DESPA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DESPA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.610.440

Publication

14/06/2013
ÿþ(r\\ Mod 2.1

L- J~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~,~ v~~tt ~r~

Nectergei6~~i tr~, ~~r~~.

rechtbank van '.,top,hra-tdel

afCj~`i nd~Griffi ~ ea ; " telt

Brugge

-- a JUNI 2l

ria rrrl{fjPr

111111111111.111111111111

Ondernemingsnr : 0837.610.440

Benaming

(voluit) : DESPA

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma Zetel : Langestraat 25 Oostende 8400 Onderwerp akte : Ontbinding Vennootschap

~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij algemene vergadering van 01 april 2013 wordt met eenparigheid van stemmen de motie aangenomen om met ingang van heden de vennootschap te ontbinden,

Gezien de uitbatingsmogelijkheden weg gevallen zijn kan de vennootschap aldus zijn doel niet verder zetten.

Om deze redenen wordt de vennootschap met ingang van heden definitief en volledig ontbonden. Oostende, 01 juni 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbia



*11131628*

Nedergelee ter griffie rran

rechtbank Yen koophendel

te Brugge - afd : ' " " cr N>Jr

op

AUG, 011 dedF1 íle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837.610.440

Benaming

(voluit) : Despa

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langestraat 25, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder Bryan Masson

DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN DD 5 AUGUSTUS 2011 VAN VOF. DESPA HEEFT VOLGENDE BESLISSING GENOMEN:

1. Dhr. Bryan Masson dient zijn ontslag als zaakvoerder in per 5 augustus 2011, dewelke wordt aanvaard.

Michael Vangelder

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Be Sta. I *11 109689

Il

Ondernemingsnr : ~ ~ 7Z 40 Benaming

(voluit) : DESPA

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Langestraat 25, 8400, Oostende

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden,

De heer Michael Vangelder, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 3/0002;

EN

De heer Bryan Masson, wonende te 8433 Middelkerke, Rattevallestraat 14;

verklaren hierbij een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten, waarvan zij de statuten als volgt, hebben vastgesteld:

Statuten

I Benaming  zetel  doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma:

" met als vennootschappelijke benaming: DESPA

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Langestraat 25.

De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten:

De uitbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van gastronomische weekends, banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

De inrichting, het verhuur en de uitbating van een hotel, restaurant en loungebar, de organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de. bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden.

De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoke en allerlei klank-, geluid-, en lichtspelen, alsmede de. verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

Het organiseren en promoten van alle feesten, fuiven, evenementen, concerten, optredens, tentoonstellingen, toneel-, dans- en theatervoorstellingen, bals, seminaries, congressen, beurzen, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

lveaergelegci teil griffie teeri rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oogtent e bb 0 6 JULI 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vergaderingen, lezingen, bijeenkomsten, soupers, enz.; het verkopen van tickets voor alle evenementen en gelegenheden in het algemeen.

Het verhuren van alle instrumenten, audio-, video- en lichtapparatuur en  installatie; het ter beschikkingstellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden; overige activiteiten ivm de recreatie.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of van de aard zijn dal zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaande, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtsverhandelingen stellen om dit doel te realiseren; zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze, in de onderneming, vereniging of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbinte-'nissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle comerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichting in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken op heden.

Il. Vennoten

Artikel 5:

Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen die namens de vennootschap zijn aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn evenwel ten laste van de vennootschap.

Artikel 8:

Alle vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gézamenlijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald onder artikel 21.

Artikel 8:

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66 %) werkonbekwaam wordt, bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

III.Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9:

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

De Heer Michael Vangelder, voornoemd, brengt in de vennootschap TWEEDUIZEND EURO (2.000,00

EUR) in, die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Hiervoor worden hem vijfhonderd (500) van de duizend (1.000) aandelen toegekend.

De Heer Bryan Masson, voornoemd, brengt in de vennootschap TWEEDUIZEND EURO (2.000,00 EUR) in,

die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Hiervoor wordt hem vijfhonderd (500) van de duizend (1.000) aandelen toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van VIERDUIZEND EURO (4.000,00 EUR), vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) AANDELEN, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

IV.Bestuur  vertegenwoordiging  controle

Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerders. Als niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd de heer Michael Vangelder, de heer Bryan Masson en Mevrouw Stefanie Vangelder met nationaal nummer 88.09.15-402-89. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties. Deze kan aangepast warden bij Algemene Vergadering.

Artikel 11:

Iedere vennoot die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte zowel als eiser of als verweerder. ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 12:

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Artikel 13:

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven vijfduizend euro (5.000 EUR) enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van vijfduizend euro, waarvan hiervoor sprake.'

V.Algemene vergadering

Artikel 14:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. De algemene vergadering beslist onder meer over:

1.de aanvaarding van nieuwe vennoten;

2.de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst;

3.de wijziging van de statuten.

Artikel 15:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikel 8 en 19.

Artikel 16:

Iedere vennoot heeft recht op één stem.

Artikel 17:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart te 14 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is,

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar  jaarrekening  resultaat

Artikel 18:

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september. Op 30/09 van ieder jaar, en voor het eerst op 3010912012, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar loopt van heden tot en met 30 september 2012.

Artikel 19:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de interest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Bij beslissing van de vennoten met tweederde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandelen in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Indien de Algemene Vergadering zo beslist zullen de verliezen onder de vennoten worden verdeeld in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

VII.Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

Artikel 20

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen.

Artikel 21:

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het Wetboek van Vennootschappen en het hierna bepaalde onder artikel 21.

Artikel 22:

Ingeval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting, professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtverkrijgende nog gedurende drie achtereenvolgende jaren een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die aan deze vennoot toekwam voor de laatste twaalf maanden vôôr het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens de laatste vermelde periode verrichte prestaties. De vergoeding voor de vermelde periode van drie jaar wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich terugtrekt, of daartoe gedwongen wordt omdat hijzelf en ter kwader trouw de voorzetting van de samenwerking heeft belet.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 23:

y ' "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de vennootschap gedeeld, derwijze dat aan iedere vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, een evenredig deel wordt toegekend.

Vlll.Diverse bepalingen

Artikel 24:

Tussen de vennoten zal een interne regeling worden getroffen waarin zullen worden vastgesteld:

- werkverdeling;

- verlofregeling;

- wachtregeling;

-vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekte en verlof;

-vaststelling van een uniforme regeling voor de aanleg van dossiers;

-aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap;

-werking van het secretariaat en regeling van andere administratie aangelegenheden;

-organisatie van de boekhouding.

Artikel 25:

Betwistingen aangaande de interpretatie of toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

Artikel 26:

De vennoten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel 27:

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht

"

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Boekhoudkantoor An Brysse & Partners vertegenwoordigd door An Brysse, boekhouder-fiscalist, met maatschappelijke zetel te 8420 De Haan, Pater Vandemoerelaan 5, om in naam van de vennootschap op te treden bij de administratie van de Directe Belastingen en bij de administratie van de BTW, aanvraag ondernemersnummer bij de kruispuntbank, Registratie en Domeinen, om er de aangiften, antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijzigingen,

" regularisatieopgaven en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen met de controle- en geschillendiensten en met de directie en hun te vertegenwoordigen in hun relatie met genoemde administraties.

Worden er meerdere volmachtdragers aangesteld, hebben ze de macht elke afzonderlijk te kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling.

Buitengewone algemene vergadering

" En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring en beheer en van beschikking kan stellen alsook aan te stellen als zaakvoerder.

Opgesteld te Oostende op datum van 05/07/2011

Michael Vangelder Bryan Masson

Coordonnées
DESPA

Adresse
LANGESTRAAT 25 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande