DESTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.513.447

Publication

17/04/2014
ÿþ(LLTNn

MDCI Wee 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nucembLy

- 7 APR. 20111

VEGriffe,

Ondernemingsnr : 0847513447

Benaming

(voluit): DESTRA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Weegschede 36  8691 Alveringern (Gijverinkhove)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag - Benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 1 oktober 2013 werd met éériparigheld van stemmen de volgende beslissingen goedgekeurd:

- De Heer Koen Declerck neemt ontslag als zaakvoerder met ingang vanaf heden 1 oktober 2013. - Mevrouw Karen Straetburgh wordt benoemd als zaakvoerder en dit vanaf heden I oktober 2013.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd.

De zaakvoerder

Karen Straetburgh

Voor

behour

aan h

Belgls

Staatst









*14083766*



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bigagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 31.01.2014 14026-0285-011
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 05.01.2015 15001-0120-011
30/07/2012
ÿþ. 1II'~'~IWVI~~I~WE~NII~IN

e.~ .e. .1213~ZQ~"

Qndernemingsnr :

Benaming {voluit)

(verkort)

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g4l  S23 ----_. _.

DESTRA

) 0 Paf 2012

Griffie

Mod Word 11,1

~~.~..._~

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Weegschede 36 - 8691 Alveringem (Gijverinkhove)

Onde srerp(en) akte : Oprichting  Statuten - Machten

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op 12 juli 2012, dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien op 16 JULI 2012. Reg : 5 boek 443 blad 3 vak 16. Ontvangen : Vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) LUC DE ;BERGH".

Dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESTRA", met zetel te 8691 Alveringem (Gijverinkhove), Weegschede 36, door :

a) de heer DECLERCK Koen Jozef Maria, geboren te Veurne op 03 april 1976, echtgenoot van mevrouw Straetburgh Karen, nagenoemd, wonende te 8647 Lo-'Reninge (Lo), Kruisstraat 1;

b) mevrouw STRAETBURGH Karen, geboren te Veurne op 16 mei 1979, echtgenote van de heer Declerck Koen, voornoemd, wonende te 8647 Lo-Reninge (Lo), ;Kruisstraat 1.

Dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen ' zonder vermelding van waarde en waarop volledig in geld is ingeschreven als volgt:

a) door de heer Koen Declerck, voornoemd, aandelen,

hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die hij: ;gedeeltelijk volstort ten bedrage van drieduizend honderd vijftig euro (3.150,00 EUR),

:b) door mevrouw Karen Straetburgh, voornoemd, op drieënnegentig (93) 'aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die zij gedeeltelijk valstort ten bedrage van drieduizend honderd vijftig euro (3.150,00 EUR).

Dat tot gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven; aandelen voorafgaandelijk aan de oprichting een bedrag van zesduizend 'driehonderd euro (6.300,00 EUR) werd gestort op de bijzondere rekening op: naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap BNP! :Paribas/Fortis met zetel te Brussel; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam , "DESTRA".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8691 Alveringem (Gijverinkhove), Weegschede 36.

Op de laatste biz, wan Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Rechtsvorm Zetel (volfeil g ad s1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

op drieënnegentig (93)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

I , SECTOR ALGEMENE DIENS`T`VERLENING

- de vennootschap mag voorzien in supervisie, het beheren, het raadgeven en controleren van filialen, het beheren ven vennootschappen in de meest brede zin;

- het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financibn en administratief en commercieel beheer; het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen;

- het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten;

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, welke overeenkomsten met het doel of die nuttig zijn, tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie. Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in alle bedrijven, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijksoortig of een aanverwant doel, of die eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

- zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

- de vennootschap kan bovendien alle doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen;

" het verwerven, het verkopen, het verhuren of het geven van concessies van handelsfondsen;

- het afsluiten van contracten tot algemene dienstverlening; - het inrichten en in stand houden van handelszaken;

- het huren en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen en van alle materialen en roerende goederen daaromtrent, zelfs indien deze in geen rechtstreeks verband staan met het maatschappelijk doel;

II. BEHEER VAN EIGEN ROEREND EN ONROEREND VERMOGEN

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties en kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EÜRO (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Bestuur.

D* vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

De (iedere) zaakvoerder alleen vertegenwoordigt in en buiten rechte de vennootschap.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand december om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de op roeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat dé balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

" Indien geen zaákvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder - Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk heeft de vergadering besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : de heer Koen: Declerck die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd,, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 01 juni 2012 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Veurne.

Comparanten en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of, stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsmede bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde" Waarde, te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van koophandel, met name : Neuville, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 117, vertegenwoordigd door de heer Luc Neuville.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

A Vaor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
DESTRA

Adresse
WEEGSCHEDE 36 8691 GIJVERINKHOVE

Code postal : 8691
Localité : Gijverinkhove
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande