DOKTER ANDREAS MARKOVITZ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANDREAS MARKOVITZ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.061.681

Publication

29/07/2014
ÿþUit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-1 !i Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme !1Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op:

zesentwintig juni tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voorl !! registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er! !! een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder! I! de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «DOKTER ANDREAS! !! MARKOVITZ » te 8210 Zedelgem (Loppem), Merkenveldweg 20, waarbij volgende beslissingen: !! werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met! !! negenentwintigduizend negenhonderdzesenveertig euro (C 29.946,00), om het kapitaal van! !! achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00) te verhogen tot achtenveertigduizend! !!vijfhonderdzesenveertig euro (C 48.546,00).

:! De vergadering besloot dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in!

I! geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van honderd eenenzestig (161)1

!: kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de

bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de

inschrijving.

!! Op deze honderd eenenzestig (161) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de! II globale prijs van honderdduizend euro (C 100.000,00), waarvan:

- negenentwintigduizend negenhonderdzesenveertig euro (C 29.946,00) zal geboekt!

worden als kapitaal;

en zeventigduizend vierenvijftig euro (C 70.054,00) als uitgiftepremie

1: Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van:

1! honderd ten honderd (100 %).

2. Vervolgens heeft de heer MARKOVITZ Andreas verklaard volledig op de hoogte te zijn van de !I statuten en de financiële toestand van de vennootschap "DOKTER ANDREAS mARKOVITZ" en in te!

schrijven op de honderd eenenzestig (161) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap,! !! tegen de globale prijs van honderdduizend euro (C 100.000,00), inbegrepen een uitgiftepremie! !! van in totaal zeventigduizend vierenvijftig euro (C 70.054,00) en dit onder hoger gestelde!

I!

voorwaarden.

!! De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeeli

waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). Del

kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderdduizend euro

!! 100.000,00) als volgt:

- in kapitaal: ten belope van negenentwintigduizend negenhonderdzesenveertig euro (¬ 1 29.946,00)

- in uitgiftepremie: ten belope van zeventigduizend vierenvijftig euro (C 70.054,00)

BEWI3S VAN DEPONERING

1: De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven:

aandelen een globaal bedrag van honderdduizend euro (C 100.000,00) werd gestort, werlk

Op de laatste blz. van Lu1ICB vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111111MINgl

Ondernemingsnr 0871.061.681

Benaming (voluit) : DOKTER ANDREAS MARKOVITZ

(verkort);

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Merkenveldweg 20

8210 Zedelgem (Loppem)

!! Onderwerp akte :Statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Respz

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{\117-1:l

Griffie Fl.)chtbanic Koophandel

mod11.1

' mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de' bank BNP PARIBAS FORTIS.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato zeventien juni tweeduizend en veertien tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderdduizend euro (C 100.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van honderdduizend euro (C 100.000,00).

3. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negenentwintigduizend negenhonderdzesenveertig euro (C 29.946,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achtenveertigduizend vijfhonderdzesenveertig euro (C 48.546,00), door tweehonderd eenenzestig (261) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

4. De vergadering besloot het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zeventigduizend vierenvijftig euro (C 70.054,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

5. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met zeventigduizend vierenvijftig euro (C 70.054,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achtenveertigduizend vijfhonderdzesenveertig euro (C 48.546,00) tot honderdachttienduizend zeshonderd euro (C 118.600,00) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij zeventigduizend vierenvijftig euro (C 70.054,00).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

6. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van zeventigduizend vierenvijftig euro (C 70.054,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdachttienduizend zeshonderd euro (C 118.600,00) vertegenwoordigd door tweehonderd

eenenzestig (261) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder

één/tweehonderdeenenzestigste (1/2615te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten (kapitaal) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

8. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DOKTER ANDREAS MARKOVITZ".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem (Loppem), Merkenveldweg 20

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achttienduizend zeshonderd euro (C 118.600,00). Het is vertegenwoordigd door tweehonderd eenenzestig (261) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd eenenzestigste (1/26 Isle) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd ais voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de

vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de twaalf maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

6. Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de

uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk

Kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering

plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de

sluiting ervan.

13ij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. 13Ij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en / of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van bun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen.

Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven.

Tot zaakvoerder kunnen enkel geneesheren-vennoten benoemd worden die eenzelfde medische discipline zoals omschreven in het maatschappelijk doel beoefenen. Zij worden benoemd voor de duur van hun beroepsactiviteit.

Dokter Martkovrrz Andreas Georges Eduard, niet meer gehuwd, geboren te Genk op negen april negentienhonderdachtenzestig, wonende te 8210 Zedelgem, Merkemveldweg 20. wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn beroepsactiviteit, die verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de Vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de geneesheer-zaakvoerder is bezoldigd en is ln overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbled

..\.7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ee i

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, is hij verplicht artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Is de zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk waarin tevens de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten dienen opgenomen te worden, en dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit het voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het medisch maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt ln zijn bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor aile schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van vennootschappen of van de statuten.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

8. Commissaris : nihil

9._De vennootschap heeft tot doel:

in binnen- en buitenland het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van aile beroepsactiviteiten van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van anesthesie en dit alles rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. De geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten uitgeoefend worden en geenszins door de vennootschap;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel voor vereist is;

- de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening;

het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de geneesheer-vennoten; het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten; het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheren-vennoten:

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de geneesheren-vennoten;

het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

de vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

de vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenieer, onder het normale beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

de vennootschap mag aile roerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en op gelijk welke wijze deelnemen aan aile verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

10. De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 bis van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te

besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere

plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de

bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder(s) om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap In een vennootschap met een andere rechtsvorm.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk ééri/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van een certificaat die met medewerking van de vennootschap wordt uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de houders van een certificaat die met medewerking van de vennootschap wordt uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over

punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen In overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te

stellen betreffende elle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. 9. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Lescroart, Lucker en Partners (boekhouding en fiscaliteit), kantoor houdende te 8310 Brugge Ssint-Kruis), Damse Vaart-Zuid 7.00.01 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Derme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 27.01.2014 14016-0451-012
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.01.2013, NGL 31.01.2013 13023-0296-013
26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 19.01.2012 12011-0225-013
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 25.01.2011 11016-0071-013
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 18.12.2009 09896-0270-013
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 16.12.2008 08853-0307-013
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 13.12.2007 07830-0323-013
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 21.12.2006 06928-4202-013

Coordonnées
DOKTER ANDREAS MARKOVITZ

Adresse
MERKENVELDWEG 20 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande