DIKAIOMA

BV CVBA


Dénomination : DIKAIOMA
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 542.395.096

Publication

11/02/2014
ÿþMol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!1101

Va

beho aan Belg

Staat

r

NEERGELEGD

3 1. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

EitiffIffliJ K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0542.395.096

Benaming

(voluit) : DIKAIOMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henri Lebbestraat 188, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere volmacht

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur, d.d. 14/01/2014, blijkt dat de vergadering heeft beslist om alle handelingen te bekrachtigen die mevrouw Martine Dockers, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166, bus 004, in naam en voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA DIKAIOMA heeft verricht sinds haar oprichting.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist een herroepbare bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Martine Dockers, voornoemd, om alle handelingen van dagelijks bestuur in naam en voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA DIKAIOMA vanaf heden te verrichten en dit tot een maximaal bedrag van 10.000,00 EUR per handeling.

Mevrouw Martine Dockers, voornoemd, is individueel bevoegd om bovenvermelde handelingen te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig

vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend.

Opgesteld te Waregem, op 14/01/2014.

Getekend:

De heer Michel Vandemoortele

Bestuurder

De heer Alex Dockers

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2013
ÿþMod Word 11.1

l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : (c) sie{a . 39S , 09E Benaming

(voluit) : DIKAIOMA (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Strobbe te Waregem op 14 november 2013 dat

1. De heer VANDEMOORTELE Michel Achiel Alice, geboren te Antwerpen op negenentwintig juni negentienhonderd vijftig (identiteitskaartnummer 591-2820920-68, nationaal nummer 50.06.29-155.67), echtgenoot van mevrouw Lamberts Anna Maria Regina Emilia, wonende te 8210 Zedelgem, Parklaan 12;

2. De heer DOCKERS Alex Marie Aimé Martha, geboren te Deinze op vijf november negentienhonderd tweeënvijftig (identiteitskaarnummer 591-0040963-31, nationaal nummer 52.11.05-257.83), echtgenoot van mevrouw De Smet Martine Adolphine Alphonsine, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166 bus 0041;

3. Mevrouw VANTHOURNOUT Mia Caroline, geboren te Diksmuide op zevenentwintig mei negentienhonderd negenenvijftig (identiteitskaartnummer 591-4296264-42, nationaal nummer 59.05.27-172,01), ongehuwd, wonende te 8790 Waregem, Meersstraat 80 bus 16;

4. Mevrouw DOCKERS Karolien Lieve Marcella Greta Maria Adolfina, geboren te Gent op acht maart negentienhonderd tachtig (identiteitskaartnummer 591-0379962-18, nationaal nummer 80.03.08-238.59), echtgenote van de heer Bonte Frederik Jurgen, wonende te 8790 Waregem, Bieststraat 94;

5. De heer VANDENABEELE Pieter Albijn Aimé, geboren te Gent op zeventien juni negentienhonderd tachtig (identiteitskaartnummer 591-1456347-91, nationaal nummer 80.06.17-149,93), ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaarde, Remparden 25;

6. De heer VERTOMMEN Wim Jan Domien, geboren te Brugge op twaalf augustus negentienhonderd zevenenvijftig (identiteitskaartnummer 591-1351283-78, nationaal nummer 57.08.12-159.55), echtgenoot van mevrouw Van der Donckt Caroline, wonende te 8310 Brugge, Bossuytlaan 48;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming "DIKAIOMA".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-

gerechtsdeurwaarder en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder door de vennoten-zaakvoerders, met dien verstande dat alle professionele activiteiten van de gerechtsdeurwaarders en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden in naam en voor rekenipg van de vennootschap.

De uitoefening door de vennoten-zaakvoerders van alle taken en het stellen van alle handelingen zoals deze omschreven zijn in artikel 516 van het Gerechtelijk Wetboek.

De vennootschap kart hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het ambt of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan; daarbij mag zij onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag zij aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft en mits inachtname van de wettelijke en deontologische regels.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder zoals bepaald door de wet en door de bevoegde instanties, eerbiedigen

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

III! Il 1!,11111

10I

pel

BE Sta

IIII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 Z 11, 2013

RECHTUARfI< KOOPHANDEL QrjffieKORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zich alleen bezighouden met de materiële, sociale, financiële en fiscale handelingen die door het ambtelijk optreden van de vennoten ontstaan.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die betrekking hebben op de werking en ambtelijke verrichtingen van een gerechtsdeurwaarderkantoor en zulks in de meest uitgebreide zin van het woord, onder meer het organiseren van congressen, publieke verkopingen, vertalingen, accountancy, beheer van onroerende en roerende goederen, bijstand en vertegenwoordiging van opdrachtgevende partijen, incasso, dienstverlenende intellectuele bedrijvigheden.

Zij kan aile roerende en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel, of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen. Zij kan zich interesseren op alle mogelijke wijzen in ondernemingen waarvan het voorwerp gelijkaardig, overeenkomstig of verbonden zou zijn met het hare, of voor haar een bron of een afzetgebied zou kunnen uitmaken. Zij kan participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten. Zij mag ook beleggen in roerende of onroerende goederen en investeren van haar middelen, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op de wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt eenentwintigduizend euro (21.000,00 EUR).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan eenentwintigduizend euro (21.000,00 EUR) en is verdeeld in tweehonderd en tien (210) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

De comparanten verklaren en erkennen dat het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal eenentwintigduizend euro (21.000,00 EUR) bedraagt. Het is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd en tien (210) aandelen zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven

- door de heer Michel Vandemoortele, voornoemd, ten belope van vijfendertig (35) aandelen voor éen bedrag van drieduizend vijfhonderd euro (3.500,00 EUR), volledig volstort;

- door de heer Alex Dockers, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen voor een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR), volledig volstort;

- door mevrouw Mia Vanthoumout, voornoemd, ten belope van twintig (20) aandelen voor een bedrag van tweeduizend euro (2.000,00 EUR), volledig valstort;

- door mevrouw Karolien Dockers, voornoemd, ten belope van dertig (30) aandelen voor een bedrag van drieduizend euro (3.000,00 EUR), volledig volstort;

- door de heer Pieter Vandenabeele, voornoemd, ten belope van vijf (5) aandelen voor een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 EUR), volledig volstort;

- door de heer Wim Vertommen, voornoemd, ten belope van twintig (20) aandelen voor een bedrag van tweeduizend euro (2.000,00 EUR), volledig volstort.

De gelden tot beloop van eenentwintigduizend euro (21.000,00 EUR) werden gestort op een bijzondere rekening nummer BE09 7380 3946 3157 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 13 november 2013.

Aandelen

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in aandelen op naam onderverdeeld in aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

De vennoten

Zijn vennoot

1. de ondertekenaars van deze akte, hierna "oprichters" genoemd,

2. de natuurlijke persoon of rechtspersoon door de algemene vergadering als vennoot aanvaard.

Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft de algemene vergadering haar beslissing niet te

verantwoorden. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen. Er is geen verhaal mogelijk

tegen een beslissing tot niet-aanvaarding van de algemene vergadering.

Om als vennoot te worden aanvaard, gelden de volgende voorwaarden :

- enkel gerechtsdeurwaarders, kandidaat-gerechtsdeurwaarders en/of ere-gerechtsdeurwaarders kunnen

toetreden tot de vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het Reglement van Inwendige Orde te ondertekenen en zich te verbinden dit Reglement, op straffe van uitsluiting, stipt na te leven.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door de algemene vergadering en op elk aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het aandelenregister, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a) uittreding;

b) uitsluiting;

c) faillissement, kennelijk onvermogen;

d) ontbinding gepaard gaand met vereffening.

Register van aandelen

De vennootschap moet in haar zetel een register bijhouden, waarvan de vennoten ter plaatse inzage

kunnen nemen en waarin voor ieder van hen wordt aangetekend:

1° de maatschappelijke benaming en zetel, vorm en ondememingsnummer van de rechtspersoon;

2° de datum van toetreding, uittreding ofuitsluiting;

3° het aantal aandelen waarvan hij houder is, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, de

terugbetalingen en de overgangen en overdrachten van aandelen, met opgave van de datum;

4° de stortingen op aandelen en de gelden die voor uittreding, gedeeltelijke terugne-ming van aandelen en

voor terugneming van stortingen worden aangewend.

De bestuursorgaan is belast met de inschrijvingen.

De inschrijvingen geschieden op grond van documenten met bewijskracht, die gedagtekend en ondertekend

zijn. Zij vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen.

De certificaten kunnen niet worden aangewend als bewijs tegen de vermeldingen in het aandelenregister.

De uittreding van een vennoot wordt ingeschreven in het aandelenregister naast de naam van de

uittredende vennoot. Weigert het bestuursorgaan de uittreding vast te stellen, dan wordt de opzegging

ontvangen door de griffier van het vredegerecht van de zetel van de vennootschap.

Uittreding of terugneming van de aandelen

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om

een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Die terugneming of uittreding is evenwel alleen toegestaan in

zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan

het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

Een vennoot kan alleen met instemming van het bestuursorgaan uittreden of aandelen of stortingen

terugnemen.

Uitsluiting van de vennoten

Iedere vennoot kan om gegronde redenen of om elke andere in de statuten vermelde oorzaak uitgesloten

worden. De redenen kunnen in een huishoudelijk reglement worden opgenomen.

Iedere vennoot kan op voorstel van de raad van bestuur door de algemene vergadering uit de vennootschap

warden gesloten omwille van volgende redenen :

- niet-naleving van de statutaire verplichtingen;

- niet-naleving van het Reglement van Inwendige Orde;

- het weigeren van het in acht nemen en van het aanvaarden van de beslissingen van de raad van bestuur

en de algemene vergadering;

- een tuchtsanctie opgelegd gekregen te hebben die de uitvoering van het beroep van (kandidaat-)

gerechtsdeurwaarder op enige wijze belemmert;

- de ethische waardigheid verbonden aan het beroep van gerechtsdeurwaarder geschonden te hebben;

- elke daad in strijd met de belangen van de vennootschap.

De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerking binnen een

maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting schriftelijk

kenbaar te maken aan het orgaan van de vennootschap dat de uitsluiting moet uitspreken. Als hij erom verzoekt

in zijn schriftelijke opmerkingen, moet de vennoot worden gehoord.

Elke beslissing tot uitsluiting moet met redenen omkleed zijn.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door het

bestuursorgaan. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in

het register van de vennoten overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de

vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

Terugbetaling van aandelen

De uittredende, uitgesloten of terugnemende vennoot heeft recht op de tegenwaarde van zijn aandelen,

zoals die blijkt uit de goedgekeurde balans van het lopende boekjaar, met inbegrip van, behoudens in geval van

uitsluiting, een evenredig deel van de beschikbare reserves, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen

waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven.

De regelmatig goedgekeurde balans is bindend voor de ontslagnemende of uitgesloten vennoot, behoudens

in geval van bedrog of bedrieglijk opzet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De ontslagnemende, uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden.

De betaling zal binnen vijftien dagen na goedkeuring van de balans plaatsvinden in geld, in voorkomend geval pro rata liberationis.

In geval van faillissement en kennelijk onvermogen van een vennoot hebben zijn schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de waarde van zijn aandelen overeenkomstig artikel 15.

De vennoten en de rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot kunnen geenszins de vereffening van de vennootschap eisen, noch de zegels laten leggen op het vermogen van de vennootschap of daarvan een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en aan de beslissingen van de algemene vergaderingen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Behoudens de uitzonderingen voorzien door deze statuten beslist de vergadering bij meerderheid van 60% + 1 van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd.

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen ingeschreven in de artikels 436 en 781, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen.

Elk aandeel heeft in principe recht op één stem.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels Il en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap Toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

" Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend.Boekjaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, en anderzijds éénlderde gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig percent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Ontbinding en vereffening

In gevat van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een reohtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap za! het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld:Benoeming eerste bestuurders

Overeenkomstig de wet werden tot eerste bestuurders benoemd :

-de heer Michel Vandemoortele, voornoemd;

-de heer Alex Dockers, voornoemd;

Z ,

Ooor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-mevrouw Mia Vanthournout, voornoemd;

-mevrouw Karolien Dockers, voornoemd;

-de heer Pieter Vandenabeele, voornoemd;

-de heer Wim Vertommen, voornoemd.

De eerste bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig

december tweeduizend en veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de medewerkers en/of bedienden van Vandelanotte Accountancy, te 8500

Kortrijk, President Kennedypark 1A; elk afzonderlijk gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, en tevens aan

de zaakvoerder, met het oog op het verrichten van alle formaliteiten voor de vennootschap en voor de

zaakvoerder in verband met de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de Sociale

Kassen en in verband met de belasting over de toegevoegde waarde.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

25/06/2015
ÿþ Had Word 11.1

Lek ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0542.395.096

Benaming

(voluit) : DIKA1OMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henri Lebbestraat 188, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en (her-)benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 1/04/2015 blijkt dat de vergadering kennis heeft

genomen van het ontslag als bestuurder aangeboden door de volgende personen met ingang vanaf heden:

- De heer Alex Dockers, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166;

- De heer Michel Vandemoortele, wonende te 8210 Zedelgem, Parklaan 12;

- De heer Wim Verlammen, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Bossuytlaan 48;

- Mevrouw Mia Vanthoumout, wonende te 8790 Waregem, Meersstraat 80 bus 16;

- Mevrouw Karolien Dockers, wonende te 8790 Waregem, Bieststraat 94;

- De heer Pieter Vandenabeele, wonende te 9700 Oudenaarde, remparelen 25.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist om in hun vervanging te voorzien door te (her-)

benoemen ais nieuwe bestuurder en dit voor onbepaalde duur:

- De heer Alex Dockers, voornoemd;

- De heer Michel Vandemoortele, voornoemd;

- Mevrouw Mia Vanthoumout, voornoemd;

- Mevrouw Karolien Dockers, voornoemd;

- De heer Pieter Vandenabeele, voornoemd;

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VERTOMMEN WIM OF WIM VERTOMMEN,

met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Bossuytlaan 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het

nummer 0478.393.805, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Vertommen, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR F3i=IC~..

18 -06- 2015 0 3 J:: i 2015

BELGISCH STAATS12echtbankvan Q HANDEL

Gent, afd. .6(.9rJK

NEERGELEGD

11111101

*15090411*

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig

vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend.

Gedaan te Waregem, op 1/04/2015.

Getekend:

Alex Dockers

Bestuurder

Michel Vandemoortele

Bestuurder

Coordonnées
DIKAIOMA

Adresse
HENRI LEBBESTRAAT 188 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande