DOKTER BOUMENDIL ARESKI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BOUMENDIL ARESKI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.441.049

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 05.03.2014, NGL 28.04.2014 14103-0165-012
25/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.03.2013, NGL 20.03.2013 13068-0283-012
02/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307053*

Neergelegd

30-11-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOKTER BOUMENDIL ARESKI

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 8790 Waregem, Blekerijstraat 2

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Philippe VANLATUM, notaris te Oedelem, op dertig november tweeduizend en elf, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de Heer BOUMENDIL Areski, huisarts, belgische nationaliteit, geboren te Roubaix (Frankrijk) op vijfentwintig januari negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw MULLER Nathalie Souad Marie Paul, wonend te 8790 Waregem, Blekerijstraat 2.

Nationaal nummer : 670125 407-63

Identiteitskaartnummer: 591-2060928-81

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge zijn huwelijkscontract verleden voor Notaris Xavier VAN den WEGHE te Zulte, op twintig juli negentienhonderd negenennegentig, niet gewijzigd, een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam DOKTER BOUMENDIL ARESKI. Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) AANDELEN, zonder nominale waarde.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De tweehonderd (200) aandelen werden als volgt onderschreven:

De Heer BOUMENDIL Areski, titularis van tweehonderd zesentachtig (200) aandelen

TOTAAL : TWEEHONDERD (200) AANDELEN.

De oprichter verklaart en erkent dat elk aandeel gedeeltelijk volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363-0956110 21 geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING bank.

NAAM  VORM  ZETEL

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam DOKTER BOUMENDIL ARESKI.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Blekerijstraat 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder ; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap kan bijkomende activiteitsplaatsen hebben in België, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels en toelating van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

0841441049

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voorvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voorvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan ondermeer omvatten :

- algemene geneeskunde ;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit ;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot ;

- het scheppen van de mogelijkheid om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken ;

- het verstrekken van informatie en of onderricht op het gebied van geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De geneesheren, die eventueel zouden toetreden tot de vennootschap, zullen eveneens tot dezelfde activiteit van algemene geneeskunde moeten behoren, behoudens voorafgaand akkoord van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder echter het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijk goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO

(¬ 20.000,00).

Het is verdeeld in TWEEHONDERD (200) GELIJKE AANDELEN op naam, zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, die vennoot moeten zijn. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot de uitoefening van zijn medische activiteit. Herverkiezing is mogelijk.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dokter Areski BOUMENDIL, voormeld, die verklaart de opdracht te aanvaarden voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de EERSTE WOENSDAG van de maand MAART om zestien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij overeenkomstig artikel 94 van het Wetboek van Vennootschappen beslist wordt geen jaarverslag op te maken.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten : het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ontbinding-Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op :

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermogen.

Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Diverse verklaringen

De oprichter verklaart op de hoogte te zijn van het vereiste van het bekomen van vergunningen, attesten of machtigingen voor het uitoefenen van bepaalde gereglementeerde activiteiten, vermeld in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

BIJZONDERE VOLMACHT

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Belasting over de Toegevoegde Waarde en belastingsadministraties en de noodzakelijke inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen naar aanleiding van deze oprichting, beslist de vergadering volmacht te geven aan de B.V.B.A. FIDUFAC CONSULTING, Boekhoudkantoor, te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100, vertegenwoordigd door de Heer Christian SOENS, boekhouder.

Notaris Philippe VANLATUM te Beernem (Oedelem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER BOUMENDIL ARESKI

Adresse
BLEKERIJSTRAAT 2 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande