DEWITTE-TAVEIRNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWITTE-TAVEIRNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.489.429

Publication

17/07/2014
ÿþI . t

Op de laatste biz. van Leik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bitlag_en bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belgp

11111111te11111,1,11111

Word 11.1

e NEERGELEGD --

-teittie lqUatbank Koophandel

FJ 2 JUL 2014

LAD

Gent Aerlge Brugge

10 -or-2014

ELGISCH eiTAATS

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggieerjeuiffiResvEar e

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wittemereldreef 20, 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd, 16 juni 2014 blijkt dat

- de vereffeningsrekeningen en de eindafrekening eenparig werden goedgekeurd;

kwijting werd verleend aan de vereffenaar, met name de heer Hugo Dewitte;

vastgesteld werd dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

- het mandaat van de vereffenaar aldus van rechtswege opgehouden heeft te bestaan;

- de vennoten, met name de heer Hugo Dewitte en mevrouw Nadine Taveime, alla vorderingen en schulden overnemen die eventueel nog zouden bestaan na de afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de vereffening van de vennootschap;

- de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar bewaard zullen blijven te 8200 Brugge, Witternereldreet 20;

- de algemene vergadering opdracht geeft aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering, met een uittreksel ter publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Hugo Dewitte

vereffenaar

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit):

(verkort):

0811A89.429

Dewitte  Taveirne in vereffening

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 28.11.2013 13670-0177-015
25/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0811.489.429

Benaming (voluit) : DEWITTE-TAVEIRNE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wittemereldreef 20

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffening stelling - benoeming vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zesentwintig september tweeduizend dertien, "geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor 1; Registratie, vier bladen geen verzendingen op drie oktober tweeduizend dertien, boek 279 blad 2 vak 18, ontvangen vijftig euro (50 ¬ ), P. Bailleul, adviseur (getekend)", blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid « DEWITTE-TAVEIRNE » te 8200 Brugge (Sint-Michiels),;

Wittemereldreef 20, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

;; a) op twintig september tweeduizend en dertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel, 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa enj passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; b) op twintig september tweeduizend dertien heeft de BV ovv CVBA BDO BEDRI]FSREVISOREN vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8800 Roeselare Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek vani vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

"7. BESLUIT

il In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA DEWITTE-TAVEIRNE; met zetel te 8200 Brugge, Wittemereldreef 20, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van .160.613,53 EUR en een netto-passief (negatief; eigen vermogen) van -4.147,99 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek v an

vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld g in discontinuïteit. Gezien het;

eigen vermogen negatief is, is de vereffening deficitair. Niettegenstaande het eigen vermogen negatief is, is de vereffening mogelijk indien de schulden in rekening-courant niet volledig woren terugbetaald.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30; juni 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r_f : 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1316270

t-f ;-`V'ü i.~~ ~;

~/ 7 , '~ p ~,'c

Y ~a 7 i'Í~l1~i" ln`1i~\~~- .

(, t

~R1.l~~i~ ~1.

1 Urd zoled

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van ry

vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA DEWITTE-

TAVEIRNE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 20 september 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

1. De vergadering besloot de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in zijn belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering besloot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.

De vergadering besloot om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten bij de sluiting van de vereffening.

5. De vergadering besloot één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar: De heer DEwirrE Hugo Walter, geboren te Varsenare op zevenentwintig april negentienhonderdzestig, echtgenoot van mevrouw TAVEIRNE Nadine, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Witternereldreef 20, die aanvaardt.

De vergadering besloot om in geval de rechtbank van koophandel de benoeming van de heer DEwrrrE Hugo, als vereffenaar, niet wenst te bevestigen, aan te stellen tot vereffenaar: Mevrouw

TAVEIRNE Nadine Madeleine, geboren te Varsenare op acht augustus

negentienhonderdeenenzestig, echtgenote van de heer DEwrrra Hugo, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Wittemereldreef 20, die op haar beurt aanvaardt in voorkomend geval;

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid beidt. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Eenieder die werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen mag niet tot vereffenaar worden aangewezen, net zomin als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend. Tot die uitsluiting mag alleen worden besloten binnen een termijn van tien jaar, te rekenen van een definitief vonnis van veroordeling dan wel van het uitblijven van het tijdig rekening en verantwoording doen en tijdig afrekenen.

Tenzij de bevoegde rechtbank daartoe homologatie verleent, mag evenmin tot vereffenaar worden benoemd eenieder die failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen, alsook wie een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor. 'nad 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

6. De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelljke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

7. De vergadering besloot dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

8. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar teneinde het verzoekschrift tot homologatie van zijn benoeming te ondertekenen en in te dienen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD ACCOUNTANTS & BELASTINGONSULENTEN, kantoor houdende te 8000 Brugge, Gerard Davidstraat 48 bus 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan

Staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Kopie bevestiging benoeming vereffenaar

Michel Van Damme, geassocieerd notaris .met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013
ÿþJe, Aiod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wittemereldreef 20

8200 Brugge

DE ZAAKVOERDER

HUGO DEWITTE

Op de laatste bic, van Luik R vermelden : Recto : naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hefij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden ie vertegenwoordigen

Verso : naam en handtekening.

IlI1llhlII IIIUhI i gyrin

*13092319

NtIàKCEt_ttiu ter utttrrtL REGHTBANKVAN KiOOPHANDE

BRUGU (Afdeling Bruacr

OP; elut!!2013

,.ie

Griffie

Ondernemingsnr : 0811.489.429 Benaming

(voluit) : DEWITTE-TAVEIRNE

(verleest)

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gistelse Steenweg 604, 8200 Brugge

(volledig adres)

. Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf 15 februari 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap  met onmiddellijke Ingang - te wijzigen naar :

; ele141 >rWeiefe

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.10.2012, NGL 25.01.2013 13014-0445-016
25/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.10.2011, NGL 23.11.2011 11614-0442-014
23/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 25.10.2010, NGL 18.11.2010 10608-0465-014

Coordonnées
DEWITTE-TAVEIRNE

Adresse
WITTEMERELDREEF 20 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande