DOKTER GHESQUIERE S.G.E.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GHESQUIERE S.G.E.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.428.933

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0240-014
31/01/2014
ÿþ4

[Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ïLGE (ijErntw:sF:l,.1=~ 1::)

sth

JSBLAD

17. 01. 2014

REVH i i3r íyrc. KOOPHANDEL

,~~~~~;1,1K

.~ ~e



be a i1w~~iu~uu~ui~~ui~iaua )N1TEUR BI VI -01- Z'

$E >14031682*

Sta

GISCH STA

_______________ ----------------- .___ ------ ._.-_.----------- ---- _

Ondernemingsnr : 0479.428.933

Benaming :

(voluit) : DOKTERS VAN CAUWELAERT-GHESQUIERE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaapsdreef 36/A - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-

Charles De Witte te Kortrijk, op 23 december 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERS VAN CAUWELAERT-GHESQÜIERE", waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Schaapsdreef 36/A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de zaakvoerders

opgemaakt op 19 november 2013, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Bie & C°", vertegenwoordigd door de Heer Michel De Bie,. bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de kapitaalverhoging in natura luiden als volgt:

"IX. CONCLUSIES

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "DE BIE & C°" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met zetel van de vennootschap gevestigd te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61 D, met als mandaatdrager Michel DE BIE, bedrijfsrevisor, verklaart, overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen, dat :

1. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de BV BVBA "DOKTERS VAN CAUWELAERT-GHESQUIERE" werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de; vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura, zijnde de inbreng van een nettodividend ten bedrage van 297.000, 00 EUR afkomstig van de voorgenomen tussentijdse dividenduitkering van 330.000, 00 EUR bruto, onder de voorwaarde dat aile vennoten de intentie hebben geuit om met negentig procent van de uitgekeerde middelen, hetzij een bedrag van 330.000,00 x 90% = 297.000,00

Voor- EUR onmiddellijk in te tekenen op de voorgenomen kapitaalverhoging, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

behouden aan het Belgisch 3. de voor de inbreng in natura door de zaakvoerders weerhouden methode van waardering aan nominale waarde voor een totaal bedrag van 297.000,00 EUR in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

Staatsblad 4. als tegenprestatie voor de inbreng in natura ten bedrage van 297.000, 00 EUR het maatschappelijk kapitaal zal verhoogd worden met een bedrag van 297.000,00 EUR zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het controleverslag geen fairness-opinie' omvat.

Terzake merkt ondergetekende op dat bovenvermeld oordeel enkel van toepassing is onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de buitengewone algemene voorafgaand aan de voorgenomen kapitaalverhoging.

Gezien wij geen recente tussentijdse financiële informatie ontvangen hebben, kan ondergetekende zich niet uitspreken of het voor uitkering vatbaar vermogen niet op significante wijze aangetast is na datum van de laatste jaarafsluiting.

Uit het huidige controleverslag blijkt dat het vermogensbestanddeel, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kan worden gewaardeerd.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura van netto-dividenden bij "DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE" BV BVBA overeenkomstig de bepalingen van het artikel 537 van de Wetboek van de inkomstenbelastingen en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

*:r;

Aldus opgesteld te Kortrijk op 18 december 2013 door de burgerlijke

vennootschap "DE BIE & C°" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een

BVBA heeft aangenomen - met als mandaatdrager

Michel DE BIE

Bedrijfsrevisor"

De vergadering besluit tot uitkering van een tussentijds dividend van driehonderd dertig duizend euro (¬ 330.000,00) bruto in totaal, en dit vanuit de beschikbare reserves, aan de vennoten.

Daardoor ontstaat een vordering van alle vennoten op de vennootschap.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 297.000,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd vijftien duizend zeshonderd euro (¬ 315.600,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng door de vennoten van een schuldvordering ten belope van tweehonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 297.000,00).























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" - Het bestuursorgaan wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten en

de notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte

Tegelijk met deze neergelegd :

Afschrift proces-verbaal

- Gecoördineerde statuten

- Verslag van de zaakvoerders

Verslag van de bedrijfsrevisor

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2014
ÿþe"

f.lod Word 11.1

Der In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR bL`C

E NEERGELEGD

'.- 2014 D 8 MT. 2014

. chtbankvaff~~K,Q~ PHANDEL

~TAATSE LAD Gent, afü'VOeRIJK

MONlTE

08-1 ELGiSCH

Ondernemingsnr : 0479.428.933

Benaming

(voluit) : DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaapsdreef 36A, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door oprichting

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing, opgemaakt op 07/10/2014, overeenkomstig de artikelen 677 en 743 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- bij de splitsing betrokken vennootschappen:

1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE, met zetel te 8500 Kortrijk, Schaapsdreef 36A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0479.428.933, (partieel te splitsen vennootschap)

2, de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN CAUWELAERT, die zetel zal hebben te 8550 Zwevegem, Otegemstraat 214 bus 102, (verkrijgende vennootschap)

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap:

Vanaf één september tweeduizend en veertien worden de handelingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR, VAN CAUWELAERT, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE dat naar de voormelde verkrijgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN CAUWELAERT overgaat.

Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de verkrijgende vennootschapalsrnede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De naar aanleiding van de partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap aan de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT -GHESQUIERE uitgereikte aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN CAUWELAERT, geven recht te delen in de winst vanaf de eerste september tweeduizend en veertien.

- Ruilverhouding

Aan de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT -GHESQUIERE door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR, VAN CAUWELAERT, per aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE één (1) nieuw aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN CAUWELAERT uitgereikt.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- De wijze waarop de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt:

De aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen 4 weken na de publicatie van het splitsingsbesluit,

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is met het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld om de aandelen van de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN CAUWELAERT uit te geven aan de vennoten van de partieel te splitsen burgerlijke

10114111 III

TTL Lagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e> se.

Voor-Ahoudkn

aan het

Belgisch Staatsblad

vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GI-IESQUIERE evenredig aan ' hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap, zodat artikel 746 niet van toepassing is.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap;

Aan de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en aan de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap, de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN CAUWELAERT, worden geen bijzondere voordelen toegekend,

- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

In de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen houders van aandelen die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd:

Aan elke vennoot van de partieel te splitsen vennootschap burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE wordt per aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE één (1) aandeel van de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN CAUWELAERT toegekend.

De ruilverhouding werd vastgesteld op basis van de fiscale netto-waarde conform artikel 213 W.I.B. van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een BVBA DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE per 31/08/2014.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.

Opgesteld te Kortrijk, op 07/10/2014.

Getekend:

Mevrouw Sophie Ghesquiere

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd; voorstel tot partiële splitsing.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 10.07.2013 13283-0101-014
17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 13.07.2012 12287-0293-014
17/02/2015
ÿþ-Luik B

MONII

EUR BELG

Voor behoue. aan h+ Seigle Staatsb

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111iII111~~hA1tlVY

15Y~ 6105*

g9 -02- 2015 BELGISCH STAATS

NEERGELEGD

19 JAM 2015

chtbank var+ rOOPIiANDEL Gent, afd, KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0479.428.933

Benaming : Dokters Van Cauwelaert - Ghesquiere

(voluit) : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Schaapsdreef 36/A - 8500 Kortrijk

Zetel : PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 29 december 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Schaapsdreef 36A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- Het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de vennoten kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen;

- De jaarrekeningen nopens de laatste drie (3) boekjaren van de overdragende vennootschap;

- Het bijzonder verslag van de oprichters en v de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, voor wat betreft de op te richten verkrijgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. J. Van Cauwelaert".

Het besluit van het verslag de dato 22 december 2014 van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders, zijnde de Heer Michel De Bie, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Bie & Co", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61D, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0471.374.864, nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. J. Van Cauwelaert", luidt letterlijk als volgt:

"II. CONCLUSIES

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "DE BIE & C°" bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met zetel van de vennootschap gevestigd te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61 D, niet als mandaatdrager Michel DE BIE, bedrijfsrevisor, verklaart overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, dat in het kader van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "DR. J. VAN CAUWELAERT" de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan de nettoboekwaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en inzake fusies en ,splitsingen, en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 augustus 2014 weergegeven netto-boekwaarde of nominale waarde, verantwoord zijn rekening houdend met de in huidig controleverslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met de mogelijke latente meer- of minwaarden van de in te brengen bestanddelen in going-concern' optiek.

4. de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding 183.501,76 EUR (honderddrieëntachtigduizend vijfhonderd en één EUR en zesenzeventig cent) bedraagt met de uitgifte van 200 nieuwe aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, èlk aandeel vertegenwoordigend 1/200ste van het maatschappelijk kapitaal. Deze 200 aandelen zullen worden toebedeeld aan :

Identificatie van de inbrengers Aantal aandelen

. mevrouw Sophie GHESQUIÈRE 100 . de heer Jan VAN CAUWELAERT  DE WYELS 100

TOTAAL I 200

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het controleverslag geen fairness-opinie' omvat.

Uit het huidige controleverslag blijkt dat de door de zaakvoerders weerhouden waarde aan de netto-boekwaarde of de nominale waarde ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding. Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de inbreng in natura volgend uit de voorgenomen partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "DOKTERS VAN CAUWELAERT - GHESQUIERE" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

* * *

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgesteld te Kortrijk op 22 december 2014 door de burgerlijke

vennootschap "DE BIE & C°" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van

een BVBA heeft aangenomen - met als mandaatdrager

Michel DE BIE

Bedrijfsrevisor"

- De vergadering besluit onder de opschortende voorwaarde van de oprichting

van de nieuwe verkrijgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. J. Van Cauwelaert", tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokters Van Cauwelaert - Ghesquiere" in de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. J. Van Cauwelaert" van activa en passiva.

Het betreft met name activa en passiva van de vennootschap "Dokters Van Cauwelaert - Ghesquiere", zoals ze in de boekhouding voorkomen op 31 augustus 2014.

Waarbij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokters Van Cauwelaert  Ghesquiere" niet ophoudt te bestaan en mits toekenning aan de vennoten van de vennootschap "Dokters Van Cauwelaert - Ghesquiere" van één (1) aandeel in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. J. Van Cauwelaert" voor één (1) aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokters Van Cauwelaert - Ghesquiere".

Bijgevolg zullen de activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap "Dokters Van Cauwelaert - Ghesquiere" met alle rechten en verplichtingen per 01 september 2014 overgaan op de verkrijgende vennootschap "Dr. J. Van Cauwelaert".

De vergadering besluit he ontwerp van de akte oprichting van de nieuwe verkrijgende vennootschap "Di. J. Van Cauwelaert", opgemaakt door de ondergetekende Notaris, met inbreng van de afgesplitste bestanddelen van de vennootschap "Dokters Van Cauwelaert - Ghesquiere", goed te keuren.

Tengevolge deze partiële splitsing, besluit de vergadering tot wijziging van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokters Van Cauwelaert  Ghesquiere" als volgt:

- Kapitaalvermindering:

De algemene vergadering besluit dat, ingevolge de overdracht van de hierboven beschreven bestanddelen die door de overdragende vennootschap "Dokters Van Cauwelaert - Ghesquiere" worden ingebracht in de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap "Dr. J. Van Cauwelaert", het kapitaal van de overdragende vennootschap is verminderd met ¬ 113.238,85, zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en dat het maatschappelijk kapitaal van de overdragende vennootschap thans ¬ 202.361,15 bedraagt.

Deze kapitaalvermindering is aan te rekenen op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

i

.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Daarom besluit de vergadering de eerste zin van artikel 5 van de statuten van de partieel gesplitste vennootschap te vervangen.

Naamswijziging:

De algemene vergadering besluit de naam van de overdragende vennootschap te wijzigen in DOKTER GHESQUIERE S.G.E. en aldus de tweede zin van artikel 1 van de statuten te vervangen.

- De algemene vergadering besluit een clausule toe te voegen aan artikel 9 van de statuten in verband met de overdraagbaarheid van aandelen.

- Ontslag zaakvoerder:

De vergadering aanvaardt het ontslag als gewone zaakvoerder van de Heer Jan Van Cauwelaert De Wyels, voornoemd, met ingang op datum van ondertekening van onderhavige akte.

De vergadering besluit dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar ook zal gelden als kwijting voor het bestuur van de ontslagnemende gewone zaakvoerder voor de periode gaande van 01 januari 2014 tot op heden.

- Ten gevolge de invoering van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, worden artikelen 31, 32 en 33 van de statuten vervangen.

- De vergadering besluit binnen TITEL VII van de statuten betreffende de Diverse Bepalingen, een nieuw artikel 36bis in te lassen met betrekking tot de samenloop.

- De vergadering besluit om een TITEL IX "Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt" toe te voegen aan de statuten.

De vergadering besluit de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders om de voormelde besluiten ten uitvoer te brengen en verleent volmacht aan de Notaris tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte.

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van partiële

splitsing;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.08.2011 11439-0125-014
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.07.2010, NGL 27.08.2010 10452-0069-014
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.07.2009, NGL 21.08.2009 09597-0269-014
22/08/2008 : KOA022018
29/08/2007 : KOA022018
30/08/2006 : KOA022018
25/04/2006 : KOA022018
28/07/2005 : KOA022018
28/11/2003 : KOA022018
06/02/2003 : KOA022018
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.09.2015, NGL 30.09.2015 15634-0037-014

Coordonnées
DOKTER GHESQUIERE S.G.E.

Adresse
SCHAAPSDREEF 36A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande