DETA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DETA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.477.024

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 03.06.2014 14159-0364-015
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 20.06.2013 13193-0133-016
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 23.08.2012 12431-0584-016
18/04/2012
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

05. 04, 2012

&i~Ti5AhJ1(1C~7{`JphIANDEL KrIF? f~iLlh

*12o.11e9s1 iu

Vs bah( N

aai

Bel, Staa

;; Ondememingsnr ; 0405.477.024

Benaming (voluity : Deta

(verkort) : *

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Vanackerestraat, 45 BUS 302

8560 Wevelgem

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - VERPLAATSING ZETEL - OMZETTING 1N EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

In het jaar tweeduizend en twaalf.

Op achtentwintig maart

Voor mij, Maggy VANCOPPERNOLLE, geassocieerd notaris te Kortrijk, notaris-zaakvoerder van dei

ii burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;

i; aansprakelijkheid "Maggy Vancoppemolle & Veerle Callens, geassocieerde notarissen" met zetel te!

ii 8500 Kortrijk, Beverlaai 71, 0479.041.824 RPR Kortrijk, l

i; Op mijn kantoor. i

i la bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "DETA", met zetel te 8560 Wevelgem, Vanackerestraat, 45 bus 302.

ii Opgericht krachtens akte verleden voor notaris Albert Debucquoy destijds te Wevelgem op 281 ii december 1963, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 januari 1964;

ii onder nummer 1659. i

i! De statuten werden voor het laatst gewijzigd krachtens akte verleden voor notaris Frans Debucquoy I! destijds te Wevelgem op 28 augustus 1997, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch;

i, Staatsblad van 13 september daarna onder nummer 970913-207, i

i OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING BUREAU. i

?i De vergadering wordt geopend om negen uur, onder het voorzitterschap van de heer Deman;

i, Patrick, hierna vernoemd, i

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er afgezien van de verdere vorming van een bureau. l

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

i; Aandeelhouders.

i; Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren het volgend;

i aantal aandelen te bezitten : i

ii 1. De heer Deman Patrick Cvriel, bestuurder van vennootschappen, geboren te Wevelgem op 101

ii januari 1958, wonende te 8560 Wevelgem, Artoisstraat 29. i

ii Eigenaar van achthonderd vijftig (850) aandelen.

2, Mevrouw Wattevn Francinne Alice Marcella, bestuurder van vennootschappen, geboren te'

Wevelgem op 27 april 1934, wonende te 8560 Wevelgem, Vanackerestraat 45 bus 302.

5igenaar van vijf (5) aandelen.

1! Totaal ,; achthonderd vijfenvijftig (855) aandelen.

i Bestuurders.

! Volgende personen zijn aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap:

if 1. de heer Deman Patrick, voornoemd;

2. mevrouw Watteyn Francinne, voornoemd;

3. mevrouw Roelstraete Gudrun Elvire Maria, geboren te Kortrijk op 25 juni 1958, wonende te ;; 8560 Wevelgem, Artoisstraat 29. II Allen tot deze functie herbenoemd krachtens beslissing van de algemene vergadering gehouden op I! 13 mei 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op datum van 20 juni " daarna,;

ti onder het nummer 08091177. l

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voár-

behoilden aan het Belgisch

Staatsblad

"

TOELICHTING VAN DE AKTE - VOORLEZING VAN DE AKTE.

De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en het staat de comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen om over het even welke bepaling in de akte alvorens deze te ondertekenen.

De comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaren dat al hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn,

De instrumenterende notaris deelt mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien minstens één van hen dit vraagt, alsook indien minstens één van hen meent dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaren de comparanten dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van de akte tijdig hebben ontvangen (op datum van 14 maart 2012) en zij hiervan kennis hebben genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stellen. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen evenwel steeds integraal worden voorgelezen. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

L De vergadering van vandaag heeft volgende agenda :

1, Vaststelling van de omzetting van het kapitaal in euro.

2. Verplaatsing van de zetel naar 8560 Wevelgem, Artoisstraat 29.

3. Verslag van de raad van bestuur nopens de wijziging van het doel.

4. Wijziging van het doel zodat het voortaan als volgt zal luiden :

" De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

li. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3, Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

6. De aan- en verkoop, huur en verhuur van machines, materialen, goederen, zowel nieuwe als tweedehandse, voor alle industrieën (zoals bijvoorbeeld, doch zonder beperking opgegeven, voor de hout-, metaal- en textielindustrie). De aan- en verkoop van producten voor de ferro- en non-ferro industrie, zowel bestemd voor doorverkoop, als voor recyclage en recuperatie. Uitbraak, transport en plaatsen van alle machines. De groot- en kleinhandel van alle producten.

7. Beheer van eigen onroerend vermogen: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; alsmede alle handelingen stellen die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

5. Beslissing dat de aandelen voortaan verplicht op naam zijn.

6. Verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht in overeenstemming met artikel 778 van het wetboek van vennootschappen.

7. Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur, in overeenstemming met artikel 776 van het wetboek van vennootschappen.

8. Ontslag van de raad van bestuur.

9. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

10. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

11. Benoeming van de zaakvoerder(s).

12, Machtiging aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Il. Oproepingen.

1. Met betrekking tot de aandeelhouders.

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet

moet worden voorgelegd.

2. Met betrekking tot de overige personen die dienden opeeroepen te worden.

Alle bestuurders zijn hier aanwezig en zij verklaren afstand te doen van de termijnen en formaliteiten

van bijeenroeping zoals voorzien in artikel 533 van het wetboek van vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op

naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, zijn.

Ill. Vaststellingen.

1. De voorzitter deelt mee dat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door 855 aandelen en dat er geen andere effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

VASTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist bevonden en zij erkent dat ze

bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, achtereenvolgend volgende

beslissingen met eenparigheid van stemmen.

VERSLAGEN.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van de volgende verslagen:

- het verslag van de raad van bestuur nopens de uitbreiding van het doel;

- het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag

van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december

2011, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van

het wetboek van vennootschappen.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van de verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BIE & C°", met zetel te 8500

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

Vóor-

beho'uden aan het Belgisch

Staatsblad



Kortrijk, Wolvendreef 61 D, vertegenwoordigd door de heer Michel De Bie, bedrijfsrevisor, luiden als volgt .

"Tot besluit van de door ondergetekende verrichte verificatie overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, met verwijzing naar de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "DE BiE & C°" bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met zetel van de vennootschap gevestigd te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61 D - met als mandaatdrager Michel DE BiE, bedrijfsrevisor, dat :

de werkzaamheden uitgevoerd door ondergetekende er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld. Uit de door ondergetekende verrichte werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werd naar het oordeel van ondergetekende een overwaardering vastgesteld voor een bedrag van 4.093,02 EUR. Het aangepast netto-actief volgens deze staat afgesloten op 31 december 2011, na aftrek van bovenvermelde overwaardering, bedraagt 168.850,32 EUR en is 77.803, 74 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 246.654,06 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Het was ondergetekende onmogelijk overeenkomstig de bepalingen van het artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen minstens 15 dagen voor de datum van de buitengewone algemene vergadering het verificatieverslag over te maken aan de vennootschap aangezien niet alle elementen tijdig in het bezit werden gesteld van ondergetekende.

Het huidige verificatieverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de naamloze vennootschap DETA in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het huidige verificatieverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus opgesteld te Kortrijk op 27 maart 2012 door DE BIE & C°" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen met als mandaatdrager"

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal thans omgezet in euro 246.654,06 euro bedraagt.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 8560 Wevelgem, Artoisstraat 29.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het doel te wijzigen zodat het voortaan zal luiden zoals opgenomen in de agenda.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de aandelen voortaan verplicht op naam zijn.

VIJFDE BESLISSING.

Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang vanaf heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap "DETA", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het kapitaal en de reserves, blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap,

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting zal geschieden onder voordeel van :

a) artikel 775 van het wetboek van vennootschappen;

b) artikel 121, 1° van het wetboek der registratierechten ;

c) artikel 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen (negentienhonderd tweeënnegentig).

Ontslag raad van bestuur.

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan de bestuurders van de naamloze

vennootschap.

Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

goed te keuren.

Deze statuten luiden als volgt :

Artikel 1. - Vorm - Naam.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "DETA".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel is gevestigd te 8560 Wevelgem, Artoisstraat 29.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die alle

machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen

vaststellen,

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

IL VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

6. De aan- en verkoop, huur en verhuur van machines, materialen, goederen, zowel nieuwe als tweedehandse, voor alle industrieën (zoals bijvoorbeeld, doch zonder beperking opgegeven, voor de hout-, metaal- en textielindustrie). De aan- en verkoop van producten voor de ferro-en non-ferro industrie, zowel bestemd voor doorverkoop, als voor recyclage en recuperatie. Uitbraak, transport en plaatsen van alle machines. De groot- en kleinhandel van alle producten.

7, Beheer van eigen onroerend vermogen: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; alsmede alle handelingen stellen die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voór-

behoûden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" Voor-behoûdgn

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL Il. l'K I~TAAA .

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderd zesenveertigduizend zeshonderd vierenvijftig euro zes cent (246.654,06 EUR) vertegenwoordigd door achthonderd vijfenvijftig (855) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achthonderd vijfenvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door een zaakvoerder. Artikel 16. - Jaarver " aderin " - Bi'zondere en buiten " ewone al " emene ve " aderin " .

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede maandag van de maand mei om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of cp aanvraag van de vennoten die minstens éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 2G. Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. De stemming per brief is niet toegelaten.

Artikel 23. - Boekiaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4 " Votor-behoûden aan het Belgisch Staatsblad

..





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik _11 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

ZESDE BESLISSING,

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één en tot deze functie aan te stellen voor onbepaalde duur, de heer Deman Patrick, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de opdracht te aanvaarden. ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoering om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

RECHT *P GESCHRIFTEN.

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00) op aangifte van de instrumenterende notaris.

SLUITING VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt geheven om tien uur.

BEVESTIGING IDENTITEIT.

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten haar werd aangetoond aan de hand van de identiteitskaart.

SLOTBEPALING.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld. WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt op plaats en datum ais ten hoofde.

En na toelichting en gehele of gedeeltelijke voorlezing zoals hoger vastgesteld, hebben alle comparanten getekend, samen met mij notaris.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL VAN DE AKTE, geregistreerd te Kortrijk, je kantoor der registratie, op 29 maart 2012, tien bladen en geen renvooien, Boek 958 blad 06 vak 06, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), de e.a, Inspecteur: Christelle DE GRAEVE ai..

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 28!03/2012; tekst van de gecoördineerde statuten; verslag van de bedrijfsrevisor nopens de omzetting en verslag van de raad van bestuur nopens de omzetting.

L

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 19.08.2011 11410-0076-016
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.07.2010, NGL 27.08.2010 10452-0033-016
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 29.05.2009 09168-0268-015
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 09.06.2008 08196-0108-015
13/06/2007 : KO073259
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 24.06.2015 15211-0018-014
26/05/2005 : KO073259
02/06/2004 : KO073259
19/05/2003 : KO073259
28/05/2002 : KO073259
24/05/2002 : KO073259
16/06/2001 : KO073259
18/05/2000 : KO073259
03/06/1999 : KO073259
27/07/1996 : KO73259
01/01/1993 : KO73259
01/01/1992 : KO73259
12/09/1990 : KO73259
12/09/1990 : KO73259
01/01/1989 : KO73259
01/01/1988 : KO73259
01/01/1986 : KO73259
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0091-014

Coordonnées
DETA

Adresse
ARTOISSTRAAT 29 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande