DM DAKWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DM DAKWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.091.002

Publication

25/06/2014 : AN204987
04/11/2014
ÿþ Mod Wond 11.1

11 lt á j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

b

s



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 4 OKT. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0416.091.002

Benaming

(voluit) : Bouwmaatschappij Aerenthouts

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kampdreef 2, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom te Antwerpen op tien oktober tweeduizend veertien, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWMAATSCHAPPIJ AERENHOUTS, met zetel te 2970 Schilde, Kampdreef 2, BTW- en ondememingsnummer BE0416.091.002.

Volgende besluiten werden genomen:

L VOORAFGAANDE VERKLARINGEN

A. Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro (18.592,00 EUR) volledig en onvoorwaardelijk geplaatst is. Het is verdeeld in

zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder uitgedrukte waarde.

De enige aandeelhouder verklaart dat alle aandelen volledig volstort zijn.

B. Kennisgevingen door de notaris

a) De ondergetekende notaris heeft de comparanten vaarlezing gedaan van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot en artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek betreffende de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen.

b) De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan van artikel 220 Wetboek

Vennootschappen.

BESLISSING 1 Ontslag statutaire zaakvoerder en benoeming niet- statutaire zaakvoerder

De Algemene Vergadering beslist unaniem de huidige enige zaakvoerder, te weten: De heer;

AERENHOUTS Frans Ferdinand Leo, [R.R. 44.05.05-331.90], geboren te Wilrijk op vijf mei' negentienhonderdvierenveertig, echtgenoot van mevrouw DE RYCK Anny Mathilde Emiel, wonende te 2970: Schilde, Kampdreef 2, te ontslaan.

De Algemene Vergadering beslist unaniem als niet- statutaire zaakvoerder aan te stellen: de heer DENOLF Michel, voormeld, hier aanwezig een aanvaardende.

BESLISSING 2 Naamswijziging en verplaatsing maatschappelijke zetel

De Vergadering beslist unaniem de naam van de vennootschap te wijzigen in "DM DAKWERKEN". Daarnaast beslist zij unaniem de zetel te verplaatsen naar 8700 Oostende, Christinastraat 7 bus 4. BESLISSING 3 Goedkeuring staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig

augustus tweeduizend veertien

De Algemene Vergadering beslist eenparig om de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend veertien goed te keuren,

BESLISSING 4 Doelswijziging

a)verantwoord verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de voorgestelde wijziging van het: maatschappelijk doel en bijgevoegde samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend veertien.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het verslag van de nieuw aangestelde zaakvoerder, de heer DENOLF Michel, houdende intentie tot doelswijziging. De Algemene Vergadering keurt het verslag goed, b) wijziging van het maatschappelijk doel

De Algemene Vergadering beslist unaniem het doel integraal te vervangen door volgende tekst;

"De vennootschap heeft als doel:

het bouwbedrijf, door de oprichting, vorming, verandering, afwerking of afbraak van een welke gebouwen,' uit te voeren, te laten uitvoeren of de aannemerij ervan te doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen te doen over de handel te drijven in grond, gebouwen en alle mogelijke bouwstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt en versierd worden, met alle installaties en leidingen voor verwarming, verlichting, watervoorziening, sanitair enzovoort,

Door dezelfde te verkrijgen of te vervreemden op eender welke wijze en onder welke vorm ook, zoals, louter ten titel van voorbeeld opgesomd, onder meer door:

aan te kopen, in optie te nemen of te geven, te ruilen, te verkopen, af te staan, te verkavelen, te verdelen, uit te baten, te huren en te verhuren, en voor wat de gronden betreft, dezelfde alsnog geschikt te maken als bouw-, nijverheids-, of industriële grond en daarvoor alle wegenaanleg en wegen werken uitte voeren.

De vennootschap zal al de voormelde verrichtingen uitvoeren of laten uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of een participatie met derden.

De vennootschap heeft tevens ais doel, de studie en het beheer van onroerende goederen.

Zij heeft tevens als doel de uitvoering van alle dakwerken en gevel werken in de meest brede betekenis, de aankoop, verkoop, huur, verhuur van de roerende en onroerende goederen, in de meest brede betekenis

Daarnaast heeft zij als doel het verstrekken van adviezen en consultancy op bedrijfseconomisch vlak aan natuurlijke personen en aan bedrijven, al dan niet onder de vorm van een mandaat van bestuur.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap stelt alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard en neemt deel in alle ondernemingen en maatschappijen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel."

BESLISSING 5 Wijziging datum jaarlijkse gewone Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering beslist de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering vanaf tweeduizend vijftien te laten doorgaan telkens op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur, behoudens wanneer het een feestdag betreft.

In dit laatste geval wordt deze vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

BESLISSING 6 Aannemen van integraal nieuwe statuten, inclusief wijziging van kapitaal en omzetting van kapitaal in euro

De Algemene Vergadering beslist unaniem volgende tekst van statuten aan te nemen luidende onder meer als volgt:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DM DAKWERKEN";

2.zetel te 8700 Oostende, Christinastraat 7;

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op twintig mei negentienhonderd zesenzeventig. 4.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,00 EUR). Het werd volledig volstort.

5.het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar;

fi.Wet batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

7.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

8.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

9.Commissarissen: geen.

10.Doel: De vennootschap heeft als doel:

het bouwbedrijf, door de oprichting, vorming, verandering, afwerking of afbraak van een welke gebouwen, uitte voeren, te laten uitvoeren of de aannemerij ervan te doen.

Alle verrichtingen te doen over de handel te drijven in grond, gebouwen en aile mogelijke bouwstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt en versierd worden, met alle installaties en leidingen voor verwarming, verlichting, watervoorziening, sanitair enzovoort.

Door dezelfde te verkrijgen of te vervreemden op eender welke wijze en onder welke vorm ook, zoals, lcuter ten titel van voorbeeld opgesomd, onder meer door:

aan te kopen, in optie te nemen of te geven, te ruilen, te verkopen, af te staan, te verkavelen, te verdelen, uit te baten, te huren en te verhuren, en voor wat de gronden betreft, dezelfde alsnog geschikt te maken als bouw-, nijverheids-, of industriële grond en daarvoor alle wegenaanleg en wegen werken uit te voeren.

De vennootschap zal al de voormelde verrichtingen uitvoeren of laten uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of een participatie met derden.

De vennootschap heeft tevens als doel, de studie en het beheer van onroerende goederen.

Zij. heeft tevens als doel de uitvoering van alle dakwerken en gevel werken in de meest brede betekenis, de aarskoop, verkoop, huur, verhuur van de roerende en onroerende goederen, in de meest brede betekenis.

Daarnaast heeft zij als doel het verstrekken van adviezen en consultancy op bedrijfseconomisch vlak aan natuurlijke personen en aan bedrijven, al dan niet onder de vorm van een mandaat van bestuur.

Dit ailés in de meest ruime zin,

De vennootschap stelt alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard en neemt deel in aile ondernemingen en maatschappijen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

11.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BESLISSING 7 VOLMACHT

De zaakvoerder verklaart bij deze alle nodige en nuttige volmacht te verlenen aan:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van de Pol & C°, met zetel te 2980 Zoersel, Kasteeldreef 57, BTW nummer 432.990.182, ondernemingsnummer 432.990.182, en diens aangestelden en/of gevolmachtigden, voor het verrichten van alle vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij alle diensten en het vervullen van aile formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Economie.

Opdracht wordt gegeven aan ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten en om het nodige te doen ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag zaakvoerder met bijhorende staat van actief en

passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor,.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

25/06/2013 : AN204987
30/06/2011 : AN204987
09/06/2010 : AN204987
01/07/2009 : AN204987
30/06/2008 : AN204987
28/06/2007 : AN204987
28/06/2005 : AN204987
28/06/2004 : AN204987
07/07/2003 : AN204987
27/06/2000 : AN204987
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16334-0459-010
04/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DM DAKWERKEN

Adresse
CHRISTINASTRAAT 7, BUS 4 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande