DOKTER CARMEN VRANKEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CARMEN VRANKEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.485.312

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.07.2013, NGL 15.07.2013 13293-0117-011
23/02/2012
ÿþVoor Dehout aan h Belgis Staatsi

Mcd 27

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111*1111111111111]f))11111111

Ondernemingsnr : 0839.485.312

Benaming Dokter Carmen Vranken

(voluit) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kroonstraat 9-11, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte :

Controleverslag van Ruben Van impe, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de reg ularisatie van de overdracht

van vermogensbestanddelen aan de BV ovv BVBA "Dokter Carmen Vranken" - quasi-inbreng dd.17/01 /2012.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BV ovv BVBA "Dokter Carmen Vranken", overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 16/01/2012.

(get.) Carmen Vranken, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du M nit ur_b lge

NEERGELEGD ter G¬ tlF, lE de cl-GEC1iBANKVAN KOOPIdANDEt

~ -02-BRUGGE (Afd~lïng Bruggt. '

2012 iP. / 3 JAN, 2012

STAATSBLAD GrifQte, Me>

TEUR S

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305567*

Neergelegd

21-09-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOKTER CARMEN VRANKEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 8000 Brugge, Kroonstraat 9-11

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op zeventien september tweeduizend elf, nog niet geregistreerd, dat Mevrouw VRANKEN Carmen Thea Germaine, geboren te Maaseik op 3 december 1973, echtgenote van de Heer RAMAUT Joost André Marc, geboren te Menen op 27 oktober 1970, wonende te 8000 Brugge, Kroonstraat 9, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan de statuten ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "DOKTER CARMEN VRANKEN .

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Kroonstraat 9-11, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

De werkelijke zetel mag elders overgebracht worden in België in het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Elke zetelverplaatsing dient medegedeeld te worden aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder een bijkomende praktijk oprichten in België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels en mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft als doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde en in het bijzonder van de psychiatrie door de geneesheren-vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt gelden.

Het doel omvat onder meer:

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel voor vereist is;

- de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening;

- de aankoop, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen, zowel de technische, de administratieve als de financiële organisatie die nodig of nuttig kan zijn om het doel te verwezenlijken;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de specialismen van de geneesheren-vennoten en dit in de breedste betekenis van het woord, het uitgeven van studies en publicaties, het participeren aan klinische studies, dit alles zonder de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aan te nemen.

0839485312

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer en na voorafgaandelijk goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur op 17 september 2011.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat zij nog dienen afbetaald te worden ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 13 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt. De duur van het mandaat is niet onbeperkt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en zal de duur van het mandaat beperkt worden tot zes (6) jaar.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd in geld of in natura en is in overeenstemming met werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Artikel 14  Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam van en voor rekening van de rechtspersoon.

Zaakvoerders die geen geneesheer zijn, mogen geen medische handelingen verrichten. In dit geval beperkt hun mandaat zich tot het algemene en administratieve beleid van de vennootschap.

Artikel 15 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 16 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders kunnen voor één of meerdere niet-medische handelingen hun bevoegdheden overdragen aan een derde persoon (arts) niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de verleende volmacht.

Artikel 18 - Algemene Vergadering.

De gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de laatste donderdag van de maand juni om elf uur (11.00 u) zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag is.

Indien alle vennoten en zaakvoerders aanwezig zijn en daarmee instemmen kan de jaarvergadering ook vroeger gehouden worden. In dit geval dienen de notulen uitdrukkelijk te vermelden dat de Algemene Vergadering als jaarvergadering bijeenkomt.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1/5°) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering. De gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vóór de Algemene Vergadering geschorst.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 19 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 22 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 24 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5%) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10°) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10%) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5%) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10%) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. Evenwel mogen de vennoten in Algemene Vergadering beslissen dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of zal dienen voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerders.

Artikel 25 - Ontbinding.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Bij beslissing van de Algemene Vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de Algemene Vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De machten van de Algemene Vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

Artikel 29 - Deontologie.

De arts-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Als overgangsmaatregel zal: - het eerste boekjaar aanvangen op 17 september 2011 en een einde nemen op 31 december 2012. - de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2013.

BENOEMING. En onmiddellijk na voorgaande oprichting heeft de enige vennoot, handelend als Bijzondere Algemene Vergadering, beslist aan te stellen als niet-statutaire Zaakvoerder, Mevrouw Carmen VRANKEN, voornoemd, die aanvaardt. Deze opdracht wordt verleend voor de duur van haar medische activiteiten. Haar opdracht is bezoldigd.

Er wordt geen commissaris-revisor benoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de oprichtingsakte de dato 17 september 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.07.2015, NGL 31.07.2015 15369-0216-012

Coordonnées
DOKTER CARMEN VRANKEN

Adresse
KROONSTRAAT 9-11 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande