DEWEVER & VAN DE VELDE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEWEVER & VAN DE VELDE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.482.893

Publication

13/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Partijen verklaren een Vennootschap Onder Firma (VOF) op te richten onder de benaming  Dewever & Van de Velde met zetel te 8720 Wakken (Dentergem), Kasteeldreef 9, die zal beheerst worden door de navolgende statuten.

INBRENG IN SPECIEN.

De totaliteit van de 200 aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

Mevrouw Dewever Kristin, voor tienduizend euro, waarvoor haar honderd aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: tienduizend euro. Mevrouw Van de Velde Aniek, voor tienduizend euro, waarvoor haar honderd aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: tienduizend euro. Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twintigduizend euro en is elk aan-deel volledig volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS Bank te OOSTROZEBEKE met nummer BE30 0017 5280 0811.

De verschijners stellen thans de statuten van de zojuist opgerichte vennootschap op als volgt :

STATUTEN

ARTIKEL EEN : BENAMING:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt "Dewever & Van de Velde".

ARTIKEL TWEE : DOEL:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle deontologisch verantwoorde aanverwante activiteiten, mandaten, functies en opdrachten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals er onder meer (maar niet limitatief) zijn het publiceren van artikels en boeken, het verstrekken van juridische adviezen, het geven van onderwijs, het uitvoeren van gerechtelijk opdrachten en het optreden als bestuurder, vereffenaar, arbiter, curator, bewindvoerder, (schuld)bemiddelaar of bemiddelaar.

De vennootschap kan alle opdrachten uitvoeren en het beroep van advocaat uitoefenen zowel binnen België als binnen de Europese Gemeenschap en kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

 DEWEVER & VAN DE VELDE

Heden, 01 april 2015 , tussen:

Kristin Dewever, advocaat, geboren te Waregem op 20.7.1970, wonende te 8340 Sijsele, Bruggesteenweg 14

en kantoor hebbende te 8720 Wakken, Kasteeldreef 9, hierna genoemd,  Partij 1

Mevrouw Aniek Van de Velde, advocaat, geboren te Waregem op 18 december 1980, wonende te 8720

Wakken, Sint Antoniusstraat 27 en kantoor hebbende te 8720 Wakken, Kasteeldreef 9, hierna genoemd  Partij 2

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Dewever & Van de Velde

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kasteeldreef(Wak) 9

*15306342*

Luik B

8720

België

0628482893

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Dentergem (Wakken)

Griffie

Neergelegd

09-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap mag verhuren en onderverhuren, zakelijke rechten of de volle eigendom van een gebouw verwerven met als doel haar maatschappelijke zetel daar te vestigen, een exploitatiezetel op te richten of het bewonen van het gebouw door de zaakvoerders en hun gezinsleden als hoofd- of secundaire woonplaats. De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen vormen en voor zover dit alles in overeenstemming is met de deontologie.

ARTIKEL DRIE: ZETEL

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij unanieme beslissing van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER : DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang van heden. De vennootschap zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte. ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/tweehonderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL ZES : AANDELEN:

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overge-dragen wegens overlijden, dan met toestem-ming van alle overige venno-ten, en dit enkel en alleen aan een advocaat en op de hierna bepaalde wijze.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap. De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoer-der(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgena-men of legatarissen van aandelen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aande-len. De erfgenamen die niet de hoedanigheid van advocaat hebben zullen enkel de afkoop kunnen vragen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangebo-den aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgeno-men, kan door de zaak-voerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, kan de weigerende vennoot verplicht worden binnen een redelijke termijn hetzij zelf de aandelen te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfge-namen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Orde van Advocaten.

Iedere overdracht die er zou in resulteren dat de Vennootschap slechts nog één vennoot zou tellen, is ongeldig en nietig. Indien door de onwil van de uittredende vennoot de continuïteit van de Vennootschap in gedrang komt, zal deze de resterende vennoot schadeloos stellen voor de geleden schade.

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandel-en. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdra-ger en de overnemer, of bij over-dracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begun-stigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennoot-schap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld regis-ter.

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder leven-den zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren be-paald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennoot-schap.

ARTIKEL ACHT :

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbon-den stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap. De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtge-bruiker.

ARTIKEL NEGEN :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen. ARTIKEL TIEN - ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door twee of meer zaakvoerders, natuurlijke persoon-advocaat of rechtspersoon. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon-advocaat, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering bij unanimiteit. De benoeming geldt voor onbeperkte duur met dien verstande dat de aanstelling op elk moment kan ingetrokken worden door de algemene vergadering bij unanimiteit. Personen die geen vennoot zijn, kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoer-ders steeds hun handteke-ning moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarverga-dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen. De zaakvoerders zullen de Vennootschap leiden, besturen, beheren en in het algemeen de zaken van de Vennootschap behartigen en ervoor te zorgen dat alle handelingen die de zaakvoerder hiervoor nodig of geschikt achten. Hij verte-genwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Echter met die beperking, dat de instemming van alle zaakvoerders is vereist voor handelingen die strekken tot of die volmacht inhouden tot :

- het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren, verhuren en op andere wijze in gebruik of genot nemen en geven van onroerende goederen;

- het aangaan van overeenkomsten, waarbij aan de vennootschap een krediet wordt verleend met een nominaal bedrag hoger dan 3.000 EUR;

- duurzame rechtstreekse of middellijke samenwerking met een andere advocaat of advocatenvennootschap en het verbreken of aanmerkelijk wijzigen van zodanige samenwerking;

- het rechtstreeks of middellijk deelnemen in een andere vennootschap of in een rechtspersoon en het aanbrengen van een wijziging in of het afstoten van zodanige deelneming;

- het vestigen, verplaatsen of opheffen van nevenvestigingen;

- het uitbreiden van de zaken van de vennootschap met een nieuwe tak van bedrijf;

- het overdragen of, anders dan voor korte tijd, sluiten van het door de vennootschap uitgeoefende bedrijf of een deel daarvan;

- het stellen van persoonlijke of zakelijke zekerheid namens de vennootschap;

- het toekennen, wijzigen of intrekken van volmachten;

- het aangaan van vaststellingsovereenkomsten en akkoorden;

- het optreden in rechte, waaronder begrepen het voeren van arbitrale en alternatieve procedures, doch met uitzondering van incasso-procedures of het nemen van rechtsmaatregelen die van conservatoire aard zijn en/of geen uitstel kunnen lijden;

- het aannemen en ontslaan van werknemers in dienst van de vennootschap, het ingrijpend wijzigen van hun arbeidsvoorwaarden en het toekennen van pensioen;

- het verrichten van rechtshandelingen of sluiten van overeenkomsten, waarvan het belang of de waarde voor de vennootschap een bedrag van 3.000 eur te boven gaat of waardoor de vennootschap voor langer dan zes maanden wordt gebonden; hetbenoemen van een externe boekhouder; splitsing van rechtshandelingen kan aan deze bepaling geen afbreuk doen.

Het is voorts aan ieder van de vennoten verboden om tijdens de duur van de vennootschap zich privé als borg of hoofdelijk mede-schuldenaar voor de schuld van een ander te verbinden dan wel zich voor een derde sterk te maken, behoudens schriftelijke toestemming van de andere vennoten.

ARTIKEL ELF : ALGEMENE VERGADERING

Minstens éénmaal per jaar roepen de zaakvoerders een gewone algemene vergadering samen ter goedkeuring van de jaarrekening, kwijting van de zaakvoerders en desgevallende de (her)benoeming van zaakvoerders. De algemene vergadering is enkel geldig samengesteld indien alle vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd en beslist bij unanimiteit.

De jaarvergadering vindt plaats de eerste zaterdag van de maand juni op de zetel van de vennootschap. De oproeping gebeurt 15dagen voordien met vermelding van de agenda.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze. Elk aandeel heeft recht op één stem.

De algemene vergadering zal tevens worden samengeroepen door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De volgende beslissingen behoren steeds tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering waaromtrent bij unanimiteit wordt beslist:

- verkoop van de activiteiten of elk ander substantieel onderdeel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- ontbinding van de Vennootschap

- toevoeging of uittreding van een vennoot

- aanwerving of ontslag van personeel die een sleutelfunctie zullen bekleden in de Vennootschap

- verwerving van belangrijke onroerende activa

- wijziging van de statuten van de Vennootschap

- benoeming, de bezoldigingen, het ontslag van de zaakvoerder

- vaststelling en goedkeuring van de balans en resultatenrekening

- de bestemming van de beschikbare winst

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders en het instellen van de vennootschapsvordering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot heeft stemrecht volgens zijn aandelen.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder. Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden. ARTIKEL TWAALF: INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein-digt op eenendertig december daarna. Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar wordt door een door de vennoten te benoemen deskundige een jaarrekening opgemaakt over dat boekjaar, ten minste bestaande uit een balans en een winsten verliesrekening en de verklarende nota s

De jaarrekening wordt vastgesteld door de ondertekening daarvan door de vennoten. Deze ondertekening strekt de vennoten over en weer tot decharge. Indien een vennoot met de inhoud van de jaarrekening niet akkoord gaat, zal hij binnen drie maanden nadat deze hem ter hand is gesteld, zijn bezwaren daartegen schriftelijk aan ieder van de andere vennoten moeten kenbaar maken, bij gebreke waarvan bedoelde stukken worden beschouwd als te zijn vastgesteld.

De winst zal worden vastgesteld volgens normen die in het maatschappelijk verkeer als aanvaardbaar worden beschouwd, gebruik makend van een marktconform boekhoudpakket, conform de boekhoudregels toepasselijk op de Belgische handelsvennootschappen.

De winst of het verlies zal door de vennoten worden genoten of gedragen aan de hand van de volgende percentages:

- Partij 1: vijftig procent (50,00 %)

- Partij 2: vijftig procent (50,00 %)

Ook Verliezen zullen als die er zijn pro rata gedragen worden door de Vennoten.

ARTIKEL DERTIEN :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedin-gen vast te stellen en de wijze van veref-fening te bepalen, evenwel mits bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL VEERTIEN :

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelf-de vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL VIJFTIEN :

1) Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden

- door ontbinding in onderling overleg;

- indien de Vennootschap maar twee vennoten telt: door opzegging door één van de vennoten met in achtname van een opzegtermijn van zes maanden, die samenvalt met het einde van een boekjaar waarbij de opzeg ten vroegste kan worden gegeven vanaf 30.3.2016;

- door het onherroepelijk worden van een vonnis waarbij een vennoot is failliet verklaard, door het aanvragen van opschorting van betaling respectievelijk van een schuldsaneringsregeling door een vennoot en door het verlies door een vennoot van het vrije beheers- en/of beschikkingsrecht over zijn vermogen;

- door ontbinding tengevolge van een daartoe strekkende beslissing van de tot geschillenbeslechting bevoegde instantie, genomen op verzoek van een vennoot, op grond van wettige redenen, zoals onder meer indien een of meer van de andere vennoten de in deze akte neergelegde bepalingen overtreden of niet nakomen of handelen in strijd daarmee of ingeval van arbeidsongeschiktheid van een of meer van de andere vennoten in een zo ernstige mate en van een zo lange duur of zo veelvuldig voorkomend, dat van de verzoeker(s) in redelijkheid voortzetting van de vennootschap met de arbeidsongeschikte venno(o)t(en) niet kan worden gevergd.

- door het verlies in hoofde van één van de vennoten of hun zaakvoerders van het recht om het beroep van advocaat te voeren ingevolge deontologische sancties.

De waarderingen opgenomen in de in het vorige lid bedoelde beëindigingsbalans worden slechts gehanteerd ter bepaling van het vermogensaandeel van de uittredende vennoot en houden geen fiscale herwaarderingen in voor de blijvende vennoten.

2.Gevolgen van de beëindiging

2.1 Bij het eindigen van de vennootschap in onderling overleg worden tevens de gevolgen daarvan geregeld in onderling overleg.

2.2 Bij het eindigen van de vennootschap anders dan in onderling overleg, zullen partijen een erkend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Aldus getekend te Wakken, in 3 exemplaren (7pag.), waarvan 1 exemplaar bestemd voor de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk op 01 april 2015

Mevrouw Kristin Dewever Mevrouw Aniek Van de Velde

bemiddelaar aanspreken bij de Balie van Gent met het oog op het regelen van de gevolgen ervan. Bij onenigheid omtrent de aanduiding van de persoon van de bemiddelaar, zal deze worden aangeduid door de stafhouder van de Balie van Kortrijk op verzoek van de meest gerede partij;

Bij gebreke aan akkoord is de Rechtbank van eerste aanleg te Oost-Vlaanderen, afdeling Gent bevoegd. ARTIKEL ZESTIEN:

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien ver-klaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens hebben de oprichters gezamenlijk de volgende beslissingen genomen :

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 1.4.2015 en zal worden afgesloten op 31.12.2016.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en zeventien

3. Het bedrag der onkosten die ten laste van de vennootschap vallen uit hoofde van deze oprichting worden geraamd op 500,00 EUR

5. De zetel wordt gevestigd te 8720 Wakken (Dentergem), Kasteeldreef 9

6.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Silex, met zetel te 8340 SIJSELE, Bruggesteenweg 14 en ingeschreven in de KBO onder nummer 0825.900.560, met als vaste vertegenwoordiger haar zaakvoerder mevrouw Kristin Dewever, advocaat, geboren te Waregem op 20.7.1970 wonende te Sijsele, Bruggesteenweg 14 en De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Aniek Van de Velde, met zetel 8720 Wakken, Sint Antoniusstraat 27 en ingeschreven in de KBO onder nummer 0507.743.035, met als vaste vertegenwoordiger haar zaakvoerder, mevrouw Aniek Van de Velde, advocaat, geboren te Waregem op 18 december 1980, wonende te 8720 Wakken, Sint Antoniusstraat 27, verklaren hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

7. Overname verbintenissen:

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaart de verschijner ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit de overeenkomsten door haar aangegaan vanaf één januari tweeduizendvijftien ten name van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze laatste. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

8. Er wordt beslist volmacht te geven aan Tudors accountancy, Oostendse Steenweg 105 te 8000 BRUGGE KBO 0878.966.191 in de persoon van de heer Nico Verhamme of een van de bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer, alsook voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, met recht van indeplaatsstelling.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DEWEVER & VAN DE VELDE

Adresse
KASTEELDREEF 9 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : Wakken
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande