DOKTER AMPE JOSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER AMPE JOSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.594.748

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 01.08.2013 13383-0237-012
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.07.2012, NGL 06.08.2012 12385-0344-011
10/06/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

N

IA INAM flVnIWIIINIAV

+11I087339'

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1V wenF.tr,i. R:vi i Le= Gr=

-ECV:r.r.BANU VAN KOOPHANDEL

2 0 MEI 2011

BELGISCH S rAATSBLA

BEST~Y

rnor\lsrEL;;sl~.ELca~

;~~nl

o -II

r <~

4:Jte

Ondernemingsnr : 0832.594.748

Benaming

(voluit) : DOKTER AMPE JOSE

Rechtsvorm : Bugerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 6 - 8647 Lo-Reninge

Onderwerp akte : Quasi-inbreng ( art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag dd. 11 april 2011 van het bestuursorgaan en van het controleverslag;

dd. 11 april 2011 van de BV ovv BVBA Walter Hosten, Edw. Decuyperstraat 14 te 8400 Oostende vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Walter Hosten.

Ampe José, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

20/01/2011
ÿþVoor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsbh

mod 2.1

fl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iIIl II 01 II 1fl 10 llll 1111 110 iH

" 11010336"

INGEI3 OMEN TER GRIFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 JAN, 2011

Griffie

veJU. ,NE

Ondernemingsnr : 0 63,2 59 (4 1- k 8

Benaming : Dokter Ampe José

(voluit]

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 6

8647 Lo-Reninge

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te 'i Diksmuide, op 30 december 2010, geregistreerd te Diksmuide (acht bladen, geen. verzendingen) op 5 januari 2011, boek 425, blad 29, vak 1, ontvangen Vijfentwintig:: euro (25,00-EUR), getekend de e.a. Inspecteur Koen BAERT, dat:

1° Door:

De heer AMPE José Alidor Cyriel Corneel, huisarts, geboren te Roeselare op 16: januari 1948, weduwnaar van mevrouw Gertrude Maes, wonende te 8647 Lo Reninge, Weststraat 6.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met;; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: Dokter Ampe José.

;I 3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8647 Lo-Reninge, Weststraat 6 ;" 4° Deze vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de algemene geneeskunde door de geneesheren-vennoten in: binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met.: inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennoten oefenen.: hun volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd: i voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende:i

,; uitgaven door de vennootschap worden vereffend. "

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de geneesheren-; vennoten die verplicht zijn een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten zowel voor henzelf als voor hun medische activiteiten. Dit kan ondermeer omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het' bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde: activiteit

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en, begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen jen ook de constructie van: gebouwen dienstig voor de geneesheren-vennoten), kortom van een volledige' i materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de, geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. - het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake voormelde medische discipline en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenasscociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5° Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderdduizend (100.000) euro en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/ honderdste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

De heer José AMPE, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van honderd duizend (100.000) euro, waarvoor hem honderd (100) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één honderdste van het kapitaal van de vennootschap, volgestort ten bedrage van twintig duizend (20.000) euro; bewijs van volstorting

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal: twintigduizend (20.000) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 751-2051635-28, bij de AXA-Bank, te Lo-Reninge geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 29 december 2010.

6° De duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van

de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die geneesheer moeten zijn en die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit. Hij is herbenoembaar.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een professionele éënpersoonsartsen-vennootschap tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoot-zaakvoerders/ bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke

" persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank









Bijlagen bi;} het Belgisc-h Staatsblad -20101/2011 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, waartoe zij is toegetreden, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

- Extern en intern bestuur /beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd. Enkel niet medische zaken kunnen aan niet vennoten worden overgedragen.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

9° Verdeling van de winst - aanleggen van reserves - verdeling van het na ;vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand Juni van elk jaar om elf uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 20 hieronder van deze statuten, dan dient de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisek Staatsblad --20101/201-1--Annexes-dix Moniteur belge

mod 2.1

het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "Dokter Ampe José", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni tweeduizend en twaalf. zaakvoerders: benoeming - aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

- het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

- te benoemen tot zaakvoerder : De heer AMPE José Alidor Cyriel Corneel, wonende te 8647 Lo-Reninge, Weststraat 6, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Zoals bepaald in Artikel 14 van de statuten is het mandaat van de zaakvoerder beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de Artikel 16 en volgende van de statuten.

benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

" Voornoemde zaakvoerder duidt zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

" Bijzondere volmacht

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge Artikel 16 van de statuten, ' verklaart de zaakvoerder om de heer Henk VANHEE van Abovan bvba, met zetel te 8670 Oostduinkerke, Fezantestraat 5 als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket, het rechtspersonenregister alsook bij alle andere administraties.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" of

Bijiagen- bij-hetBelgischStaatsblad-- 20/01/2011- Annexes-du-Moniteur -belge

~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.08.2015, NGL 28.08.2015 15500-0516-012

Coordonnées
DOKTER AMPE JOSE

Adresse
WESTSTRAAT 6 8647 LO-RENINGE

Code postal : 8647
Localité : Lo
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande