DOBBELS & DOBBELS

Société en commandite simple


Dénomination : DOBBELS & DOBBELS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.771.103

Publication

29/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een onderhandse akte van oprichting van vennootschap op 1 oktober 2013 dat :

1. Rechtsvorm  naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap met de naam :  Dobbels & Dobbels .

2. Zetel: Industrieweg 122 D 1  9032 Wondelgem

3. Oprichters: De heer Dobbels Piet, geboren te Duinkerke op 08 november 1985, wonende te Koksijde,

Florislaan 12 met rijksregisternummer 85.11.08.345.16

De stille vennoten wensen anoniem te blijven.

4. Kapitaal: 1.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 1.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boekjaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

8. Verdeling van de winst: De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat. De winst wordt onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Ook de verliezen worden onder de vennoten in dezelfde verhouding verdeeld, met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen nooit hun inbreng in het kapitaal mag overtreffen.

9. Verdeling van het vereffeningssaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertegenwoordiging: De zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar. Zij hebben, ieder afzonderlijk, de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte, en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor, krachtens de wet of deze statuten, alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is. De zaakvoerders kunnen, ieder afzonderlijk, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dat deze laatsten geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

11. Niet - Statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: De heer DOBBELS PIET.

12. Commissarissen: geen

13. Doel : De vennootschap heeft tot doel :

A. In hoofdorde

- Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer :

- Uitbating of laten uitbaten en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; restaurants

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Dobbels & Dobbels

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Industrieweg 122 D 1

*14301019*

Luik B

0544771103

9032

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent (Wondelgem)

Griffie

Neergelegd

27-01-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; exotische eethuizen; restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel, de café-restaurants (tavernes) - Uitbating of laten uitbaten het inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger restaurants; in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en warmewafelkramen, in tearooms, ijssalons en dergelijke, in cafetaria s; in drive-in restaurants, in pizzeria s, openbare markten, festivals en events

- Uitbating of laten uitbaten en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke

- Uitbating of laten uitbaten en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien eentreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties

- Uitbating of laten uitbaten en inrichting van kantines

- Catering en uitzendkoks : het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en het verzorgen van feesten, recepties en gastentafels, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijke meer

- De groot en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de invoer en uitvoer van , het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, horecauitrusting en horecatoebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande demonstraties, cursussen, voordrachten, lessenpakketten, workshops die verband houden met alle mogelijke activiteiten in de horeca.

- De import en export, aankoop en verkoop zowel in de groot- als in de kleinhandel van alle dranken en levensmiddelen

- De organisatie, coördinatie, promotie, opbouw, exploitatie, montage en demontage van tentoonstellingen, vak-en publiekbeurzen, festivals, evenementen, voorstellingen, optredens en uitvoeringen van alle doelgroepen en opdrachtgevers en het verlenen van juridische, commerciële en logistieke steun bij de organisatie door derden van vermelde projecten.

- Het organiseren van events, optredens, feesten en dergelijke, in de artistieke-culturele sector in de meest ruime zin

- Het ontwerpen en voeren van reclame en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het conceptueliseren en uitwerken van publiciteitscampagnes en promotingactiviteiten voor alle mogelijke doelgroepen en opdrachtgevers, inclusief marktonderzoek

- Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichting en het uitbaten van horeca en aanverwante

bedrijven

B. In ondergeschikte orde:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derde op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Alle activiteiten die gewoonlijk worden verricht en uitgevoerd door tussenpersonen in de handel, verkoopagentschappen, andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen en vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken, met inbegrip van merchandisingactiviteiten.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

- Het verhuren of huren van roerende goederen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om veertien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Dobbels Piet

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd oprichtingsakte dd. 2 januari 2014

03/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0544.771.103

Benaming

(voluit) : Dobbels & Dobbels

(verkort) :

Rechtsvorm ; Commanditaire vennootschap

Zetel ; Industrieweg 122 bus D1, 9032 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder op 27/12/2014

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van:

Industrieweg 122 bus D1, 9032 Gent

naar.

Florislaan 12, 8670 Koksijde

met ingang van 01/01/2015

De zaakvoerder verleent volmacht aan Marvan Fiduciaire, gelegeven te Louise Hegerplein 5, 8670 Koksijde vertegenwoordigd door Steve Van Houtte, om de publicatie van deze beslissing in het Belgisch Staatsblad te verzorgen, evenals om deze wijziging te laten doorvoeren in de KBO en bij de fiscale administraties (directe en. indirecte belastingen)

Steve Van Houtte

Gevolmachtigde

111111

5077962

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DOBBELS & DOBBELS

Adresse
FLORISLAAN 12 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande