DIAMED-DUYCK & CO

Divers


Dénomination : DIAMED-DUYCK & CO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 459.182.261

Publication

07/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0459.182.261 Benaming

(voluit) : DIAMED-DUYCK & CO

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel: 8980 Zonnebeke (Beselare), Oude Kortrijkstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding - invereffeningstelling I Benoeming vereffenaar - machten Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 3 september 2014 blijkt:

1/de wijziging van het boekjaar van de vennootschap, dat voortaan zal beginnen api juli van elk jaar, om te eindigen op 30 juni van het daarop volgende jaar. Het boekjaar aangevangen op 1 oktober 2013 zal afgesloten worden op 30 juni 2015.

2/ de wijziging van de datum van de jaarvergadering, die voortaan zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december om 10 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in december van het jaar 2015.

3/ de beslissing om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit niet ingang, van 3 september 2014.

4/ benoeming van de heer Francis DUYCK, wonende te 8980 Zonnebeke (Beselare), Oude Kortrijkstraat 30 tot vereffenaar van de vennootschap. Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

5/ de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, de heer Francis DUYCK, voornoemd, ingevolge de ontbinding van de vennootschap,

6/de aanstelling van de hierna genoemde personen tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te Roeselare:

- mevrouw Eveline Christiaens;

- mevrouw Ellen Bonte.

Francis DUYCK

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 3/09/2014 en bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Voor- ittuggpm

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

26 SEP. 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþr

' f # ' r7i Mod Wad 11.1

.~_,A In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0459.182.261 Benaming

(voluit) : DIAMED-DUYCK & CO in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8980 Zonnebeke (Beselare), Oude Kortrijkstraat 30 (volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 24 juni 2015 blijkt dat:

N Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening volgende wettelijke formaliteiten werden vervuld:

1! Op 3 september 2014 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der vennoten de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Francis DUYCK, voornoemd, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij beschikking de dato 19 september 2014 van de Voorzitter van de rechtbank van koophandel te leper, werd overgegaan tot de bevestiging van de benoeming van de heer Francis DUYCK, voornoemd, tot vereffenaar.

31 De beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 oktober 2014, onder nummer 14182293.

41 Overeenkomstig artikel 190, §1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel,

51 Op 22 juni 2015 heeft de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling leper, een akkoordvonnis afgeleverd over het verdelingsplan.

131 Volgende beslissingen werden genomen:

1. dat de vereffening per 24 juni 2015 gesloten is en dat de gewone commanditaire vennootschap "DIAMED-DUYCK & CO" vanaf dezelfde datum definitief opgehouden heeft te bestaan, waardoor het mandaat van de vereffenaar is opgehouden te bestaan.

2. de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de door de wet vereiste termijn bewaard worden te 8980 Zonnebeke (Beselare), Oude Kortrijkstraat 30.

3. er dient niets gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

4. dat de vergadering de hierna genoemde personen aangesteld heeft ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

Mevrouw Eveline Christiaens

Mevrouw Ellen Bonte

Tegelijk hiermede neergelegd: kopie van het akkoordvonnis de dato 22 juni 2015 van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling leper, over het verdelingsplan.

Francis DUYCK, vereffenaar

81509999

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2003 : IET000117

Coordonnées
DIAMED-DUYCK & CO

Adresse
OUDE KORTRIJKSTRAAT 30 8980 BESELARE

Code postal : 8980
Localité : Beselare
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande