DIERENS WILLIAM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENS WILLIAM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.490.484

Publication

06/02/2014
ÿþMa Word 11,1

gEEkcbte,'-u rER GR1FF1EeN D

RECHTBAN1( AN KOOPHANDELTE

1111WW41111111111 33130C1-1 °SI- 2014

TAA7S9t1,/.:C'' ri 5 jAit UPgriffier.

BRUGGEeDEU13GBRUGGE)

Griffie

-------- ^ -------- ........ ~ ........ ^ ..........

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 MONITEI R

Ondernemingsnr : 0602490484

Benaming

(vola): DIERENS WILLIAM

(vencort)

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

BRUGSESTRAAT 46 BUS 401

8020 OOSTKAMP

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 02 SEPTEMBER 2013 WERD VASTGESTELD DAT DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VERPLAATST IS NAAR GULDEN-VLIESLAAN 68 BUS 3.01, 8000 BRUGGE EN DIT VANAF HEDEN EN DIT MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN.

D1ERENS WILLIAM

SMITUTAIR ZAAKVOERTIER

.... . .

Op de laatste blz. van Luik B ve:rnelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

(ng

Voo: behotp aan P Betgtt Staats

__Bijlagen. bij_ het-Belgisch Staatsblad - 06/0212014 - -Annexes -du -Moniteur-belge

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.08.2013 13425-0381-014
25/01/2013
ÿþLLuik B

~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG EER GELEGD ter GRIFFIE der

le m3 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AfdFilag Brtigie)

tiTsetre 0 9 j$. 24 3

- Griffe g

ee

tERIMiiuuiu BEL

18 -of_

GISCH STA

484

Ondernemingsnr: Ø5O--249 Benaming (voluit) : DIERENS WILLIAM

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRUGSESTRAAT 46 BUS 401

8020 OOSTKAMP

Onderwerp akte :OPRICHTING UIT SPLITSING.

Tekst : Uit 3 akten (D.17.688) verleden voor Dirk Van Haesebrouek, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 31 december 2012, blijkt :

1. dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK DIERENS-POELMAN" met zetel te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 169 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0480.367.952, gesplitst werd in twee uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte vennootschappen, te weten : de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIERENS WILLIAM" met zetel te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 46 bus 401 en de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "POELMAN G." met zetel te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 169.

2. dat geheel het vermogen van de gesplitste burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK DIERENS-POELMAN",

voornoemd, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de uit de splitsing ontstane, voornoemde nieuw opgerichte vennootschappen;

3. dat de voormelde uit deze verrichting ontstane, nieuw opgerichte burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIERENS WILLIAM" als belangrijkste kenmerken heeft :

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een burgerlijke vennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DIERENS WILLIAM".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 46 bus 401.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichtster : de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK DIERENS-POELMAN" met zetel te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 169 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0480.367.952. 5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt

Op de laatvte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b&houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door' Honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdzesentachtigste (1/186ste) van liet maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 18.600,00.

6.A. Samenstelling van het kapitaal : volledig in natura.

6.B. Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de

inbreng in natura:

"9. BESLUIT

Uit het gedane onderzoek menen wij te mogen besluiten:

~. dat de beschrijving van de gedane inbreng beantwoordt aan de normale

vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

2. dat de inbreng van de bedrijfstak "tandartspraktijk van de heer DIERENS William " een werkelijk bezit zal uitmaken van de BV o.v.v.e. BVBA "DIERENS WILLIAM", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 46 bus 4.01;

3. dat de voorziene toekenning van 186 volgestorte aandelen BV o.v.v.e. BVBA "DIERENS WILLIAM" als vergoeding voor deze inbreng in natura (boekhoudkundig gewaardeerd op e 146.473, 63) billijk en rechtvaardig is;

4. dat de rechten en verplichtingen van de betrokken partijen duidelijk vastgesteld zijn;

5. dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van

het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Opgemaakt te Izegem op 13 december 2012

BV o.v.v.e. BVBA Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt

vertegenwoordigd door

Jacky Godefroidt -- bedrijfsrevisor

(getekend)"

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar wordt geacht aanvang te hebben genomen op 1 januari 2012 en is geëindigd op 31 december 2012.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bbhouden aan het Belgisch Staatsblad

kosten van onderzoek en ontwikkeling,

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer William DIERENS, geboren te Wetteren op 31 maart 1957, die zijn opdracht heeft aanvaard.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

A/ Het uitoefenen van alle tandheelkundige verrichtingen, en meer in het algemeen alle verrichtingen die toebehoren tot de beroepsactiviteit van een tandarts.

Dit kan onder meer omvatten :

- de uitbating van één of meerdere tandheelkundige praktijken en bijhorende diensten;

- het verzorgen van alle diensten en zorgen in verband met de mond- en tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, het vervaardigen, leveren, herstellen of aanpassen van mond- en tandprothesen, tandverzorging, de uitvoering van alle technische, medische, tandheelkundige, radiografische en laboratoriumprestaties die verband houden met de tandheelkunde, het verstrekken van tandheelkundige adviezen en raadgevingen; kortom alle daden en beroepsprestaties te verstrekken aan het cliënteel van een tandheelkundig kabinet;

- het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkunde en gebitsidentificatie;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle genees- en tandheelkundige apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

A ~ '

een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de tandarts-venno(o)t(en);

- het aanwerven van personeel en paramedici die de tandarts-venno(o)t(en) in de uitoefening van hun beroep bijstaan;

- het scheppen van de mogelijkheden om de tandarts-venno(o)t(en) en de personen tewerkgesteld in de vennootschap toe te laten zich verder te

bekwamen in de tandheelkunde op wetenschappelijk en praktisch vlak (bijscholing, voordrachten, seminaries, cursussen, congressen), dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake tandheelkunde;

- het inrichten van algemene diensten en een tandheelkundig secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

13/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de leasing en huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

C/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013,

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- Inhouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

y , 41` y mod 11.1

, Voor-Wahouden

aan het

Belgisch Staatsblad



12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR DECOSTERE & C°", met zetel te 8580 Avelgem, Burchthof 10/11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0407.901.826 en met btw-nummer BE 0407.901.826, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten alsook bij alle administraties.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : -

- een expeditie van de akte oprichting;

- verslagen van de oprichtster en van de bedrijfsrevisor betreffende de

inbreng in natura.

Dirk Van Haes ebrouck

Notaris









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 12.08.2015 15413-0410-013

Coordonnées
DIERENS WILLIAM

Adresse
GULDENVLIESLAAN 68, BUS 3.01 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande