DIEUSAERT PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIEUSAERT PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.940.996

Publication

14/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111111111t11§111jIIIIIIIII

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Ondernenrtingsnr : 0 53 9- 9VO. .9.9C

Benaming (vote) : DIEUSAERT PHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IEPERSTRAAT 115

8953 HEUVELLAND (WIJTSCHATE)

Onderwerp akte :Oprichting

!Uit een akte verleden voor Meester Henri THEVELIN, notaris

te

;hesen, op 25 september 2013,

.BLIJKT

Dat de hiernagenoemde personen een besloten vennootschap met

'beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1) Mevrouw DIEUSAERT Hélène Kathy, geboren te Veurne op 22., november 1990, rijksregister nummer 90.11.22-240.97, ongehuwd,' wonende te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Ieperstraat 115;

2) de heer DIEUSAERT Erik Jan, geboren te Elisabethstad, (Belgisch Kongo) op 30 oktober 1964, rijksregister nummer: :64.10.30-121.05, echtgenoot van Mevrouw Pattou Kathy Maria,, !Herman Cornelia, wonende te 8953 Heuvelland (Wijtschate),!! Ieperstraat 115.

;als volgt:

Rechtsvorm en naam: een besloten vennootschap met beperkten aansprakelijkheid met als naam: "DIEUSAERT PHARMA".

:Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Ieperstraat 115

;Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening 'als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1. Het administratief en commercieel beheer van één of:: meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht,' de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken-'hebben onder meer als taak: de aan- en verkoop, de bewerking en,

verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische,';

veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard,, toilethygiëne- en drogisterij artikelen, verbandmiddelen en: ;dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei aanverwante; ;goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in;

verband staan met t:

Rhe _ hoger : vermeld= ïalgemeen __maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod i 7.7

ir

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

doel. Hoger vermelde opsomming is niet-exhaustief, en moet van: rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle: activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden: deel uit te maken van het normale werkingsveld van de. apotheker.

2. Het verlenen van diensten in de ruimste zin als. apotheker-provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit' zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen.

3. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium.

4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ruilen van alle onroerende: goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in' de ruimste zin.

5. Het beheer van haar roerend of onroerend vermogen. De :vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of 'uitrusten en ombouwen.

6. De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

7. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

8. De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel ;aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke ;personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, 'voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

9. De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek. van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

l0.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Fj'

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is gestort ten belope van zesduizend tweehonderd

'euro (¬ 6.200,00).

Op deze aandelen is als volgt ingeschreven en ze zijn als

volgt valstort:

mevrouw Hélène DIEUSAERT, voornoemd sub 1) heeft verklaard 299 aandelen te onderschrijven voor een bedrag van achttien duizend vijfhonderd achtendertig euro (¬ 18.538,00),

- de heer Erik DIEUSAERT, voornoemd sub 2) heeft verklaard 1 aandeel te onderschrijven voor een bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00),

De inschrijvers hebben verklaard dat op de contant

ingeschreven maatschappelijke aandelen, die het:

'maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gestort werd ten belope van een/derde.

Ondergetekende notaris verklaart overeenkomstig artikel 68,14° van het Wetboek van vennootschappen dat, overeenkomstig het bankattest dat hem overhandigd werd, voormeld gestort kapitaal ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro gedeponeerd werd op een rekening nummer 3631243377-71 bij de ING BANK.

Zaakvoering: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer, zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de, rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een

derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

u

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

. Belgisch

Staatsblad

worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de

bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn,

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de

bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger.

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op elke laatste zaterdag van de maand november om twintig uur

" op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in ede oproepingsbrief medegedeeld.

';Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de 'jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden debeslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt

deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem

beschouwd.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer

verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

het bestuursorgaan beslist de algemene de bestemming van het saldo van de

Vereffeningssaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige. gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

S L O T- E N OVERGANGSBEPALING EN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2§4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van. onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het 'Wetboek van Vennootschappen.

,BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder:

Mevrouw DIEUSAERT Hélène Kathy, geboren te Veurne op 22 november 1990, ongehuwd, wonende te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Ieperstraat 115.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op voorstel van vergadering over nettowinst.

. Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad mod 11.1

'

" persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar

1 rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze

verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel. 60 van het Wetboek van Vennootschappen

overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de

vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 oktober 2013 en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november van het jaar 2015.

VOLMACHT BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE/ KRUISPUNTBANK De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan:

- Accofisc Kortrijk BVBA vertegenwoordigd door de heer Gunther Kerkhof en zijn aangestelden, President Kennedypark 24, 8500 Kortrijk

- Luminad BVBA vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet en haar aangestelden, Hoge Voetweg 14, 8560 Gullegem,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of ,schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de

ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor

ondernemingen/rechtspersonenregister en voor de registratie als BTW belastingplichtige.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Henri Thevelin, Notaris te Mesen.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111111111t11§111jIIIIIIIII

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Ondernenrtingsnr : 0 53 9- 9VO. .9.9C

Benaming (vote) : DIEUSAERT PHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IEPERSTRAAT 115

8953 HEUVELLAND (WIJTSCHATE)

Onderwerp akte :Oprichting

!Uit een akte verleden voor Meester Henri THEVELIN, notaris

te

;hesen, op 25 september 2013,

.BLIJKT

Dat de hiernagenoemde personen een besloten vennootschap met

'beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1) Mevrouw DIEUSAERT Hélène Kathy, geboren te Veurne op 22., november 1990, rijksregister nummer 90.11.22-240.97, ongehuwd,' wonende te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Ieperstraat 115;

2) de heer DIEUSAERT Erik Jan, geboren te Elisabethstad, (Belgisch Kongo) op 30 oktober 1964, rijksregister nummer: :64.10.30-121.05, echtgenoot van Mevrouw Pattou Kathy Maria,, !Herman Cornelia, wonende te 8953 Heuvelland (Wijtschate),!! Ieperstraat 115.

;als volgt:

Rechtsvorm en naam: een besloten vennootschap met beperkten aansprakelijkheid met als naam: "DIEUSAERT PHARMA".

:Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Ieperstraat 115

;Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening 'als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1. Het administratief en commercieel beheer van één of:: meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht,' de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken-'hebben onder meer als taak: de aan- en verkoop, de bewerking en,

verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische,';

veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard,, toilethygiëne- en drogisterij artikelen, verbandmiddelen en: ;dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei aanverwante; ;goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in;

verband staan met t:

Rhe _ hoger : vermeld= ïalgemeen __maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod i 7.7

ir

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

doel. Hoger vermelde opsomming is niet-exhaustief, en moet van: rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle: activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden: deel uit te maken van het normale werkingsveld van de. apotheker.

2. Het verlenen van diensten in de ruimste zin als. apotheker-provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit' zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen.

3. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium.

4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ruilen van alle onroerende: goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in' de ruimste zin.

5. Het beheer van haar roerend of onroerend vermogen. De :vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of 'uitrusten en ombouwen.

6. De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

7. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

8. De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel ;aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke ;personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, 'voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

9. De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek. van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

l0.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Fj'

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is gestort ten belope van zesduizend tweehonderd

'euro (¬ 6.200,00).

Op deze aandelen is als volgt ingeschreven en ze zijn als

volgt valstort:

mevrouw Hélène DIEUSAERT, voornoemd sub 1) heeft verklaard 299 aandelen te onderschrijven voor een bedrag van achttien duizend vijfhonderd achtendertig euro (¬ 18.538,00),

- de heer Erik DIEUSAERT, voornoemd sub 2) heeft verklaard 1 aandeel te onderschrijven voor een bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00),

De inschrijvers hebben verklaard dat op de contant

ingeschreven maatschappelijke aandelen, die het:

'maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gestort werd ten belope van een/derde.

Ondergetekende notaris verklaart overeenkomstig artikel 68,14° van het Wetboek van vennootschappen dat, overeenkomstig het bankattest dat hem overhandigd werd, voormeld gestort kapitaal ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro gedeponeerd werd op een rekening nummer 3631243377-71 bij de ING BANK.

Zaakvoering: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer, zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de, rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een

derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

u

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

. Belgisch

Staatsblad

worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de

bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn,

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de

bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger.

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op elke laatste zaterdag van de maand november om twintig uur

" op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in ede oproepingsbrief medegedeeld.

';Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de 'jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden debeslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt

deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem

beschouwd.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer

verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

het bestuursorgaan beslist de algemene de bestemming van het saldo van de

Vereffeningssaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige. gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

S L O T- E N OVERGANGSBEPALING EN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2§4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van. onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het 'Wetboek van Vennootschappen.

,BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder:

Mevrouw DIEUSAERT Hélène Kathy, geboren te Veurne op 22 november 1990, ongehuwd, wonende te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Ieperstraat 115.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op voorstel van vergadering over nettowinst.

. Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad mod 11.1

'

" persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar

1 rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze

verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel. 60 van het Wetboek van Vennootschappen

overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de

vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 oktober 2013 en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november van het jaar 2015.

VOLMACHT BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE/ KRUISPUNTBANK De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan:

- Accofisc Kortrijk BVBA vertegenwoordigd door de heer Gunther Kerkhof en zijn aangestelden, President Kennedypark 24, 8500 Kortrijk

- Luminad BVBA vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet en haar aangestelden, Hoge Voetweg 14, 8560 Gullegem,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of ,schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de

ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor

ondernemingen/rechtspersonenregister en voor de registratie als BTW belastingplichtige.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Henri Thevelin, Notaris te Mesen.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIEUSAERT PHARMA

Adresse
IEPERSTRAAT 115 8953 WIJTSCHATE

Code postal : 8953
Localité : Wijtschate
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande