DOKTER COUVREUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER COUVREUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.692.070

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14244-0393-013
08/01/2014
ÿþît r"

Mod Word 11.1

Z'~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

z 61 12, 2013

RECHTBrkeIflIPHANDEL

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111111

*iaoovase*

J

Ondernemingsnr : 0452.692.070

Benaming

(voluit) : Dokter Couvreur

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 2, 8531 Harelbeke (Hutste)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOG1NG - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Francis Viegels te Ingelmunster op zeventien december tweeduizend en dertien, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Dokter Couvreur, met zetel te Harelbeke (Hulste), Kerkstraat 2, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing - Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de enige vennoot, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaart een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, warden hierna letterlijk weergegeven:

«7. BESLUIT

Op de buitengewone algemene vergadering op 22 november 2013 werd beslist om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 158.000,00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij DOKTER COUVREUR BVBA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 142.200,00 EUR door de heer Piet COUVREUR, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in DOKTER COUVREUR BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergoeding van de inbreng in natura van netto-dividenden bestaat uit 82 aandelen van DOKTER COUVREUR BVBA zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden toegekend aan de heer Piet COUVREUR.

De heer Piet COUVREUR is gehuwd voor de oprichting van de vennootschap onder het wettelijk stelsel. Het economisch eigendom van de aandelen en de dividenden behoren toe aan de huwgemeenschap. De lidmaatschapsrechten van de aandelen behoren toe aan de heer Piet COUVREUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandefanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%,

" De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van DOKTER COUVREUR BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kortrijk, 16 december 2013

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor»

-- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing -- Vaststelling van de beslisssing van de bijzondere algemene vergadering van tweeëntwintig november tweeduizend en dertien in het kader van artikel 537 W.I.B92.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato tweeëntwintig november tweeduizend en dertien, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd achtenvijftig duizend euro (¬ 158.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorhefifng verschuldigd is.

Derde beslissing -- Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met honderd en tienduizend honderd tweeëntwintig euro tweeënzeventig cent (¬ 110122,72), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweehonderd achtenzestig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 268.592,01) tot driehonderd achtenzeventig duizend zevenhonderd veertien euro drieënzeventig cent (¬ 378.714,73) door het creëren van tweeëntachtig (82) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze tweeëntachtig (82) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van duizend zevenhonderd zeventien euro zesennegentig cent (¬ 1.717,96) per aandeel, waarvan:

 honderd en tien duizend honderd tweeëntwintig euro tweeënzeventig cent (¬ 110.122,72) zal geboekt worden als kapitaal,

 tweeëndertig duizend zevenenzeventig euro achtentwintig cent (¬ 32.077,28) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

Vierde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1.Vervolgens heeft De heer COUVREUR Piet Frans, geboren te Izegem op elf maart negentienhonderd tweeënzestig, identiteitskaart nummer 590 3770177 07 - rijksregister nummer 62.03.11-263.51, wonende te 8531 Harelbeke (Hulste), Kerkstraat 2, enige vennoot, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «Dokter Couvreur», en in te schrijven op de tweeëntachtig (82) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van duizend zevenhonderd zeventien euro zesennegentig cent (¬ 1.717,96) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

--in kapitaal ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in tctaai honderd en tien duizend honderd tweeëntwintig euro tweeënzeventig cent (¬ 110.122,72),

en

 de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in totaal tweeëndertig duizend zevenenzeventig euro achtentwintig cent (¬ 32.077,28).

Vijfde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en tien duizend honderd tweeëntwintig euro tweeënzeventig cent (¬ 110.122,72) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd achtenzeventig duizend zevenhonderd veertien euro drieënzeventig cent (¬ 378.714,73), vertegenwoordigd door tweeëntachtig (82) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweeëntachtigste (1/82ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal tweeëndertig duizend zevenenzeventig euro achtentwintig cent (¬ 32.077,28) te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Zevende beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met tweeëndertig duizend zevenenzeventig euro achtentwintig cent (¬ 32.077,28), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van driehonderd achtenzeventig duizend zevenhonderd veertien euro drieënzeventig cent (¬ 378.714,73) tot vierhonderd en tienduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 410.792,01), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie hetzij tweeëndertig duizend zevenenzeventig euro achtentwintig cent (¬ 32.077,28).

Voorbehouden aan het Belgisch Staa$sbldd

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Achtste beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van tweeëndertig duizend zevenenzeventig euro achtentwintig cent (¬ 32.077,28) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd en tienduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 410.792,01), vertegenwoordigd door tweehonderd tweeëntachtig (282) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd tweeëntachtigste (1I282ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Negende beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd en tienduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 410.792,01), en is vertegenwoordigd door tweehonderd tweeëntachtig (282) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die elk één/tweehonderd tweeëntachtigste (1/282ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.»

Tiende beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Francis Vlegels, notaris te Ingelmunster, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Elfde beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Twaalfde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Esperto Accountancy & Tax te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expedite proces-verbaal;

- gecoördineerde tekst der statuten;

- verslag zaakvoerder;

- verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 17.06.2013 13187-0385-013
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 19.06.2012 12188-0204-014
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 27.06.2011 11220-0564-013
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 12.07.2010 10296-0065-013
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 30.06.2009 09332-0365-013
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.02.2008, NGL 22.04.2008 08112-0174-013
03/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 23.02.2007, NGL 30.03.2007 07101-4196-013
15/09/2006 : KOT000454
21/03/2006 : KOT000454
13/04/2005 : KOT000454
24/05/2004 : KOT000454
08/01/2004 : KOT000454
19/05/2003 : KOT000454
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.08.2015 15560-0397-013
25/12/1998 : KOT454
01/01/1997 : KOT454
09/06/1994 : KOT454

Coordonnées
DOKTER COUVREUR

Adresse
KERKSTRAAT 2 8531 HULSTE

Code postal : 8531
Localité : Hulste
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande