DIMIMO

Société en commandite simple


Dénomination : DIMIMO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 561.931.094

Publication

17/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhands document opgemaakt te De Haan op 15 september 2014 houdende oprichting van een

vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer :

De hoofdelijke aansprakelijke vennoot is Moens Dimitry, wonende te 8420 De Haan, Vosseslag 80, geboren op

13 juni 1983.

De vennootschap zal handelen onder de benaming « DIMIMO ».

De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden « gewone commanditaire vennootschap

» of de afkorting « Comm.V ».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8420 De Haan, Vosseslag 80.

De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening (zowel in binnen- als buitenland) :

Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de

ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden /

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse , bestaande of nog op te richten vennootschappen

b) het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in binnen- als buitenland, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a) tussenpersoon in de handel.

b) managementvennootschap. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de industriële- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a. :

· Het verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen inzake management, van fiscale en algemeen juridische aard met betrekking tot immobiliën, aan- en verkoop en huur-verhuur van onroerende goederen en het uitvoeren van opdrachten dienaangaande.

· De ontwikkeling, uitwerking, promotie en realisatie van projecten op wetenschappelijk, bouwkundig,

technisch, industrieel en commercieel gebied.

· Alle daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële en handelsvennootschappen,

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DIMIMO

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vosseslag 80

*14308183*

Luik B

8420

België

0561931094

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De Haan

Griffie

Neergelegd

15-09-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (waarnemen van bestuursmandaten), als bij wijze van managementovereenkomst.

· Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een

degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

· Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en

diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

· Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

· Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

· Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

· Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergoeding.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Deze opsomming is niet beperkend.

Mits goedkeuring van de algemene vergadering der aandeelhouders mag de vennootschap met andere vennootschappen samensmelten of ze overnemen om ze achteraf te splitsen, te ontbinden of zelf uit te baten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt 25.000 EUR, vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke delen, ieder één/honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

Elk jaar op 31/12 zal een inventaris en een balans van het actief en het passief van de vennootschap opgemaakt worden.

Elk jaar op de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op 15/09/2014 en eindigt op 31/12/2015. De eerste jaarvergadering wordt in het jaar 2016 gehouden.

Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur : Dimitry MOENS. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Met éénparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse & Partners  accountantskantoor figrz, vertegenwoordigd door de heer Jan Vercruysse of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Coordonnées
DIMIMO

Adresse
VOSSESLAG 80 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande