te Elsene, belet, op éénendertig januari negentienhonderd vierentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig februari daarna, onder het nummer 1181-8.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf januari daarna onder het nummer 12010518.

Vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 12 van haar statuten door twee bestuurders:

- mevrouw Pattyn Rosette, identiteitskaartnummer 591-3179592-34, rijksregisternummer 460429-212.09, geboren te Wevelgem op negenentwintig april negentienhonderd zesenveertig, wonende te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue Provinciale 28.

- De naamloze vennootschap  Descamps Dekoratie , met zetel te 8500 Kortrijk, Voorstraat 38. De vennootschap draagt het ondernemingsnummer 0425.099.728. Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Pattyn Rosette, identiteitskaartnummer 591-3179592-34, rijksregisternummer 460429-212.09, geboren te Wevelgem op negenentwintig april negentienhonderd zesenveertig, wonende te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue Provinciale 28.

Beiden benoemd in deze hoedanigheid bij beslissing van de algemene vergadering van tien februari tweeduizend en veertien, neergelegd ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

2) Mevrouw PATTYN, Rosette, geboren te Wevelgem op negenentwintig april duizend negenhonderdzesenveertig, met woonplaats te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue Provinciale (C) 28.

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Descamps Design".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Spoorwegstraat 6, 8530 Harelbeke.

Doel : De vennootschap wordt opgericht met als doel, zowel in België als in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) Het onderhouden, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise en agentuur inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2) Studiebureau met betrekking tot het inrichten en de dekoratie van alle private- en openbare gebouwen, inclusief het ontwerpen van alle mogelijke dekoratiestukken.

3) Het uitbaten van een galerij van kunstvoorwerpen, schilderijen, meubelen, tapijten, muurbekleding inbegrepen alle aanverwante artikelen.

4) Het organiseren van openbare veilingen, tentoonstellingen, modeshow s, seminaries en dergelijke.

5) Het verlenen van advies en dienstprestaties inzake management, bedrijfsorganisatie, financiën en administratieve zaken.

6) Het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projekten van allerlei aard, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projekten onder eigen beheer of in mede-beheer en het ter beschikking stellen van goederen en personeel tegen vergoeding.

7) De huurfinanciering (leasing) van onroerende en roerende goederen aan derden.

8) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering

9) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen

10) Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden; het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

11) Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

De vennootschap mag alle voornoemde activiteiten uitoefenen voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen-en buitenland.

Daarenboven mag de vennootschap alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of zelfs daarbuiten en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort, ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro.

De ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal werd volgestort ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op een bijzondere rekening onder nummer BE86 9631 3221 2050 bij de ING Bank geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Descamps Design .

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd

door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni om

elf uur.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om

te eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening

werden aangegaan vanaf één maart tweeduizend en veertien.

5/ Tot niet-statutaire zaakvoerders werd benoemd voor onbepaalde duur :

1° Mevrouw PATTYN, Rosette, geboren te Wevelgem op negenentwintig april duizend

negenhonderdzesenveertig, met woonplaats te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue Provinciale (C) 28.

2° De heer DESCAMPS, Aristide, geboren te Kortrijk op acht januari duizend negenhonderdnegenenzeventig, met woonplaats te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue Leclercqz (C) 15.

3° De Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,  D COLORS , met zetel te 8500 Kortrijk, Potterijstraat (Kor), 36A.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0429.732.071 en B.T.W.-nummer BTW BE 0429.732.071.

Luik B - Vervolg

De vennootschap duidt aan als vaste vertegenwoordiger, mevrouw PATTYN, Rosette, geboren te Wevelgem op negenentwintig april duizend negenhonderdzesenveertig, met woonplaats te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue Provinciale (C) 28.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DESCAMPS DESIGN

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 6 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande