DESSCHANS

Divers


Dénomination : DESSCHANS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.591.796

Publication

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.02.2014, NGL 07.03.2014 14060-0544-012
31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 27.05.2013 13135-0122-011
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 11.07.2012 12285-0593-012
30/03/2012
ÿþMod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1\ICCRGCLC4~~.:

20, 03. 2012

RECHTBANK KOOPHla.~~

KORTRIJK

1111111 Iii U 11111 I I1U1 IIllUIl

*12065846*

Ondernemingsnr : 0442.591.796

Benaming

(volut) : DESSCHANS

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Residentie Claridge III - Rijselsestraat 45 bus 61 - 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 1 maart 2012, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME ZETELVERPLAATSING

De vergadering neemt kennis van het besluit van de zaakvoerder van twaalf november tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven december daarna, onder nummer 0717578, tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar het huidige adres.

De vergadering besluit vervolgens tot schrapping van de zetel uit het normatief gedeelte van de statuten (eerste zin van het huidige artikel 2).

TWEEDE BESLUIT DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren met onder meer patrimoniumbeheer, holdingactiviteiten, studie- en adviesbureau in financiële, commerciële, administratieve en informatica-aangelegenheden alsmede tussenpersoon in de handel, en dit zoals bepaald in artikel 3 onder het negende besluit hierna dat een volledig nieuwe tekst van de statuten aanneemt.

DERDE BESLUIT  EERSTE KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal een eerste maal te verminderen met honderd veertienduizend zevenentwintig euro zeven cent (¬ 114.027,07) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd negenentwintigduizend tweehonderd vijfenzestig euro (¬ 529.265,00) op vierhonderd vijftienduizend tweehonderd zevenendertig euro drieënnegentig cent (¬ 415.237,93) en dit ter aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstig bedrag, volledig aan te rekenen op de belaste reserves geïncorporeerd in het kapitaal.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren.

VIERDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verminderen met honderd achtenzestigduizend achthonderd zeventien euro vijfenzestig cent (¬ 168.817,65) om het kapitaal te brengen van vierhonderd vijftienduizend tweehonderd zevenendertig euro drieënnegentig cent (¬ 415.237,93) op tweehonderd zesenveertigduizend vierhonderd twintig euro achtentwintig cent (¬ 246.420,28), en dit door terugbetaling in geld op ieder der duizend driehonderd vijfentachtig (1.385) aandelen van een bedrag van honderd eenentwintig euro negenentachtig cent (¬ 121,89), volledig aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

De kapitaalvermindering zal plaats hebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, ingevolge verwijzing naar dit artikel door artikel 657 van het Wetboek van vennootschappen. De terugbetaling aan de aandeelhouders zal met name pas geschieden indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling. overgaan, voor zover de schuldeisers die een zekerheid hebben .geëist, voldoening hebben Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Biffagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

gekregen. De effectieve terugbetaling zal gebeuren op de plaats en op het tijdstip door de zaakvoerder te bepalen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit, rekening houdend met hetgeen voorafgaat, te concretiseren.

VIJFDE BESLUIT  KENNISNAME OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering neemt kennis van het besluit van de zaakvoerder van negentien december tweeduizend en elf houdende omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam, geregistreerd twee bladen, geen renvooien, te Izegem op 28 december 2011, Reg. 6, Boek 41, Blad 32, Vak 22, ontvangen vijfentwintig euro (25 euro), get. de E.A. Inspecteur a.i., A, DECEUNINCK.

De vergadering besluit vervolgens om de statuten aan dit besluit aan te passen zoals bepaald in het negende besluit hierna dat een volledig nieuwe tekst van de statuten aanneemt.

ZESDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER  OPVOLGING  OPNAME BIJKOMENDE BEHERENDE VENNOOT

De vergadering bevestigt en bekrachtigt het besluit van de bijzondere algemene vergadering van eenentwintig december tweeduizend en elf houdende het ontslag van de heer Philip DESSCHANS, wonende te 8500 Kortrijk, Residentie Claridge HI, Rijselsestraat 45 bus 61, als statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van zelfde datum, zoals bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12011416.

De vergadering erkent dat, ingevolge de statuten, de voornoemde heer Philip DESSCHANS van rechtswege opgevolgd wordt door mevrouw Marie-Kristine LAPAUW, wonende te 8500 Kortrijk, Residentie Claridge III, Rijselsestraat 45 bus 61, die aldus met ingang van eenentwintig december tweeduizend en elf het mandaat van zaakvoerder waarneemt.

Bijgevolg wordt mevrouw Marie-Kristine LAPAUW eveneens opgenomen als bijkomende beherende vennoot die mede onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk is tegenover derden.

ZEVENDE BESLUIT  AFSCHAFFING INKOOP EIGEN AANDELEN

De vergadering besluit de statutaire bepalingen inhoudende bevoegdheden van de zaakvoerder betreffende inkoop van eigen aandelen te schrappen, en dit wegens het verstrijken van de termijn ervan.

ACHTSTE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit tot (her)formulering van de statutaire bepalingen inzake: de zetel van de vennootschap; de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants; de volstorting van het kapitaal; de aflossing van het kapitaal; de uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeeldheid; de bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuursorgaan en het auditcomité; de benoeming en bezoldiging van de zaakvoerder(s) en commissaris(sen); de bijeenkomst en werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; de winstverdeling; de ontbinding, vereffening en omzetting van de vennootschap, dit alles zoals bepaald in het negende besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst en na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan onder meer als volgt zullen luiden ;

- De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen en draagt de naam "DESSCHANS".

- De vennootschap heeft als doel:

I. Algemene activiteiten.

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

11. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsn1ede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

E3/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aanKoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

[De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Pe vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Pe vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Pe vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zesenveertigduizend vierhonderd twintig euro achtentwintig cent (¬ 246.420,28) en is verdeeld in duizend driehonderd vijfentachtig (1.385) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Net kapitaal kan gewijzigd worden.

F Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort.

. De hiernavolgende vennoten hebben zich als gecommanditeerde vennoot hoofdelijk met de vennootschap vertIonden: de heer Philip DESSCHANS en mevrouw Marie-Kristine LAPAUW, samen wonende te 8500 Kortrijk, Residentie Claridge lll, Rijselsestraat 45 bus 61,

[De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire zaakvoerder(s), die beherend vennoot moet(en) zijn.

Een zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door de algemene vergadering beslissend met het aanwezigheidsquorum vereist voor statutenwijziging, met dien verstande dat de beslissing dient genomen te worden met eenparigheid van alle aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, en de benoeming niet kan worden verricht noch bekrachtigd, dan met instemming van de zittende zaakvoerder(s), zo er een is/zijn. Een statutaire zaakvoerder kan zowel een natuurlijke personen als een rechtspersoon zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vergoeding van de zaakvoerder(s) wordt jaarlijks door de algemene vergadering vastgesteld.

Benoeming statutaire zaakvoerder:

Tot statutaire zaakvoerder is voor de duur van de vennootschap benoemd : mevrouw Marie-Kristine LAPAUW, wonende te 8500 Kortrijk, Residentie Claridge III, Rijselsestraat 45 bus 61.

Wanneer er geen zaakvoerder meer is, moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden om in zijn vervanging te voorzien.

De zaakvoerder(s) heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen in het kader van het doel van de vennootschap.

Auditcomité

Het bestuursorgaan kan in zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte " dossiers van de commissaris, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door het bestuursorgaan.

ln die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan het bestuursorgaan, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetbcek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Residuaire bevoegdheid

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de enige zaakvoerder/het college van zaakvoerders.

- De enige zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte,

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend niet al haar leden, zijn twee zaakvoerders, samen optredend, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De zeakvoerder(s) kan/kunnen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meerdere personen.

in geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt/bepalen de zaakvoerder(s) de vergoeding die aan deze functie is verbonden.

De persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber zijn bevoegdheid voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen of subdelegeren.

- De vennoot, niet beherende vennoot, is slechts verbonden ten belope van zijn inbreng.

De vennoot, niet beherende vennoot, die voor de vennootschap tekent, anders dan bij bijzondere volmacht verleend door de zaakvoerder(s), wordt ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De beherende vennoot is ten aanzien van derden onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

- De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand juni om tien uur; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

- De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

- De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet vennoot. De onbekwamen en de rechtspersonen worden eveneens geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen, worden het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt: wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

- Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere vennoot of gemachtigde ondertekend.

- Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

- De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts warden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgelaste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

- Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten

t Voorbehouden

avn het 'Belgisch Staatsblad

a naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

TIENDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerieggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a:

Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

Mevrouw Linda Martens.







Staatsblad - JO/03/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte dd. 0110312012;

Gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Matl Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerl in tec~ r e van de akte

0NITEgrifF _

M L;tp --~~ . _ -

Ondernemingsnr : 0442.591.796

Benaavtiírog

(voluit) _ DESSCHANS

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : RESIDENTIE CLARIDGE III - RIJSELSESTRAAT 45 bus 61 - 8500 KORTRIJK (volledig adres)

Onderwerp aide : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 21 december 2011:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Philip DESSCHANS, wonende te 8500 Kortrijk, Residentie Claridge III, Rijselsestraat 45 bus 61, als statutaire zaakvoerder, ter zitting aangeboden met ingang van heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende zaakvoerder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap bewezen heeft.

Ingevolge de statuten wordt de heer Philip DESSCHANS van rechtswege opgevolgd door mevrouw Marie-Kristine LAPAUW, wonende te 8500 Kortrijk, Residentie Claridge III, Rijselsestraat 45 bus 61, dit met ingang van heden.

Marie-Kristine LAPAUW

zaakvoerder

0 $ - ~ ~~ ;2. ~

LGISSÉS -q/'~iSE3[.1~r) ~ STiJl1n

iaoiiais* B

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011 : KO123258
20/07/2010 : KO123258
22/06/2009 : KO123258
25/07/2008 : KO123258
07/12/2007 : KO123258
05/07/2007 : KO123258
16/06/2005 : KO123258
08/07/2004 : KO123258
01/07/2003 : KO123258
17/01/2001 : KO123258
01/07/2000 : KO123258
06/05/2000 : KO123258
20/08/1999 : KO123258
23/01/1993 : KO123258
01/01/1993 : KO123258
01/01/1993 : KO123258
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 09.06.2016 16179-0150-011

Coordonnées
DESSCHANS

Adresse
RESIDENTIE CLARIDGE III, RIJSELSESTRAAT 45, BUS 61 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande