DOKTER FRANCIS DE KETELAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER FRANCIS DE KETELAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.016.691

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 01.07.2014 14258-0267-014
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 30.07.2013 13373-0332-013
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 08.06.2012 12162-0056-013
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 26.08.2011 11464-0273-013
09/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

VEERGELEGD ter GRIFFIE der

,ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TB

BRUGGE (Afdeling Brug

op: 22 _,

De gr:ttlQF.

Iii Hil Hi 11H AI1I1SII

*11037568*



Lun

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0478.016.691

Benaming : DOKTER FRANCIS DE KETELAERE

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gistelse Steenweg 583

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - actualisatie coördinatie

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-: Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vijftien februari tweeduizend en. elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene; vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DOKTER FRANCIS DE KETELAERE » te 8200

:!Brugge (Sint-Andries), waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van; stemmen

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besloot het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van; honderddertigduizend euro (C 130.000,00), teneinde het te brengen van honderdvijftigduizend; i: euro (C 150.000,00) op twintigduizend euro (C 20.000,00) en zonder vernietiging van ï; aandelen. De vergadering besloot dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijke gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te; brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door, terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de enige vennoot in evenredigheid tot zijn huidig aandelenbezit.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde; kapitaalvermindering van honderddertigduizend euro (C 130.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twintigduizend euro (C 20.000,00).

TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De enige vennoot verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 316/317 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde; bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die; bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de; schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel', 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5 de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

«Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (C 20.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De aandelen zijn op naam en steeds ondeelbaar, ze kunnen enkel verworven worden door' geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren. Het is verdeeld in honderdvijftig (150) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdvijftigste (1/15O$te) deel van het maatschappelijk kapitaal per aandeel.»

3. TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

4. De vergadering besloot tot de actualisatie van de statuten, conform het Wetboek van vennootschappen, en tot coördinatie van de statuten, om voortaan te luiden als volgt:

1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, met de naam "DOKTER FRANCIS DE KETELAERE".

2. De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 583.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (C 20.000,00).

De aandelen zijn op naam en steeds ondeelbaar, ze kunnen enkel verworven worden door geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren. Het is verdeeld in honderdvijftig (150) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdvijftigste (1/1505te) deel van het maatschappelijk kapitaal per aandeel.

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

6. De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan, met dien verstande dat een reserve moet worden aangelegd die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's. Een reserve kan enkel worden aangelegd met éénparig akkoord van de arts(en)-venno(o)t(en), tenzij de bevoegde Raad van de Orde van Geneesheren een andere meerderheid aanvaardt ; de omvang van deze reserve moet overeenstemmen met het doel van de vennootschap en mag geen speculatiedoeleinden verdoezelen noch de belangen van bepaalde vennoten in het gedrang brengen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening van rechtswege verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient er een beroep te worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoot. Niet-vennoten (natuurlijk persoon of rechtspersoon) zonder lidmaatschapsrechten of stemrecht, kunnen enkel voor niet-medische aangelegenheden zaakvoerder zijn; dezen mogen aldus nooit enige medische handeling verrichten, zodat hun opdracht zich beperkt tot het algemeen en administratief beleid van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten ; het mandaat van zaakvoerder(s)-niet-venno(o)t(en) is beperkt in de tijd, met name voor een maximale duur van zes (6) jaar.

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze te allen tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Bezoldiging.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De opdracht van zaakvoerder-vennoot wordt bezoldigd ; de opdracht van de zaakvoerderniet vennoot wordt op generlei wijze bezoldigd of vergoed, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens de medische gebruiken op een normale manier vergoed. Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief de eventuele vergoedingen als zaakvoerder en terugbetalingen van kosten en vacaties, wordt in voorkomend geval vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de bepalingen van de artikelen 161 en/of 163 van de Code van de Geneeskundige Plichtenleer.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder :

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding "voor de BVBA "Dokter Francis De Ketelaere".

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische (rechts)handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon (al dan niet vennoot), mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van zijn volledige medische activiteit, met als speciale bekwaamheid de STOMATOLOGIE en de Maxillofaciale chirurgie, dit door de enige vennoot-geneesheer, voor rekening van de vennootschap met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. Dit kan onder andere omvatten:

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geheesheer-vennoot.

Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als geode huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook; de vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen - zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële vennootschap mag aannemen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en op gelijk welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten, die Geneesheren niet mogen afsluiten met andere Geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" mod 2.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Geneesheren niet mogen afsluiten met andere Geneesheren of derden zullen ook door del. vennootschap niet mogen worden afgesloten.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste dinsdag van de maand mei om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s) (of, indien er zijn, van de commissaris(sen)) zo dikwijls dit nodig is in het belang van de vennootschap. De zaakvoerder(s) (en de commissaris(sen), indien er zijn) is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen wanneer vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het aanvragen, en wel binnen de drie weken na de aanvraag ; dergelijke algemene vergadering moet binnen een redelijke termijn na de aanvraag plaatsvinden.

De oproepingen tot een algemene vergadering worden meegedeeld op een tijdstip, in de vorm en aan de personen zoals door de wet wordt voorzien ; zo vermeldt de oproeping de agenda met de te behandelen onderwerpen, en geschiedt zij door middel van een aangetekend schrijven tenware de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemden met enig ander communicatiemiddel. In ieder geval worden de personen die krachtens de wet tot een algemene vergadering moeten opgeroepen worden en die aan de vergadering deelnemen (of er zich doen vertegenwoordigen), als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen eveneens, vóór of na de vergadering dewelke zij niet bijwoonden, eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of op enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproeping moet ook een kopie van de stukken die krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld, worden gezonden ; maar men kan, vóór of na de vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Een vergadering die de algemeenheid der maatschappelijke belangen verenigt, doordat al de personen die krachtens de wet tot een algemene vergadering moeten opgeroepen worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, is regelmatig samengesteld, zelfs zonder naleving van de voorschriften betreffende de oproepingen en terbeschikkingstelling van stukken.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder. Ingeval van afwezigheid of verhindering van een zaakvoerder en bij gebrek aan plaatsvervanger, wordt de vergadering voorgezeten door een vennoot die aanwezig is en bereid is om als Voorzitter te worden aangeduid voor de vergadering. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de Voorzitter van de vergadering een secretaris aan, die niet noodzakelijk een vennoot moet zijn, en kiest de vergadering onder haar leden twee stemopnemers.

Iedere vennoot heeft het recht zich op de algemene vergadering schriftelijk of per telefax te laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, die zelf een stemgerechtigde vennoot moet zijn. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. De vennoten mogen hun stem ook schriftelijk uitbrengen, in welk geval de ondertekende brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard", "onthouding", of "verworpen" vermeldt.

Ieder aandeel geeft recht op één stem ; de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen waarop de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied, wordt geschorst. Tenzij de vergadering of het Bureau er anders over beslist, geschiedt de stemming bij naamafroeping of door handopsteking, en wordt er over personen geheim en schriftelijk gestemd. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met éénparigheid van stemmen wordt besloten, of tenzij uitzonderlijke omstandigheden die nog ongekend waren op het ogenblik van de bijeenroeping vereisen dat er dringend een beslissing zou worden genomen in het belang van de vennootschap.

Behoudens in de gevallen door de wet, de medische deontologie of onderhavige statuten voorzien, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen ongeacht het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, en worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

5. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA FIDEVAN, te 8560 Wevelgem, Klossterstraat 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

y, " Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en

andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen

worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoördineerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2009 : BGA018876
06/06/2008 : BGA018876
03/07/2007 : BGA018876
29/08/2006 : BGA018876
23/12/2005 : BGA018876
22/09/2005 : BGA018876
22/09/2005 : BGA018876
01/08/2002 : BGA018876

Coordonnées
DOKTER FRANCIS DE KETELAERE

Adresse
GILSTELSE STEENWEG 583 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande