DESEURE BOUWWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESEURE BOUWWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.931.986

Publication

26/01/2015
ÿþ mod 11.1

r;ilt1~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONIT

16

BELGISCI

*1501 98*

Rechtbank 1i.^::Î}~ "

=UR BEL E ~'`"

` 61AII, 2015

-I STAAT }lf;",

-01- 201

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderneminsnr

g o sol 93À 4986 ;

Benaming (voluit) : DESEURE BOUWWERKEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats tel

i Diksmuide, op 22 december 2014, geregistreerd te Veurne (zestien bladen, geen verzendingen) op 26 iidecember 2014, register 5, boek 451, blad 012, vak 0010, ontvangen vijftig euro (50,00-EuR), de; ontvanger, Rudy RYCX, Adviseur, dat:

i9° Door: de heer DESEURE Willem Daniël Julia, geboren te Roeselare op 21 februari 1986,

;;ongehuwd, wonende te 8610 Kortemark, Amersveldestraat 148, een besloten vennootschap met, :!beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: DESEURE BOUWWERKEN.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8610 Kortemark (Werken), Steenstraat 83.

4° Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening

of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:. Algemene bouwwerken

Het leveren van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor : timmer- en schrijnwerken, glaswerken, metsel- en betonwerken, zink-, lood- en dakwerken, waterdicht maken van daken, plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, sanitaire werken, weken als frigorist, afbraakwerken, plaatsen van vloer- en plafonneringen, schilderwerken, werken voor verwarmingsinstallaties en onderhoud,: installeren van centrale verwarming en verwarming met gas, activiteiten die tot de; eindafwerking behoren van een algemeen aannemer.

Het verrichten van alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel of de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen; genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel' technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

Het uitvoeren van volgende werken "

De vervaardiging, montage van timmer- en schrijnwerken, eveneens de vervaardiging van metalen constructies; montage van niet-zelf vervaardigde metalen constructies; dei. installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden of scheidingsmuren; de bekleding;; van wanden, plafonds enzovoort in hout, kunststof, metaal of gips; de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden en traliewerk, installatie van stores erij zonneschermen, binnendeuren en scheidingswanden; aanleggen en onderhouden van;; tuinen en parken; snoeien van bomen en heggen, plaatsen van afsluitingen en stellingen,;; leggen van terrassen; het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms,?i handelsruimten; onderneming voor het plaatsen van vloerbekleding van hout of andere,; materialen, leggen van chape; voegwerken; isolatiewerkzaamheden; vervaardiging van;'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Steenstraat83

8610 Kortemark (Werken)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting 'Deseure Bouwwerken'

A.

B.

C.

D.

, r f' mod 11.1

1



Voór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

hang- en sluitwerk; glaswerken, plaatsen van ramen in glas of kunststof; spiegels y enzovoort; ruimen van bouwterreinen, reinigen en ontsmetten van gebouwen en hun inhoud, lappen van ruiten, invoegen en reinigen van gevels, elektrische installaties in de ruimste zin van het woord; sanitaire installaties en overige loodgieterswerken; installeren van koelingselementen en toestellen, werken als frigorist; toezien op de bouwwerkzaamheden; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten.

E. De handel, verhuur of leasing, import en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment, bouwmaterialen, ramen in glas of pvc, meubelen van allerlei aard, elektronische apparaten, elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaai, timmer- en schrijnwerk, hout enzovoort. Deze opsomming is geenszins limitatief maar slechts aanhalend.

F. Prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op vervoerondernemingen en- aannemingen; het vervoeren, ophalen, opslaan, verdelen, manipuleren van alle goederen; het vervoer van goederen zowel te land, te water als in de lucht.

G. Voor zover dit alles wettelijk is toegestaan en de vennootschap en/of haar medewerkers en /of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake :

het optreden als veiligheidscoördinator;

het optreden als syndicus in gebouwen onder het stelsel van mede-eigendom;

het aanvragen van alle vergunningen zowel milieu, bouw- als andere

vergunningen;

het verlenen van advies en technische bijstand, het opmaken van ontwerpen en

lastenboeken voor bedrijven, openbare besturen en private besturen met

betrekking tot milieu- en bouwaangelegenheden;

het opmaken van milieu- effectenrapporten, van audits, van veiligheidsrapporten

en van alle mogelijke milieurapporten;

op optreden als, of begeleiden van milieucoördinator;

- het verstrekken van adviezen inzake bedrijfstechniek en knowhow

H. Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, enzovoort, van alle onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen.

I. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

J. Alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord, dit wil zeggen, de aankoop, verkoop, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle

roerende en onroerende goederen.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



1





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

{

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

`Vobr-belouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op veertigduizend (40.000) euro, en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één /vierhonderdste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven ais volgt:

- inbreng in geld door voornoemde heer Willem DESEURE, ten belope van vijfduizend (5,000) euro, waarvoor hem vijftig (50) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één (vierhonderdste (1/400st°) van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort. Ondergetekende notaris bevestigde dat genoemd bedrag van vijfduizend (5.000) euro gestort is op een bijzondere rekening onder nummer BE11 0017 4472 4448, bij de BNP Paribas Fortis, te Kortemark, Handzamestraat 8, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 december 2014.

- inbreng in natura door voornoemde heer Willem DESEURE, ten belope van vijfendertigduizend (35.000) euro, waarvoor hem driehonderdvijftig (350) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /vierhonderdste (1/400st°) van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort.

De conclusie van het verslag van de heer Bruno POUSEELE, bedriifsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, bus E 6 (BTW-BE0431.088.289 RPR Brussel) luidt als volgt

"5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Willem DESEURE wonende te 8610 Kortemark, Amersveldestraat 148, tot oprichting van de BVBA DESEURE BOUWWERKEN met zetel te 8610 Werken (Kortemark), Steenstraat 83, bestaat uit de inbreng van een geheel van activa- en passivabestanddelen van de handelsonderneming, uitgebaat op naam van de heer Willem DESEURE te 8610 Werken (Kortemark), Vladslostraat 37 A, met ondernemingsnummer 0883,507,177, voor een inbrengwaarde van 109.273,17 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 350 aandelen van de BVBA DESEURE BOUWWERKEN, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekeningcourant van 109.273,17 EUR - (350 x 100,00 EUR) = 74.273,17 EUR,

ln hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de inbrenger.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA DESEURE BOUWWERKEN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 19 december 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door door Bruno POUSEELE"

6° De duur; de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap

in oprichting zijn aangegaan.

7° De vennootschap wordt bestuurd door voornoemde heer Willem DESEURE

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen

beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door

de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' r ,. i

mod 11.1

'folsr-

behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

y

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad, Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

9° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves  verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

10° De gewone algemene vergadering., "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand iuni van elk jaar om 16 uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet,

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "DESEURE BOUWWERKEN", verklaarden dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste iaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016.

Zaakv+erders: benoemin"  aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze

vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene

vergadering:

het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

- te benoemen tot zaakvoerder: de heer Willem DESEURE, voornoemd, die verklaart dit mandaat te

aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de artikel 13 en volgende van de statuten.

Benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerder duidde zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen. Hij verklaarde dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge artikel 15 van de statuten, verklaarde de zaakvoerder, de accountant bvba GERMONPRÈ-LOETERS, kantoor houdend te 8600 Diksmuide, Admiraal Ronarchstraat 10 als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij de B.T.M.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket alsook bij alle andere administraties,

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hendrik DEBUCQUOY

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest;

verslag oprichter;

verslag bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van j ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 13.06.2016 16175-0482-015

Coordonnées
DESEURE BOUWWERKEN

Adresse
STEENSTRAAT 83 8610 WERKEN

Code postal : 8610
Localité : Werken
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande