DOKTER D'HEYGERE FRANCOIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER D'HEYGERE FRANCOIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.151.847

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 07.07.2014 14279-0004-011
07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4. 12. 2013

RECHTBANK KOR-ffiÎk~e NDEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1011111011

M1111

i

1111

Ondernemingsnr : 0462.151.847

Benaming

(voluit) : DOKTER FRANÇOIS D'HEYGERE

(verkort) ;

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Leonard Vandorpestraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING door inbreng in natura conform artikel 537 W.I.B.

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre DE BRABANDER, notaris met standplaats te Lokeren/Eksaarde, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Bart Hutsebaut te Lokeren, wettelijk belet, op 19 december 2013 dat de enige vennoot handelend als buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER FRANCOIS D'HEYGERE", met zetel te 8500 Kortrijk, Leonard Vandorpstraat 18; Ondernemingsnummer 0462.15I.847, de volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste besluit Vaststelling van de uitkeerbare winsten

De algemene vergadering stelt vast dat uit de jaarrekening over het boekjaar afgesloten per 31 december 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering der aandeelhouders van 27 juni 2013 en neergelegd op de Nationale Bank van België op 19 juli 2013, het saldo van de beschikbare reserves 2.210.241,06 euro bedraagt. De vergadering stelt in casu vast dat de jaarrekening 2012 op heden dus werd goedgekeurd zodat niets zich verzet tegen de uitkering van een tussentijds dividend,

Tweede besluit : Vaststeling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel

320 van het Wetboek van vennootschappen 1.838.765,14 euro bedraagt.

Derde besluit : Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 1.838.333,33 euro. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van dit tussentijds dividend. De vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W.I.B. onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van 10% van het tussentijds dividend.

De voorzitter schort de vergadering op om het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag te finaliseren.

Vierde besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Kennisname verslagen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

*het bijzonder verslag van bestuursorgaan. de dato 29 oktober 2013 omtrent het belang voor de vennootschap van de hierna beschreven inbreng in natura en de kapitaalverhoging;

`het revisoraal verslag de dato 29 oktober 2013 omtrent de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste waarderingsmethoden en over de vergoeding toegekend als tegenprestatie opgesteld door bedrijfsrevisor Peter VANDEWALLE vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5; met volgend besluit:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER FRANCOIS D'HEYGERE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot zal verkregen hebben mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 1.654.500,00 euro, voor een inbrengwaarde van 1.654.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3,052 aandelen van de Burg. BVBA DOKTER FRANCOIS D'HEYGERE, zonder vermelding van nominale waarde.

Onderhavig verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER FRANCOIS D'HEYGERE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 oktober 2013-12-02 (getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven.. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE.

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het overhavig proces-verbaal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Besluit

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met 75.689,60 euro om het te brengen van 18.600,00 euro op 94.289,60 euro door inbreng in natura door de enige vennoot de heer D'Heygere François van een netto-dividendvordering op de vennootschap met een inbrengwaarde van 1.654.500,00 euro én mits vorming van een globale uitgiftepremie van 1578,$10,40 euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(bedrag dat als uitgiftepremie zal geboekt worden op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies"):

- tegen uitgifte van 3.052 nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, waardoor het totaal aantal aandelen zal stijgen van 750 tot 3.802.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W.I.B.

Vijfde besluit : Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving en volstorting op de kapitaalverhoging

De enige vennoot, de heer D'HEYGERE François, alhier aanwezig, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de fmanciële toestand en de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, 90% van deze schuldvordering ten belope van 1.654.500,00 euro in de vennootschap te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor deze inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de inbrenger, 3.052 nieuwe aandelen toegekend, zonder vermelding van waarde, tegen de prijs van 24,80 euro per aandeel, en mits vorming van een globale uitgiftepremie van 1.578.810,40 euro (bedrag dat als uitgiftepremie zal geboekt worden op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies"):

De nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de oude aandelen en zullen delen in de winst vanaf de eerstvolgende winstuitkering. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W.I.B. en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Zesde besluit : Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

Vervolgens beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met het bedrag van 1.578.810,40 euro om het kapitaal te brengen van 94.289,60 euro op 1.673.I00,00 euro door incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zevende besluit ; Vaststelling van de kapitaalverhoging

Waarna de vergadering vaststelt en de ondergete-'kende notaris verzoekt bij akte vast te stellen, dat de kapitaalverhoging door inbreng in natura en door incorporatie van de uitgiftepremie volle dig gerealiseerd werd en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op 1.673.100,00 euro, vertegenwoordigd door 3.802 aandelen zonder vermelding van de waarde.

Achtste besluit : Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, beslist de vergadering om artikel 5, paragraaf 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Artikel 5  Kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

:, Voor-bthouden aan het

" Belgisch Staatsblad

 ~---

Paragraaf 1: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.673.100,00 euro. Het is verdeeld in 3.802 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Negende besluit : Volmacht coördinatie

De vergadering beslist aan de instrumenterende notaris een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoordineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Tiende besluit : Machtiging bestuursorgaan

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door onderhavige vergadering genomen besluiten, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10 procent van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS Pierre DE BRABANDER

; Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoordineerde stauten, verslag zaakvoerder en verslag revisor aangaande inbreng in natura;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : KOT000601
20/07/2012 : KOT000601
18/07/2011 : KOT000601
30/07/2010 : KOT000601
13/07/2009 : KOT000601
01/09/2008 : KOT000601
07/09/2007 : KOT000601
09/08/2006 : KOT000601
03/08/2005 : KOT000601
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0253-011
26/10/2004 : KOT000601
26/07/2004 : KOT000601
15/07/2003 : KOT000601
20/09/2001 : KOT000601
10/08/1999 : KOT000601
04/08/1999 : KOA016437
26/01/1999 : KOT000601
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 15.07.2016 16321-0565-011

Coordonnées
DOKTER D'HEYGERE FRANCOIS

Adresse
LEONARD VANDORPESTRAAT 18 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande