DOKTER JORIS BLEYEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JORIS BLEYEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.887.196

Publication

04/07/2014
ÿþ ie modi1.1

..dmÉ 0.4 _ . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

2 5 JUNI 2014

Griffie

Afdeling VEURNE

" " " " " " " " " " ,r

I II I11111.1111.11 t I1 111 111111

V beh aa Bel Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0879.887.196

Benaming (voluit) : Dokter Joris Bleyen

(verkort) z

Rechtsvorm: burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: La Charitéstraat 12

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

" ,

:Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 17 juni 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte! Aansprakelijkheid Dokter Joris Bleyen, met zetel te 8670 Koksijcle-Oosiduinkerke, Lcij Charitéstraat 12, met ondernemingsnummer 0879.887,196 RPR Veurne, opgericht bij akte;1 verleden voor Meester Philippe CROLLA, Geassocieerd Notaris te Lommel, op zeven maart tweeduizend en zes, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlagen tot heti

Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig maart daarna, onder nummer 06053664, sedertdien

."

ongewijzigd, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissing werd genomen

I. De algemene vergadering stelt vast dat de uitkeerbare belaste reserves zoals deze door algemene vergaderingen van de vennootschap zijn goedgekeurd ten laatste op éénendertig maart tweeduizend dertien negenhonderd4 negenenzeventigduizend negenhonderd vierendertig euro vijfenzestig cent IE 979.934,65) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van dertig juni tweeduizend eniI twaalf.

Il. De algemene vergadering neemt kennis van de toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van negenhonderd zeventigduizendi euro (E 970.000,00) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tienij procent, zijnde zevenennegentigduizend euro (E 97,000,00), in totaal achthonderclii drieënzeventigduizend euro (¬ 873.000,00) netto-dividend, zoals beslist op de bijzondere algemene vergadering van zeventien juni tweeduizend veertien.

III. Alvorens de beslissingen te nemen, neemt de algemene E! vergadering kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van dei zaakvoerder daaromtrent, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van: Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor, de Heer Hubert VENCKEN,1 kantoorhoudende te Bree, Millenstraat 34, daartoe verzocht, heeft op vier juni tweeduizend! :veertien, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek var Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplanclei kapitaalverhoging in DOKTER JORIS BLEYEN BV BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaW bdrgvanSOOOOOis -g ebleken " ctat -naar---mljn mening_en..Qacter_-yaosbehouct-yan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" :

mod 11.1

Voorbehouden 4 `Manitet,), Belgisch

Steatsblad ____.

_ , ...... - - ....... -y-



contineeit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bederevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen der vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 17 juni 2014 die zal beslissen over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de te brengen schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswifze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van E 873.000,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het nettodividend;

3, de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 186 reeds bestaande aandelen van DOKTER JORIS BLEYEN BV BVBA, elk met een bedrag van ¬ 4.693,55; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 97.000,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 W1B92;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelerh Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mifn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 4 junt 2014

Hubert VENCKEN Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA"

De enige vennoot verklaart en erkent, zoals voormeld, de

voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder ontvangen te hebben; hij erkent tevens dat hij kennis heeft van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en hij keurt voormelde verslagen éériparig goed, treedt deze bij en verklaart er volledige kennis van te hebben

lV. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van achthonderd drieënzeventigduizend euro (E 87M00,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op achthonderd éénennegentigduizend zeshonderd euro (E 891,600,00), door inbreng in natura van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ter waarde van achthonderd drieënzeventigduizend euro (E 873.000,00) zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De Heer Joris BLEYEN, voornoemd, verklaart volledig op de hoogte te ziln van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en verklaart dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare vordering tot uitkering van een tussentijds dividend heeft lastens de vennootschap, zoals uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De Heer Joris BLEYEN verklaart de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig te volstorten door inbreng in de vennootschap van achthonderd drieënzeventigduizend euro (E 873.000,00) hetzij negentig procent (90%) van zelfde schuldvordering, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

De werkelijke waarde van de ingebrachte schuldvordering stemt overeen met haar nominaal bedrag. De volstorting van de inschrijving in kapitaal geschiedt door compensatie en niet door daadwerkelijke storting.

Tengevolge van deze volstorting wordt er beslist om geen



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterencie notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ' 'z'ert,het Belgiscfi Steatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

nieuwe aandelen toe te kennen, waardoor de fractiewaarde van de bestaande aandelen ' verhoogd wordt.

De overbrenging van het voormeld bedrag van achthonderd drieënzeventigduizend euro (¬ 873.000,00) van de schuldvordering tot volstorting van kapitaal geschiedt vanaf heden. Vanaf deze datum doet de Heer Joris BLEYEN tevens afstand van alle eventuele aanspraken op interestvergoeding met betrekking tot de door hem ingebrachte vordering van achthonderd drieënzeventigduizend euro (¬ 873.000,00).

De Voorzitter en de vergadering stellen vast dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in natura, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort werd en dal het kapitaal werkelijk gebracht werd op achthonderd éénennegentigduizend zeshonderd euro (E 891.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

V. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissingen genomen bij de behandeling van de voorgaande punten van de agenda.

VOOR GELLXVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

- afschrift der akte dd. 17 juni 2014

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 16.01.2014 14009-0487-014
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 14.02.2013 13036-0337-013
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 31.01.2012 12022-0369-012
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 15.02.2011 11035-0159-012
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 31.12.2009 09915-0180-011
16/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 07.04.2009, NGL 07.04.2009 09106-0368-011
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 07.02.2008 08039-0286-012

Coordonnées
DOKTER JORIS BLEYEN

Adresse
LA CHARITESTRAAT 12 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande