D'HONT-DECLERCQ MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D'HONT-DECLERCQ MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.853.291

Publication

23/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

À

beh II

aa

Be

Stai





Griffie Rechtbank Koophandel

12 SEP 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

I 1111

Gent Ardging

''" --------- ------- ------ --------------- Driffier-

Ondernemingsnr : 0443.853.291

Benaming

(voluit) : D'HONT DECLERCQ MANAGEMENT (verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schatting 58, 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Ronny van Eeckhout, geassocieerde notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen",_ met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71,

in datum van vier september tweeduizend en veertien, dal de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "D'HONT  DECLERCQ MANAGEMENT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8210 Zedelgem, Schatting 58.

in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van, stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : VERSLAGEN.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder op tweeëntwintig juli tweeduizend veertien, en door de bedrijfsrevisor, de, burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met" maatschappelijke zetel Kortrijkstraat 12 te 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap: onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN", op haar: beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin op 26 augustus 2014, die handelen over de hierna, beschreven inbreng in natura en de eruitvolgende kapitaalverhoging, de gebruikte wijze van evaluatie en de` vergoeding die als tegenprestatie toegekend wordt. Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

'6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA D'HONT-DECLERCQ MANAGEMENT door inbreng van voormelde onroerende goederen, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van' waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van; waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de ais tegenprestatie. verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is. "

De goederen sub iii) en iv) zijn belast met navolgende hypothecaire volmachten in het voordeel van ING Bank: 1/ bij akte verleden voor notaris Saey te Deerlijk op 1/10/1996 tep belope van 619.733,81 EUR in hoofdsom; 2/ bij akte verleden voor notaris Thérèse Dufaux te Waregem op 4/07/2003 ten belope van 550.000i EUR in hoofdsom; 3/ bij akte verleden voor notaris Nathalie Desimpel te Waregem op 26/09/2006 ten belope van 250.000 EUR in hoofdsom. Het goed sub ii) is belast met de hypothecaire volmacht ingevolge voormelde_ akte verleden voor notaris Saey te Deerlijk op 1/10/1996. Uit mail dd. 12 augustus 2014 vanwege iNG Bank blijkt hun akkoord met de voorgenomen inbreng. Ten belope van voormelde hypothecaire volmachten is er een uitwinningsrisico voor de vennootschap.

-----------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 54 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA D'HONT-DECLERCQ MANAGEMENT met een fractiewaarde van 437,96 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 1.076.350,16 EUR.

ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig versrag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

VVevelgem, 26 augustus 2014

E3VBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent een kopie van voormelde verslagen te hebben ontvangen en er

kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oostende, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met één miljoen honderd duizend euro (¬ 1.100.000,00) om het te brengen van honderdtwintig duizend euro (¬ 120.000,00) op één miljoen tweehonderd twintig duizend euro (¬ "1.220.000,00) door creatie van vierenvijftig (54) nieuwe aandelen, zon der vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten delend vanaf de kapitaalverhoging, uit te geven en in te schrijven voor een totale uitgifteprijs van één miljoen honderd duizend euro (¬ 1.100.000,00), inbegrepen een uitgiftepremie van één miljoen zesenzeventigduizend driehonderd vijftig euro en zestien cent (¬ 1,076.350,16), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in natura, zoals hierna beschreven.

DERDE BESLUIT: BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA

De heer Paul D'hONT en zijn echtgenote, mevrouw DECLERCQ Helena, beiden voornoemd, verklaren volledig kennis te hebben van voornoemde verslagen, van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren volgende inbreng te willen doen:

STAD WAREGEM  ZESDE AFDELING, Gentseweg

i) Een bedrijfsgebouw op en met grond, gelegen Gentseweg +622 te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), gekadastreerd secte B, volgens titel onder grotere oppervlakte gekend deel van nummers 3/B en 3/C en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 3/E met een oppervlakte van één are zevenentwintig centiare (1a27ca), met een kadastraal inkomen van duizend vierhonderd tweeëntachtig euro (¬ 1.482,00),

ii) Een perceel grond gelegen Gentseweg +622 te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), gekadastreerd sectie B, volgens titel onder grotere oppervlakte gekend deel van nummers 3/3, 3/C, 4, 5, 6, 7/A en 9/K en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 4/C met een oppervlakte van negen are vierennegentig centiare (9a94ca,

iii) Een perceel grond gelegen Gentseweg +622 te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), gekadastreerd sectie B, volgens titel onder grotere oppervlakte gekend deel van nummers 3/13, 3/C, 4, 5, 6, 7/A en 9/K en volgens recent kadastraal uittreksel sectie B, nummer 5/C met een oppervlakte van zevenendertig are vijftig centiare (37a5Oca).

iv) Een perceel grond gelegen Gentseweg +622 te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), gekedastreerd sectie B, volgens titel onder grotere oppervlakte gekend deel van nummers 5/D en 6/C en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 6/F met een oppervlakte van zevenentwintig are tien centiare (2781 Oca).

V) Een perceel grond gelegen aan de Gentseweg, gekadastreerd sectie B, volgens titel onder grotere oppervlakte gekend nummers 5/D en 6/C en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 6/G, met een oppervlake van negentien are éénentachtig centiare (19a81 da).

VIERDE BESLUIT: VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG IN NATURA EN VRIJGEVING VAN DE NIEUW UITGEGEVEN AANDELEN

De algemene vergadering stelt vast dat de hierboven beschreven inbreng gerealiseerd is en de algemene vergadering besluit om ter vergoeding van deze inbreng, vierenvijftig (54) nieuwe aandelen uit te geven aan de inbrengers, de vereniging van aanwinsten bestaande tussen de echtgenoten Paul D'hONT-DECLERCQ Helena.

De nieuw gecreeërde aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande tweehonderd vierenzeventig (274) aandelen en delen in de winsten vanaf heden.

E3ijgevolg stelt de algemene vergadering vast dat het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met drieëntwintig duizend zeshonderd negenenveertig euro en vierentachtig cent (¬ 23.649,84) zodat het van honderd twintig duizend euro (¬ 120,000,00) werd gebracht op honderd drieënveertig duizend zeshonderd negenenveertig euro en vierentachtig cent (¬ 143.649,84), vertegenwoordigd door driehonderd achtentwintig (328) aandelen, met elk een fractiewaarde van één/driehonderd achtentwintig ste (1/328ste) van het

VIJFDE BESLUIT: UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist het totale bedrag van de uitgiftepremie zijnde één miljoen zesenzeventigduizend driehonderd vijftig euro en zestien cent (¬ 1.076.350,16) te plaatsen op een rekening onbeschikbare reserve. ZESDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen met één miljoen zesenzeventigduizend

driehonderd vijftig euro en zestien cent (¬ 1.076.350,16) om het te brengen van honderd drieënveertig duizend

zeshonderd negenenveertig euro en vierentachtig cent (¬ 143.649,84) op één miljoen tweehonderd twintig

duizend euro (¬ 1.220.000,00), door incompo-Ta-die van de on'-'beschikbare rekening "Uitgiftepremie" ten

be-4ope van één miljoen zesenzeventigduizend driehonderd vijftig euro en zestien cent (¬ 1,076.350,16) en

zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT:

De algemene vergadering stelt vast dat de kaphtaahver-ho-iging effectief verwezenlijkt is, zodat het

kapitaal van de ven-inootschap thans één miljoen tweehonderdtwintig duizend euro (¬ 1.220.000,00) bedraagt,

vertagenwoor-i-digd door driehonderd achtentwintig (328) aandelen, met elk een fractiewaarde van

één/driehonderd achtentwintigste (1/328ste) van het kapi-itaal.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal volledig volgestort is,

ACHTSTE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen

beslissingen en met de verplaatsing van de maatschappelijke zetel ingevolge beslissing van de buitengewone

algemene vergadering van één zestien mei tweeduizend dertien, gepubliceerd bij uittreksel ln de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad van dertig mei erna, onder het nummer 2013-05-30 / 0081562 als volgt:

- ARTIKEL 2: om de eerste alinea te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem, Schatting 58".

- ARTIKEL 5.: om de eerste alinea te vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderdtwintig duizend euro

1.220.000,00)."

ARTIKEL 6.: om de eerste alinea te vervangen door volgende tekst:

"Net kapitaal is verdeeld in driehonderd achtentwintig (328) aandelen, zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/driehonderd achtentwintigste (1/328ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLUIT: VERLENEN MACHTEN AAN DE ZAAKVOERDERS OM VOORMELDE BESLUITEN

TEN UITVOER TEN BRENGEN

De vergadering verleent de nodige machten aan de zaakvcerders, elk afzonderlijk, om de genomen

besluiten ten uitvoer te brengen.

TIENDE BESLUIT: RONDVRAAG EN COÖRDINATIE

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 04/09/2014

- bijzonder verslag van de zaakvoerders d.d. 22/07/2014

- verslag van de bedrijfrevisor d.d., 26/08/2014

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

30/05/2013
ÿþ~-'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

Ondernemingsnr : 0443.853.291

Benaming

(voluit) : D'hont-Declercq Management

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molendamstraat 4 8210 Zedelgem

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 16 mei 2013 blijkt de wijziging van de maatschappelijke zetel naar Schatting 58 te 8210 Zedelgem en dit met onmiddellijke ingang.

Zedelgem, 16 mei 2013

D'hont Hendrik

Zaakvoerder

~'~

iffe~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1308156

i

A

Neoiergeiei d ter jrtï vin Ce

rechtbank ver) kOc tldet Brugge

op 2 MEI 2013

e Uri

Op de laatste blz. van Luiba_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 21.05.2013 13127-0289-015
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.03.2012, NGL 31.05.2012 12141-0326-013
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.03.2011, NGL 30.04.2011 11104-0538-016
17/03/2011
ÿþi

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nedergelegd ter grtS~re van dolx

rechtbank Va nCt9(_

te Brug eitiiirgZ UpfiSI-1=ND

op

d ~er

~tUr! ie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

*11042104*

Ondernemingsnr : 0443.853.291

Benaming

jvoluit~ : D'hont-Declercq Management

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molendamstraat 4 8210 Zedelgem

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 1 maart 2011 blijkt de benoeming van Dhr, Hendrik D'hont, Gentseweg 622, 8793 Sint-Eloois-Vijve als zaakvoerder en dit vanaf heden.

Zedelgem, 1 maart 2011

D'hont Paul

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 29.04.2010, NGL 30.04.2010 10103-0104-016
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.04.2009, NGL 29.05.2009 09169-0135-016
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.03.2008, NGL 25.03.2008 08081-0113-017
08/01/2008 : KO123877
13/04/2007 : KO123877
04/04/2006 : KO123877
04/04/2005 : KO123877
14/07/2004 : KO123877
10/05/2004 : KO123877
12/05/2003 : KO123877
08/04/2003 : KO123877
30/04/2002 : KO123877
11/04/2001 : KO123877
18/04/2000 : KO123877
02/04/1999 : KO123877
22/02/1997 : KO123877
01/01/1997 : KO123877
01/01/1993 : KO123877

Coordonnées
D'HONT-DECLERCQ MANAGEMENT

Adresse
SCHATTING 58 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande