DEWAELE VASTGOED BRUGGE

CVBA


Dénomination : DEWAELE VASTGOED BRUGGE
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 840.913.190

Publication

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 11.03.2014 14062-0573-013
14/06/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 10.06.2013 13164-0086-012
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 24.05.2013 13129-0379-012
24/11/2011
ÿþpgritp i in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LOR:!TEUR E

)iREC 7 rc

N~~~

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afde,ing Erugge) op:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II!IIINWIIIIIM11IWijIIMVI

2,

CH STA,g -5~ A©~A©~ 3ESTUUF

09N_Y,201t

~r~fv~~: De qriffer.

Onderremingsn! : aenaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Lets 3 .

ÍátüolSee:p (2`Sae :

Tekst : Dewaele Vastgoed Brugge O W4 0 9 13 190

cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

vlamingstraat 62

8000 Brugge

oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 8'i november 2011, te registreren, dat er door:

1) Dewaele Vastgoed Groep, cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8000 Brugge, Vlamingstraat, 62. BTW BE 0824.767.442 RPR Brugge;

2) Global Invest e-bvba, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Hagepreekstraat 15. Ondernemingsnummer' 0897.068.767 rechtspersonenregister Gent;

3) Hautekiet Invest, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met' maatschappelijke zetel te 8310 Brugge, Bos en Lommer 14. Ondernemingsnummer,

0896.212.197 rechtspersonenregister Brugge.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: Dewaele Vastgoed Brugge.

ZETEL: 8000 Brugge, Vlamingstraat 62.

DUUR: onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij' rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, management-vennootschap, syndicus,' makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van activiteiten van syndicus, rentmeester en makelaar in onroerend goed en dit in de meest ruime zin.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, verbeteren, het al dan niet gemeubeld in huur' geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren,

vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbeleaging en opbrengst;

J - toezien op bouwwerkzaamheden en het leiden van belangrijke herstellings-werken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge " aan gebouwen;

- projectontwikkeling voor de bouw en renovatie van alle soorten gebouwen;

- bouwpromotie;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, uit te leggen, te verklaren en uit te breiden, zoals zij dit noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van haar onderneming, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

KAPITAAL: Het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt zeventigduizend euro (70.000,00 EUR). Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit zevenhonderd (700) aandeelbewijzen op naam, van categorie A.

BANKATTEST: Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 001-6556251-97 bij de naamloze vennootschap Fortis Bank NV geopend ten name van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dewaele Vastgoed Brugge in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 4 november 2011, dat aan de notaris werd overhandigd, om door hem te worden bewaard.

OVERDRACHT VAN AANDELEN: De aandelen van een aandeelhouder mogen, op straffe van nietigheid, slechts aan een andere aandeelhouder worden overgedragen onder de levenden dan met een besluit genomen door de algemene vergadering.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De termijn van het mandaat van de bestuurders bedraagt zes jaar, die van het mandaat van de controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar; ze zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer: Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden, die de titel dragen van gedelegeerd bestuurder en bevoegd

zijn voor daden van dagelijks bestuur. Minstens éen gedelegeerd bestuurder dient

benoemd te worden door de raad van bestuur op voordracht van de vennoten met

aandelen categorie A. Zo er meerdere gedelegeerde bestuurders werden benoemd,

zullen zij, behoudens andersluidend beding, individueel bevoegd zijn voor daden van dagelijks bestuur.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Voor alle akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door twee bestuurders, waarvan minstens één benoemd werd op voordracht van de vennoten met aandelen categorie A.

JAARVERGADERING: De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen op de eerste zaterdag van de maand december om achttien uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, die tevens vennoot moet zijn.

De aandelen van categorie A en B geven recht op één stem per aandeel en de aandelen van categorie C hebben geen stemrecht.

BOEKJAAR/: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgend jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt:

1°) vijf procent (5%) aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

2°) Over het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslist.

WIJZE VAN VEREFFENING: In geval van ontbinding ofwel vrijwillige, ofwel verplichte, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars vast. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot evenredig worden verdeeld onder het volgestorte gedeelte van de aandeelbewijzen. Het resterende overschot zal evenredig onder de aandeelbewijzen worden verdeeld. BENOEMINGEN: De oprichters beslissen het aantal bestuurders de eerste maal vast te stellen op zes en volgende personen als bestuurder te benoemen voor zes jaar: Op voordracht van de aandelencategorie A:

1. Dewaele Vastgoed Groep, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: de Heer Tanghe Hendrik Arthur Georges Gaspard Marc, geboren te Kortrijk op éénentwintig oktober negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 8500 Kortrijk, Zonnewende 5;

2. de Heer Dewaele, Filip Jan Hugo, geboren te Brugge op tweeëntwintig augustus negentienhonderd negenenzestig, wonende te 8000 Brugge, Sint-Jorisstraat 4;

3. de Heer Coucke Stefaan Marie Lea Pierre Maurice, geboren te Brugge op achtentwintig maart negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8620 Nieuwpoort, Frans Courtenslaan 4.

4. de Heer Berlamont, Geert Pascal Pol, geboren te Kortrijk op negen september

negentienhonderd zeventig, wonende te 8820 Torhout, Gavervijver 12.

Op voordracht van de aandelencategorie B:

5. Global Invest e-bvba, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd.

Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: de Heer Voet, Stijn Gustaaf Marianne, geboren te Deinze op zeventien mei negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 9880 Aalter, Hagepreekstraat 15.

6. Hautekiet Invest, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

voornoemd.

Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: De Heer Hautekiet, Jeroen Guido Paul,

~

geboren te 8310 Brugge op tien november negentienhonderd zevenenzeventig, wonende

" te Brugge, Bos en Lommer 14.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter

griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte;

- volmacht (de Heer Berlamont Geert, voornoemd, werd voor de aanvaarding van zijn benoeming tot bestuurder ingevolge onderhandse volmacht vertegenwoordigd door de Heer Dewaele Filip, voornoemd).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEWAELE VASTGOED BRUGGE

Adresse
VLAMINGSTRAAT 62 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande