DIAMOND SUPPLIERS GROUP, AFGEKORT : D.S.G.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DIAMOND SUPPLIERS GROUP, AFGEKORT : D.S.G.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 563.968.589

Publication

23/10/2014
ÿþMOD" 11.1

iT>(

LUe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v ii_depkte

NEERGF1 EGD

ONITEUR :ELG« Griffie Rechtbank Koophandel

MI111111111 11 I 111

*14194798* 16 -10- OS OKT 2014

BE G1SCH STA ,TSB AD Gent Afd

eGriffie ing Brugge

De " riffier

11

Ondememingsnr. :

Benaming (voluit) Diamond Suppliers Group

(verkort) : D.S.G.

Rechtsvorm: V.O.F.

"

Zetel 't Walletje, 74 8300 Knokke-Heist België

(volledig adres)

Onderwereen) akte Oprichtingsakte vennootschap onder firme

De ondergetekenden:

1. de heer Ronny Jean Charles Pape, wonende te Smedenstraat 65, 830 Knokke-Heist;

2. mevrouw Martine Elisabeth Magdalena, wonende te Steenbakkersstraat 8, 8300 knokke-Heist;

'<amen overeen om, overeenkomstig de hiernavolgende bepalingen, een vennootschap onder firma op te richten. De partijen komen overeen om de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Artikel 1 Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma. De naam van de vennootschap luidt: D.S.G. diamond suppliers group.

CD Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 74. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De zaakvoerder is gemachtigd om bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen op te richten en dit zowel in België als het buitenland.

Artikel 3- Doel

Het doel van de vennootschap is de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de behandeling van

alle onbewerkte, geslepen of industriële diamanten en andere edelstenen, alsook van aile ri)

" =1 producten en uitrusting met betrekking op dezelfde nijverheid.

Alsook de uitvoering zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor de rekening van derden, van alle willekeurige bewerkingen zoals kloven, zagen, slijpen, enz... van

P: diamant en andere edelstenen,alsook aile vormen van uitbating van diamant producten.

:=. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

Gd

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van :=.

P: verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. vanLLAL_c B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aanpet Belgischl

Staatsblad

Lek vervolg MOD 11.1

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Artikel 4- Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte.

Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt

Artikel 5 - Kapitaal - Aandelen

a.De heer/mevrouw Ronny Pape brengt in de vennootschap <een som van 90 euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas in. Deze inbreng wordt, bij gemeen overleg, geschat op 90 euro, waarvoor hem/haar 360 aandelen worden toegekend;

b.De heer/mevrouw Martine Pape brengt in de vennootschap <een som van 10 euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas in. Deze inbreng wordt, bij gemeen overleg, geschat op 10 euro, waarvoor hem/haar 40 aandelen worden toegekend;

Bijgevolg, wordt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap gebracht op een totaal van 100 euro, vertegenwoordigd door 400 aandelen, met een fractiewaarde van één/1600ste van het , kapitaal.

Alle aandelen werden volledig volstort.

liet kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden, in één of meerdere keren, mits éénparig besluit van alle vennoten. Elke wijziging van het kapitaal moet gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 6 Rekening courant / fondsen

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7  Overdracht

Behoudens toestemming van alle vennoten, mogen vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen onder levenden, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht om de betreffende participatie zelf in te kopen. De overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 8- Vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden voor het maatschappelijk passief van de vennootschap.

Artikel 9  Onbekwaamheid of ongeschiktheid van een vennoot

In geval van definitieve werkonbekwaamheid of ongeschiktheid van een vennoot zoals vastgesteld door twee onafhankelijke geneesheren of de onbekwaamverklaring van een vennoot, verliest die vennoot zijn hoedanigheid van vennoot en heeft hij of hebben zijn erfgenamen recht op de uitbetaling van zijn deel. Dergelijke gebeurtenis zal echter geen aanleiding geven tot ontbinding van de vennootschap behoudens wanneer de vennootschap ten gevolge van voormelde onbekwaamheid of ongeschiktheid eenhoofdig is geworden, ln welk geval zij van rechtswege ontbonden is.

In geval een langdurige doch tijdelijke werkonbekwaamheid of ongeschiktheid zoals vastgesteld door twee onafhankelijke geneesheren, wordt de heer Ronny Pape in zijn hoedanigheid van vennoot rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw Karine Vermeersch, wordt mevrouw Martine Pape in haar hoedanigheid van vennoot rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Daniel Vanderhust. In geval van overname van bestaande aandelen door een derde partij of intekening op aandelen door een derde partij zal deze nieuwe vennoot aan de overige vennoten schriftelijk meedelen wie hem in geval van diens langdurige doch tijdelijke werkonbekwaamheid of ongeschiktheid, zal vertegenwoordigen in zijn hoedanigheid van vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Lita e - vervolg MOD 111

>

Onder langdurige doch tijdelijke onbekwaamheid of ongeschiktheid wordt verstaan, een onbekwaamheid of ongeschiktheid die langer dan drie maanden aanhoudt. Wanneer twee onafhankelijke geneesheren vaststellen dat er een einde gekomen is aan de onbekwaamheid of ongeschiktheid van de betreffende vennoot, kan deze vanaf het ogenblik van voormelde vaststelling zijn rechten als vennoot opnieuw opnemen.

Artikel 10 Onbekwaamheid of ongeschiktheid van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 11 - Bestuur van de vennootschap

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 10.000 euro enkel warden aangegaan mits handtekening van twee vennoten.

Voor-

behouden

aan het

Beligsdj.

Staatsbfad

M--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de rechten derden en enkel in de onderlinge verhoudingen tussen de vennoten, wordt overeengekomen dat de heer Ronny Pape het algemeen bestuur van de vennootschap zal waarnemen en de hoedanigheid heeft van zaakvoerder van de vennootschap, terwijl mevrouw Martine Pape het houden van de boeken op zich zal nemen en de heer Ronny Pape de klantencontacten zal verzorgen.

Behoudens andersluidende beslissing van de vennoten, wordt het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn zijn geoorloofd. Artikel 12 Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 13- Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand oktober om 14:30 uur ten maatschappelijke zetel of op een andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

Iedere vennoot kan steeds een algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

De vennoten worden uitgenodigd per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dag, het uur de plaats en de agenda van de vergadering vermelden en wordt verzonden naar het adres van de vennoten zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Ronny Pape of in zijn afwezigheid door de mevrouw Martine Pape.

Elk aandeel heeft recht op één stem, in geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is maar steeds met een minimum van twee.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 14- Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 November en eindigt op 31 oktober van ieder jaar.

Ieder jaar op het einde van het boekjaar zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt door de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

julk vervolg MOD 11.1

Artikel 15- Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voor afgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. Bij unanieme beslissing van de vennoten, kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van de vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 16- Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 17- Ontbinding - vereffening

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot kunnen aangevraagd worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten echter de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

Daarnaast kan de vennootschap op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

Bij ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden v66r het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vóór de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. ledere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden Jeep het Belgiscti -` Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

L11111$ E.1 - vervolg MOD 11.1

, griffie overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

overgangsbepalingen

-De oprichters hebben beslist te benoemen tot niet statutair zaakvoerder, de heer Ronny

Pape. Mevrouw Martine Pape, aanwezig bij de ondertekening van onderhavige

oprichtingsakte, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat van niet statutair zaakvoerder;

-Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 10/10/2014 en eindigt op 31/10/2015;

-De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in oktober 2015.

Volmacht voor de formaliteiten bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan VGD Accountants en belastingconsulenten, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van incleplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders of van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen

Opgemaakt te Knokke-Heist op 10/10/2014 in 4 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent er één ontvangen te hebben, waarvan één exemplaar bestemd is voor de registratie en één voor de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te 8000 Brugge

Ronny J.O. Pape

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden:a Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþMOD 11.1

leraD in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie " - . te



Benaming (voluit) : Diamond Suppliers Group

(verkort) : D.S.G.

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 't Walletje, 74

(voiiert(9 adres) 8300 Knokke-Heist

Onderwerp(en) akte : notulen zaakvoerder ontbinding D.S.G.

Vereniging Onder Firma

BTW BE/0563968589

Resoluties van de enige zaakvoerder de dato 16 december, 2014

" De heer Ronny Pape, enige zaakvoerder van de vennootschap wenst met betrekking tot de punten vermeld op de agenda, de volgende beslissingen te nemen.

Agenda

1. Voorstel tot vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap  opmaak van een staat van activa en passiva

2. Bijeenroeping van een buitengewone algemene vergadering van vennoten  vaststelling van de agenda

Beslissingen

De enige zaakvoerder neemt de volgende resoluties aan:

Resolutie 1: Voorstel tot vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap - opmaak van een staat van activa en passiva

De enige zaakvoerder verduidelijkt dat op heden de vennootschap niet langer enige operationele activiteiten uitoefent en dat er voor de nabije toekomst ook geen perspectieven inzake eventuele toekomstige ontwikkelingen bestaan. Derhalve meent de enige zaakvoerder dat de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20

A

MONITEU

23 -01 LGISCH ST

NE _Ç jffre L

GD

Rechtbank Koop

ophandel

5 12JAN2015

(;l~n Griffie

Gent Afdeling Brugge De . r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

L uJJS E' " vervolg MOD 11.1

niet langer enige bestaansreden heeft en acht zij het voortbestaan van de vennootschap niet langer gerechtvaardigd.

De enige zaakvoerder acht het bijgevolg niet langer zinvol de vennootschap verder te zetten en stelt derhalve aan de vennoten voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Aangezien de vennootschap op 23/1O/2014 onderhands werd opgericht onder de vorm van een `gewone commanditaire vennootschap, dient de verslaggeving zoals voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen niet opgemaakt te worden en dus ook niet aan de vennoten voorgelegd te worden.

Voorts blijkt uit een staat van actief en passief opgemaakt per 16 december 2014 dat er op heden geen passiva meer in de vennootschap aanwezig zijn;

Zodoende is de enige zaakvoerder van oordeel dat de voorwaarden inzake de toepassing van de procedure uiteengezet in artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan zijn en stelt zij aan de vennoten voor om, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van deze procedure teneinde de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte en dit zonder de benoeming van een vereffenaar. .

Resolutie 2: Bijeenroeping van de vennoten  agenda van de buitengewone algemene vergadering

De enige zaakvoerder beslist een buitengewone algemene vergadering van vennoten samen te roepen op 1.6 december 2014 teneinde te beslissen over de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap in één akte.

Met betrekking tot deze te houden buitengewone algemene vergadering van vennoten werd de dagorde als volgt bepaald:

1. Verslaggeving.

2. Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Kwijting aan de zaakvoerder

4. Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

5. Bewaring van boeken en bescheiden.

6. Maatregelen voor de consignatie van gelden en waarden.

7. Volmachten.

Aangezien de agenda volledig werd afgewerkt, verklaart de enige zaakvoerder de zitting voor beëindigd.

Notulen opgemaakt en getekend op 16 december 2014,

Ronny Pape

Zaakvoerder

Biiiagen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r Voor-

behouden

aag{het

Belgisch

.'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Voor- vervOlg Rio© 111

{ behouden aarahet Belgisch Staatsblad Staat van activa en passiva per 16 december 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DIAMOND SUPPLIERS GROUP, AFGEKORT : D.S.G.

Adresse
'T WALLETJE 74 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande