DISTRIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DISTRIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.621.157

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 03.04.2014 14086-0237-010
24/03/2014
ÿþV. beh a ai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Waid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11 03. 2014

REC!" ki'BANK KOOPHANDE¬ .

leafffeK-



Ondernemingsnr : 0834.621.157

Benaming

(voluit) : DISTRIX

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Bellegemstraat 24A - 8550 Zwevegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij de oprichting van de vennootschap werd de BVBA HORIE , met maatschappelijke zetel te Zwevegem, Bellegemstraat 24A, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer HOTS KRISTOF, benoemt ais zaakvoerder van de BVBA DISTRIX. Echter werd op 15/05/2012 de vennootschap HORIE BVBA in vereffening gesteld en definitief gesloten op dezelfde datum. Op deze datum kwam dan ook aan het mandaat als zaakvoerder van de BVBA HORIE binnen de vennootschap DISTRIX van rechtswege een einde.

Vanaf 15/5/2012 werd het mandaat als zaakvoerder verder uitgeoefend door de heer HOTS KRISTOF, Bellegemstraat 24A  8550 Zwevegem (NN. 75.08.12-365.33). De algemene vergadering gaat op heden dan ook over tot het bevestigen van zijn mandaat als zaakvoerder van de vennootschap en dit met terugwerkende kracht vanaf 151512012, Het mandaat is voor onbepaalde termijn en bezoldigd.

De heer HOTS KRISTOF aanvaardt het mandaat

HOTS KRISTOF

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 04.04.2013 13085-0027-008
21/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11301908*

Neergelegd

17-03-2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0834621157

Benaming

(voluit) : «DISTRIX»

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bellegemstraat(Z) 24A,

8550 Zwevegem,

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op zeventien maart tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde personen, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HORIE", met maatschappelijke zetel te Zwevegem, Bellegemstraat 24A.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op vijftien oktober negentienhonderd achtennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig oktober daarna, onder nummer 19981030/000118 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Lucie Vandermeersch te Oudenaarde op zesentwintig juni tweeduizend en één, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juli daarna, onder nummer 20010727/000557.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0464.415.511 en het BTW-nummer 464.415.511.

2) De heer HOTS Kristof, geboren te Gent op 12 augustus 1975, wonende te Zwevegem, Bellegemstraat 24A.

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DISTRIX".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Bellegemstraat 24A.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België en in het buitenland :

A) 1) Groothandel in elektrische machines, toestellen en materiaal

2) Groothandel in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting

3) Groothandel in radio-elektrische toestellen en materieel

4) Invoer- en uitvoerhandel van, alsmede de kleinhandel in de apparaten, toestellen en materieel vermeld sub 1 tot en met 3

5) Fabricage, assemblage, onderhoud en herstelling van de apparaten, toestellen en materieel vermeld sub 1) tot en met 3), alsmede onderdelen van vermelde apparaten, toestellen en materieel, alsmede het verlenen of laten verrichten van alle daarmee verband houdende diensten

B) - Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek,

promotie, prospectie, marketing;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- Het verlenen van alle vormen van adviezen en bijstand aan zelfstandigen en ondernemingen op het vlak van marketing, verkoop en management

- Het uitvoeren van marketing- en verkoopacties zoals bijvoorbeeld: het uitvoeren van demonstraties en degustaties, het opzetten en uitvoeren van promotionele acties en events, het ondersteunen en bemannen van beursacties, direct-sales activiteiten, tele-sales activiteiten, deur-aan-deur verkoop, merchandising, promotie- merchandising- & hostessactiviteiten in het algemeen, het uitwerken en verzorgen van animaties, merchandising diensten, dispatching, sampling, events, stockopnames, het uitwerken en uitvoeren van publicitaire campagnes, de organisatie van beurzen, - Het verstrekken van strategisch en bedrijfsadvies, bijstand in de bedrijfsvoering op communicatief, commercieel, administratief en organisatorisch gebied;

- Organisatie van seminaries, evenementen, meetings, promotionele activiteiten, incentives in de meest ruime zin, zowel voor bedrijven als voor particulieren;

- Het verhuren van materiaal in functie van deze activiteiten

C) - De creatie en het organiseren, beheren en uitvoeren van publiciteitscampagnes en reclamebudgetten.

- creatie, productie en organisatie van evenementen

- het opzetten van merchandising betreffende evenementen

- het promoten, stimuleren, organiseren, deelnemen aan en uitvoeren van evenementen

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het

uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en

algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- ontwerpen en produceren van standplaatsen voor beurzen

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven

van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten

D) - Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties.

- Alle activiteiten van consulting en diensten aan ondernemingen, studies en advies inzake beheer van ondernemingen, marketing, aankoop van koopwaar, van boekhouding en personeelsbeheer (de terbeschikkingstelling) van personeel inbegrepen.

- het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- Participatieonderneming, wat onder meer omvat : het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische en buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopbelofte, verhandeling of iedere andere wijze.

- Het verlenen aan ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen, het verlenen van consultancy en engineeringbijstand.

- Tussenpersoon in de handel als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair, het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

- Het inrichten van lessen, cursussen, conferenties, colloquia en studiereizen.

- Het organiseren van stages, opleidingen, trainingen

- Het is de vennootschap toegelaten om rechtstreeks invoer te doen, vertegenwoordiging en agenturen te aanvaarden en dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

- Franchising

E) - Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Zij mag deelneemster worden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel hetzij anders, in alle welkdanige maatschappijen of ondernemingen reeds bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het voorwerp soortgelijk of samenhangend is met het hare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

F) Het publiceren van boeken.

G) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de activiteiten van vastgoedhandelaar;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard die, rechtstreeks of onrechtstreeks, ten gehele of ten dele, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18 600,00

EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale

waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd

door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de laatste zaterdag van de maand maart om

tien uur.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om

te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HORIE", met maatschappelijke zetel

te Zwevegem, Bellegemstraat 24A.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0464.415.511 en het BTW-nummer

464.415.511, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer HOTS Kristof, geboren

te Gent op twaalf augustus negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te Zwevegem,

Bellegemstraat 24A.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

Tegelijk hiermee neergelegde stukken : - afschrift van de oprichtingsakte

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DISTRIX

Adresse
BELLEGEMSTRAAT 24, BUS A 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande