DIREHIVE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DIREHIVE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 505.740.281

Publication

08/12/2014
ÿþ Mon 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Rozenlaan 55, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Art. 1: Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als naam DIREHIVE, De vennootschap kan omgevormd worden in een

vennootschap van verschillende aard bij eenparig besluit van de vennoten,

Art. 2: Zetel

De zetel is gevestigd op het adres Rozenlaan 55, 8670 Oostduinkerke. De zetel kan verplaatst worden zonder statutenwijziging door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. De zaakvoerders hebben het recht om zowel in het binnen- als buitenland bijhuizen of agentschappen op te richtten.

Art. 3 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf heden.

Art. 4 Vennoten

De vennoten zijn Isabel Decock, Rozenlaan 55; 8670 Oostduinkerke en Maarten Decock, Rozenlaan 55; 8670 Oostduinkerke. Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap,

Art. 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achtduizend euro (¬ 8.000,00). Dit bedrag wordt volstort voor 111212014, de aanvang van het eerste boekjaar, op een tijdelijke rekening ten dienste van de oprichting op naam van DIREHIVE. Elke vennoot volstort 50% van het bedrag.

L

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

stIonos

NCERCIrLECsû TER Rechtbank van i<000hwn.+e! Genè

2 7 r~ ~0~~e 20#4

Afdeling VEURNE

Ondememingsnr. : d ~j 0 lg A

Benaming (voluit) x DIREHIVE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lek " vervolg MOD 11.1

Art. 6 Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer. Beide vennoten bezitten elk 500 aandelen.

Het aandelen register wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap. Dit register bevat: de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort; de gedane stortingen; de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

Overdrachten en overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot in de vennootschap heeft.

Art. 6 bis Overdracht van aandelen

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met een meerderheid van 85%. De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt door een bij onderling overleg gekozen deskundige bepaald indien de partijen op dit vlak niet overeenkomen. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

Art. 7 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd beide vennoten: Maarten Decock en Isabel Decock. Beiden verklaren deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder wordt bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

behouden

e aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

" ri

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lr~~k - vervol9

~---

MoQ' S11

Art. 8 Doel

Voor elk van de ondervermelde maatschappelijke doelen kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doelen of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

" 4.1: Het conceptualiseren, de ontwikkeling, de in stand houding, de groei en het promoten van een merk, merknaam en rechtspersoon.

" 4.2: De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van alle mogelijke kledij en alle mogelijke kledijaccesoires en mode-artikelen, zowel voor dames, heren als kinderen.

" 4.3: De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, e-commerce, applicaties, online media, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software,

" 4.4: De creatie, ontwerp, ontwikkeling, verbetering, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van elk mogelijk product.

" 4.5: Scouten, begeleiden en ondersteunen van modellen, stylisten en andere personen of rechtspersonen met een specifiek talent of vaardigheid.

" 4,6: Het bedenken, uitwerken en realiseren van marketing concepten in campagnes, toepassingen en alle andere mogelijke vormen bedenkbaar om van concept tot realisatie te komen.

" 4.7: Concept en ideeën omzetten in welke hoedanigheid dan ook.

" 4.8: Foto en beeld creëren, produceren, conceptualiseren, ontwikkelen en verkopen; in de vorm van een product of dienst.

" 4.9: Muziek creëren, produceren, commercialiseren, verkopen.

" 4.10: Woord, beeld en geluid verder dragen dan zijn intrinsieke waarde, op elke mogelijke manier die bij draagt aan die verder.

" 4.11: Kunst maken met alleen het kunstwerk als resultaat tot doel. Kunst maken voor elk mogelijk ander bedenkbaar doel.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit. Deze opsomming van activiteiten is exemplatief en niet limitatief.

Art. 9 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte,

Beide zaakvoerders verdelen onderling de bestuurstaken. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Làet fa vervolg MOD 11.1

Art. 10 Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Art. 11 Bijeenroeping en agenda van de algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de 21ste dag van de maand Januari, om 19 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging, De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerders.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016,

Art. 12 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. ln de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist. Na elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Art. 13 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 01/12/2014 en eindigt het op 3111212016.

Art. 14 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Maarten Decock

Isabel Decock

' ltc r-betiouden c. aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIREHIVE

Adresse
ROZENLAAN 55 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande