DEVCHILD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVCHILD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.416.483

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 12.08.2013 13420-0457-011
17/02/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

jr~~r,~,;,.1..;.,,~ ~z~r g~rir~te v^

~cá.,,,~-~~i } ~~,~yr;'I C~~

~~L13i~~1Ïk'~ tTae l`aLZ~i ~Si (zti Brugge - afiteng te 0OZ îENriE

oP . ~ 1 2

iâeïffie

Orider~ ~s"Mlf,liaageeir : O S 43 . 4.4 a . 3

(voiuft) : DE-VCj-ULD (var r.ri)

n~, *iaonosz11111

7echL vo [n Besloten verinaotschap reet beperkte aanspraken khezd

Za el Duinerrsirû. t C2

8.450 i'redene

,~~ ei ie m c ate : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende op 30 ianuari 2012, tel registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door :

De Heer VANHECKE, Mario-Jean Pierre Monique, bediende, geboren te Brugge op tweeëntwintig juli. duizend negenhonderdeenentachtig, rijksregister nummer 810722-055-65, identiteitskaartnummer 5913835451-76 geldig tot 9 juli 2016, ongehuwd wettelijk samenwonende met Mevrouw Vicky Hoílack, wonende te 8450 Bredene, Duinenstraat 82.

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "DEVCHILD".

Zetel.

De zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Duinenstraat 82.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- Computerconsultancy-activiteiten, overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd, overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering, . adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie, handel in eigen onroerend goed, overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, activiteiten van systeemintegrator, verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software), ontwerpen en programmeren van computerprogramma's,

-Aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel, de productie, de assemblage en de herstelling van alle mogelijke computerapparatuur, telefonie- en communicatie-apparatuur met alle mogelijke randapparatuur, zoals printers, scanners, modems, kopieertoestellen, en alle onderdelen, bijhorigheden, bekabelingen en connectoren.

-Het ontwerpen, de ontwikkeling, de installatie, de aanpassing, de uitbreiding en het onderhoud van alle mogelijke netwerken en automatisatie, en de aankoop en verkoop van alle nodige hardware en software.

" -De aankoop en verkoop, het ontwerpen, de ontwikkeling, de installatie, de aanpassing, de uitbreiding en het; onderhoud van alle mogelijke software en programma's.

-Alle consulting, advisering, support, operatie, productie, aankoop en verkoop en alle activiteiten die hiermee " verband houden.

-Het verlenen van managementsadvies, op beheers-, sociaal en economisch vlak, aan zowel particulieren ais aan vennootschappen.

-Het verrichten van werk en het verstrekken van diensten van intellectuele aard, met in het bijzonder, het bijstaan van ondernemingen in hun bedrijfsvoering, het opvolgen, het uitbouwen en uitwerken van het commercieel beleid van deze ondernemingen, het opstellen van voorstellen en adviezen op het vlak van hun aankoop- en verkooppolitiek, waaronder het onderhouden van rechtstreekse en onrechtstreekse contacten met de leveranciers en afnemers, het opvolgen, uitbouwen en uitwerken van de verdere expansieverstrekking " inzake de marktstudie, de concurrentiepositie en de mogelijkheden tot uitbreiding van het marktaandeel, het, , bijstaan van ondernemingen in het personeelsbeleid en de bedrijfsadministratie.

-Het voeren van interim-management bij ondernemingen.

-Het verlenen van managementbijstand, het waarnemen van mandaten ais bestuurder, directieraadslid of vereffenaar in en van andere vennootschappen en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in, het adviseren en/of besturen van ondernemingen.

-Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfsorganisatorische of sociale aangelegenheden.

(-)Q je 23 S}e b ,r?n Luik ij vtrmd,72,i aee,,. `:laatli 211 0eq!:!iQ e!q var de ins rumenterende no Brit, E'tZ I Jan E erYolo n(en}

re Cle ~a7~ s e LI ~,ai~ ÇU1 ~t2rrilw~08i1 hy~~ i ~l-.=lp ^p l ^~;}rs tU trA^r~ 2 ~y1ç~ a iPr]~{ o gIP` Y 8 rSo(DJ11iEn}

pe.12,41 IMp [boU7 te r]reag 9kii ó2Y-6 1 ~Nr[ey8fi::4~rt3t~..

cvoeÙO rec i seereoon ten aanziet/ van der en e 1'e ebenwOordi%en trurso ilaam en band[ekerune

f ï?ai aern zn on°~ ,.ening

mod 11,1

-Alle activiteiten zoals onderzoek, advies, assistentie, die gericht zijn op de "management-problematiek". Tussenkomsten die onder meer gericht zijn op de personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, personeelssurvey, coaching, organisatie, training en opleiding.

-Optreden als tussenpersonen, agent of vertegenwoordiger bij het tot standkomen van relaties tussen

ondernemingen.

-Financiële analyse van de bedrijfsprocessen en functionele domeinen.

-Proces analyse: analyse van de bedrijfsprocessen, gaande van productontwikkeling, aankoop, productie, verzending en/of verkoop en het proces in kaart brengen op basis van doorlooptijden, beslissingsmomenten, input en output van elke processtap.

-Opdrachten tot uitvoer brengen die leiden tot de programmatie van nieuwe software toepassingen of implementatie van modules van bestaande systemen.

-Webontwikkeling, webtoepassingen en creatief design.

-Beleggingen en beheer onroerend goed, aanschaf, afstand doen, ruil, verwerving of aankoop van zakelijke rechten (zoals ondermeer eigendom, vruchtgebruik, erfpacht, opstal, mede-eigendom, erfdienstbaarheid, recht van gebruik, recht van natrekking) op onroerend goed en bezwaren met zakelijke rechten (zoals ondermeer hypotheek en pand) op onroerend goed

in het kader van de bedrijvigheid of het doel van de vennootschap

" om het al dan niet ter (vrije) beschikking te stellen aan de leden van het bestuursorgaan of de bedrijfsleider of (andere) derden onder meer onder vormen van alternatieve beloningsvorm, entof bruikleen, pacht, verhuring, allerhande leasingoperatie, vervreemding, waarvoor al dan niet een vergoeding, tegenprestatie of huurprijs kan gevraagd worden

zowel intern binnenin de vennootschap(organen) als extern met of aan derden

" gebouwen oprichten of laten oprichten, bestaande gebouwen afbreken, geheel of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of blote eigendom afstaan;

-Beleggingen en beheer van roerend goed (zoals aanschaf, afstand doen, ruil, verwerving of aankoop van zakelijke rechten ondermeer eigendom, vruchtgebruik, recht van gebruik, recht van natrekking, bezwaren met zakelijke rechten (zoals ondermeer pand));

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak zoals ondermeer in het kader van een overname,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan dienstprestaties verlenen van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

De vennootschap Kan materialen, installaties, enzovoort huren en verhuren en deze ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen.

De vennootschap kan handelen als tussenpersoon in de handel.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen,

Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, werd in geld volgestort ten belope van honderdvijfentwintig euro (¬ 125,00) per aandeel, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) beschikt.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien. De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de

<jp cia lataLa blz Luih. B .2errbehoeis taaarri arF hoedanighe.ad van de ijlsa`turnertterea48 nniaiis hsizi) ven de per5otol+.lrea

bevoegd Cia reci,cscaersoQn ten aarsznn +la 1 dvrcien ' e:+ettetfwriwoarátu;,r.

F; tlas.rn 2ts handt,aken np

mod 11.1

zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

De algemene vergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het bedrag van de eventuele bezoldiging vast. De bezoldiging kan zowel in geld als in natura worden toegekend.

Intern bestuur.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtstlandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Gewone. biizondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste zaterdag van de maand juni om 10 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag of rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden."

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen " van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten " inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen In de oproeping.

Boeklaar _ Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december,

Bestemming van de winst - Reserve.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.



e







AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTER

1) Het eerste boekjaar zal afgestoten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in 2013 gehouden worden,

2) Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur

De Heer VANHECKE, Mario-Jean Pierre Monique, rijksregister nummer 810722-055-65, wonende te 8450 Bredene, Duinenstraat 82. Zijn opdracht zal bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

3) Benoeming commissaris

De oprichter verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit hij geen commissaris aan te stellen.

4) Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, zuiver en eenvoudig de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de , ' vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2012.

Deze overname van verbintenissen zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft, te worden bekrachtigd.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen

Op Qs i±, `:wc~_ï,). igó.-'" iA ~tl MadallqffelG! van da 1Y35t.C13Cne31teCe11Q8 iletZ4j van d2 pctisGW51(2tlj

be+oeç3á da rEthtspsrsoon ten aanzien van derden vertegem:,,00rdirgen

t'a:sc, Nasrrl en handtekening

à! Geassocieerd notaris Bart van Opstal mod 11,1

Gelijktijdig neergeigd : expeditie van de oprichtingsakte de dato 30 januari 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

OiDC~~ I3c'15t~ ~ilí_ ".'.n E Naam haad^orilgCsetd von de lilwtrlJr(1a.ilE@raYIdE rlQtátl.i fYa$zJj van da (3eiS©(o)n{en)

áevoÜg,J da echtspan ten aanzien van derden te vertegen,arocrdigwri

Verso ïta.srrt en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 12.08.2015 15417-0419-011

Coordonnées
DEVCHILD

Adresse
DUINENSTRAAT 82 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande