DEWULF METAALCONSTRUCTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWULF METAALCONSTRUCTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.784.850

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303789*

Neergelegd

27-02-2015

Griffie

0599784850

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dewulf Metaalconstructies

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris PHILIPPE WERBROUCK te Kortrijk op 24 februari 205 , ter registratie overgemaakt, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

1.Vennoten-oprichters:

De heer DEWULF Geert Joseph, geboren te Roeselare op 29 juni 1960, rijksregisternummer 600629 363 69, echtgenoot van mevrouw Debrabandere Cintha, wonende te 8560 Gullegem, Het Putje 7 Gehuwd te Wevelgem op 20 februari 2004 onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor het ambt van notaris Pierre Vander Stichele te Moorsele op 16 februari 2004 tot op heden ongewijzigd gebleven volgens zijn verklaring.

2. Benaming : DEWULF METAALCONSTRUCTIES

3. Zetel : te 8560 Gullegem, Het Putje 7

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel

Vervaardiging van metaalconstructies.

Het bewerken van metaal in alle vormen.

Het waarnemen van alle bestuurders- en zaakvoerdersmandaten.

Deze opsomming is geenszins beperkend.

De vennootschap kan zich daarenboven interesseren door middel van inbrengsten, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten, fusie of opslorping of op elke andere wijze in elke maatschappij, vennootschap of onderneming, welke hetzij geheel of gedeeltelijk, een aan het hare gelijkaardig of gelijklopend doel heeft of van aard is om een of andere tak van haar activiteit te ontwikkelen of uit te breiden en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap heeft eveneens tot doel alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van roerende, onroerende of van financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk betrekking hebben op het doel van de vennootschap of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden of eenvoudig weg te bevorderen en welke niet door de wet verboden zijn.

De vennootschap mag eveneens persoonlijke of zakelijke borgen stellen voordeel van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in de vreemde op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

5. Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint haar activiteiten vanaf 24 februari 2015.

6. Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ .)

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Het Putje 7

8560 Wevelgem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van nominale

waarde die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

et kapitaal is volstort ten belope van honderd procent .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Door de oprichter wordt op de kapitaalaandelen ingeschreven als volgt :

INBRENG IN NATURA VAN HANDELSFONDS

Inbreng

De verschijner de heer Dewulf Geert, verklaart bij deze inbreng in natura te doen in de vennootschap van het handelsfonds op naam van de heer Geert Dewulf gelegen te 8560 Gullegem, Het Putje 7, eigendom van de heer Dewulf Geert sinds 1985, met ondernemingsnummer 0525.429.994 op basis van een toestand afgesloten per 1 januari 2015 bevattende navolgende vermogensbestanddelen :

EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zoals letterlijk aangehaald in het bedrijfsrevisorenverslag

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura door de heer Geert Dewulf worden honderd

(100) volledig volstorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld evenals een vergoeding in

lopende rekening ad achtduizend driehonderd euro vijftien cent (¬ 8.300,15)

Hypothecaire toestand

Uit het hypothecair getuigschrift afgeleverd door het eerste hypotheekkantoor te Kortrijk op 27 januari

2015 blijkt dat de handelszaak vrije en onbelast is.

Fiscale certificaten

De inbrenger bevestigt op de hoogte te zijn gebracht door en toelichting te hebben verkregen door

ondergetekende notaris van/bij de artikels 442bis WIB en artikel 93undecies W.B.T.W.

Vervolgens werden de volgende certificaten voorgelegd :

- certificaat uitgaande van Acerta Sociaal Verzekeringfonds in date 30 januari 2015

- certificaat uitgaande van de Ontvanger der directe belastingen te Wevelgem in date 9 februari 2015

- certificaat uitgaande van het Ontvangkantoor der BTW Kortrijk 1 in date 4 februari 2015

Verslagen

Voormelde inbreng in natura is nader omschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 vertegenwoordigd ex ultimo door de heer Piet Dujardin , bedrijfsrevisor in date 9 februari 2015. De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 6. BESLUIT

Immateriële vaste activa (rendementswaarde)

1,00

Materiële vaste activa (gebruikswaarde)

55.000,00

Kredieten

- 28.100,85

26.900,15

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA DEWULF METAALCONSTRUCTIES kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen te verhogen met een vergoeding in R/C.

1. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De inbrengwaarde van de inrichtingswerken (ad 2.495,00 EUR) is slechts bedrijfseconomisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

verantwoord voor zover er een huurcontract wordt gevestigd op basis waarvan de vennootschap voor lange termijn verzekerd is van het gebruik van deze inrichtingswerken of op basis waarvan op het einde van de huurovereenkomst voorzien is in een vergoeding voor de betreffende inrichtingswerken voor de huurder.

Het akkoord van BNP Paribas Fortis betreffende de overdracht van het krediet naar de vennootschap werd op datum van het verslag niet bekomen. Bijgevolg blijft de inbrenger hoofdelijk aansprakelijk voor de nog openstaande schulden in kapitaal ten belope van 28.100,85 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een eventueel uitwinningsrisico voor de vennootschap wegens het ontbreken van een dubbele boekhouding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zal ter griffie van de rechtbank van de koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavige akte.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders , bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger , natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De overnemer staat hoofdelijk borg voor de fiscale en sociale schulden van de overdrager indien de overdracht niet binnen de wettelijke termijnen na ontvangst van de certificaten in toepassing van artikel 93undecies B, § 3, 1ste lid, WBTW, artikel 442bis, § 3, 1ste lid, WIB 92 en artikel 16ter, § 3, van het KB nr. 38 van 27/07/1967, werd bekendgemaakt aan de respectievelijke ontvangers en de inningsinstelling.

1. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde, te verhogen met een vergoeding in R/C.

1. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het handelsfonds, bestaande uit 100 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA DEWULF METAALCONSTRUCTIES, verhoogd met een vergoeding in lopende rekening ten belope van 8.300,15 EUR, wordt toegekend aan de heer Geert Dewulf.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 9 februari 2015

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan

8. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

9. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10. Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand mei om negentien

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering op de volgende werkdag plaats

op hetzelfde uur.

11. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

12. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

13. Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend gevolg volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding, van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 223 van het Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen

14. Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak binnen de wettelijke termijn De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder en dit voor een onbepaalde duur : de heer Dewulf Geert, voornoemd die aanvaardt.Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 24 februari 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2015

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 25 mei 2016.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BMB Boekhouding , Kouterweg 18, 8870 Izegem vertegenwoordigd door de heer John Bouckenhooghe om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de bevoegde administratieve en fiscale instanties voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en kruispuntbank, Sociaal Bure au en BTW administratie daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen nodig voor de inschrijving , wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de kruispuntbank van ondernemingen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS

Er zal voorlopig geen commissaris worden benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- expeditie akte oprichting

- controleverslag bedrijfsrevisor inzake inbreng in natura

- verslag van de oprichter inzake inbreng in natura

(getekend) notaris Philippe Werbrouck, instrumenterende notaris te Kortrijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 15.07.2016 16327-0033-011

Coordonnées
DEWULF METAALCONSTRUCTIES

Adresse
HET PUTJE 7 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande