DG VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DG VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.621.705

Publication

25/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-11-2014

Griffie

*14311247*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505621705

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DG VASTGOED

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Gijverinkhovestraat 2 8691 Alveringem

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Tom Degryse te Ieper op 18

november 2014, nog niet geregistreerd.

BLIJKT :

Dat daarbij een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

1° Oprichters:

1) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  DEKENS INVEST , met maatschappelijke zetel te 8691 Alveringem (Gijverinkhove), Gijverinkhovestraat 2, BTW BE 0889.874.634 RPR Gent afdeling Veurne.

2) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  GOUDESEUNE , met

maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, Sint-Pietersstraat 11, BTW BE 0829.238.944 RPR Gent

afdeling Ieper.

2° - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten bennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  DG VASTGOED .

3°  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8691 Alveringem (Gijverinkhove), Gijverinkhovestraat

2.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan , mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

4°  Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

" Het beheren van een onroerend patrimonium door het stellen van alle beheersdaden, ondermeer in aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren; dit alles in de ruimste zin

" Projectontwikkeling voor nieuwbouw

" De restauratie en renovatie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van  sleutelklare woningen en gebouwen; het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen.

" Het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, algemene bouwwerken, alle ruwbouwwerken en onderkap brengen van gebouwen, bekisting- en ijzervlechtwerken, geluids- en warmteisolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd; schrijnwerk in het algemeen  zowel in hout, PVC als metaal, houten spanten en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

trappen, vervaardigen van meubels van ongeacht welk materiaal, marmer- en steenhouwerswerk, smeedwerk, dakbedekkingen in asfalt- of gelijkaardige producten, dichtingswerken; tegelwerk, pleister- en raapwerk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen; verfwerk, glazenmakerswerk, parketwerk en andere houten vloerbedekking (tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof), sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door middel van individuele toestellen, centrale verwarming, termische installaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, reinigen en opknappen van gevels, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie door ambachtslieden, restauratie van monumenten, muurbekledingen en vloerbedekkingen, vloerdeklaag en bekleding van industriële vloeren, bouwen van stellingen, voegwerken, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, plaatsen van sierschouwen, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken; plaatsen van diverse kunststoffen; ruiten glas en gekleurde ramen, behangen en garneren, plaatsen van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor installeren van waterverzachters, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies.

" Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

" Werken in coördinatie met onderaannemers.

" De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, preventieadvisering en veiligheidscoördinatie, projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorbouw, infrastructuurwerken.

" De coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau; de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van bouwmaterialen, de aanneming en de uitvoering, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, het verhuren of herstellen van alle aannemers en vervoermateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en  materialen.

" Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De aan- en verkoop, import en export van handelsgoederen in de ruimste zin van het woord zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5°  Duur  overname van verbintenissen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 15 mei 2014 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

6°  Kapitaal  Maatschappelijk vermogen  Gestorte bedragen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 Eur). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizendsteste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volstort is ten belope van drieëndertig komma tweeënveertig procent (33,42%) hetzij voor een totaal bedrag van zes duizend tweehonderd euro (6.200,00 Eur).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 18 november 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd voorgelegd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR).

De BVBA DEKENS INVEST en de BVBA GOUDESEUNE dienen bijgevolg op eerste verzoek van de zaakvoerder van hun inbreng elk nog zesduizend honderd vijfenzeventig euro (6.175 Eur) vol te storten.

7° Bestuur en vertegenwoordiging  Controle  Benoeming van zaakvoerder

a) Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

b) Controle.

De controle op de financiele toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene aandeelhoudersvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

c) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders en dit

voor onbepaalde duur:

a) de BVBA DEKENS INVEST, met zetel te 8691 Alveringem (Gijverinkhove), Gijverinkhovestraat 2; voor deze vennootschap zal de heer Stephan Dekens, wonende te 8691 Alveringem (Gijverinkhove), Gijverinkhovestraat 2, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek Vennootschappen

b) de BVBA GOUDESEUNE, met zetel te 8970 Poperinge, Sint-Pietersstraat 11;

voor deze vennootschap zal de heer Koen Goudeseune, wonende te 8970 Poperinge, Sint-

Pietersstraat 11, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek

Vennootschappen.

Zij aanvaarden dit mandaat. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

8° Maatschappelijk Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het

volgend jaar.

9° Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

10° Jaarvergadering  Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde zaterdag van de maand september

om 09.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende

werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

11° Oproepingen  toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht

a) De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging.

b) Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

c) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

12° Verdeling saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

13° Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 maart 2016. 14° Volmacht BTW / handelsregisterformaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountancy Gellynck GCV, met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Oude Rozebekestraat 49A, vertegenwoordigd door de heer Kristof Gellynck, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlage:

- Uitgifte van de oprichtingsakte

Tom DEGRYSE,

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015
ÿþ4 }

Mod 2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



'TER

NEERGELEGD GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 7 AUG, 2015

Afdeling VEu (f e

Ondernemingsnr : 0505621705

Benaming

(voluit) : DG VASTGOED

Rechtsvorm: BVBA

Zetel : Gijverinkhovestraat 2, 8691 Alveringem

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst

*151271111111111

038*

Uit het verslag van de zaakvoerder van 15 augustus 2015 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt van de Gijverinkhovestraat 2 te 8691 Afveringem naar de Kleine Noordstraat 68 te 8830 Hoogiede.

Stephan Dekens

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ' Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hete) van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DG VASTGOED

Adresse
GIJVERINKHOVESTRAAT 2 8691 GIJVERINKHOVE

Code postal : 8691
Localité : Gijverinkhove
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande