DOKTER LAMBERT PAUL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LAMBERT PAUL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.948.168

Publication

11/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel-

aa Be Stai

*14079303*

--------

geohrektie ter ffà vein ge3

" êçehett)-;n oophandal

c" efrenei +1 Ocestencre

JI O 1014

Griffie.

re

Ondernemingsnr : 0879.948.168

:! Benaming (voluit) : DOKTER LAMBERT PAUL

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Generaal Jungbluthlaan 9

6400 Oostende

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

!: Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te! !! Oostende op 26 maart 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van! !! de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! 1! "DOKTER LAMBERT PAU:, met zetel te 8400 Oostende, Generaal Jungbluthlaan 9, ingeschreven in het! ;! rechtspersonenregister nummer (BE) 0879.948.168:

1) kennis heeft genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 27 december 2013, waarbij i; de zaakvoerder uiteenzet waarom de hierna beschreven en door de zaakvoerder voorgestelde! kapitaalverhoging in nature van belang is voor de vennootschap,

2) kennis heeft genomen van het revisoraal verslag de dato 19 maart 2014 opgesteld door de burgerlijke! f! vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FiGuRAo! !! BEDRIJFSREVISOREN", kantoor houdende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Korbijksesteenweg 1126,! f! vertegenwoordigd door Mevrouw Ann Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor, naar aanleiding van de hierna! f; beschreven inbreng in nature, alsmede van de hierna beschreven kapitaalverhoging.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt;

"Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in nature bij toepassing van artikel 313 van het: .;

Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER LAMBERT PAUL met maatschappelijke zetel te Generaal Jungbluthiaan 9, 8400 Oostende en met ondememingsnummer D.N. 0870.948.168 RPR Bruggel (afdeling Oostende).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij DOKTER LAMBERT PAUL BV BVBA; .;

middels een inbreng in natura van de vordering van de enige vennoot uit de dividenduitkering ten bedrage van; 399.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing of netto 359.100,00 EUR, conform artikel 537! van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal doori de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

!i " de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedreseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 359.100,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen vergoeding voor deze inbreng in natura 359 nieuwe aandelen van DOKTER LAMBERT PAUL BV BVBA, zonder:, nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 359.100,00 EUR, wordeni uitgegeven.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

359 nieuwe aandelen aan de heer PAUL LAMBERT.

--- -- --------------- --- ---- ------- ---------- ----------- ------- --------- --------------- ------------------------- -------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1

4 modll.1

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 359.100,00 EUR, om het te brengen van

19.000,00 EUR naar 378.100,00 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst

deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging het kapitaal bijgevolg niet zal verhoogd worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 19 maart 2014.

FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

vertegenwoordigd door

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot"

3) onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 VVIB, beslist heeft het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van voormeld tussentijds bruto-dividend, zijnde met een bedrag van drlehonderdnegenenvijftigduizend honderd euro (¬ 359.100,00), om het kapitaal te brengen van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op driehonderdachtenzeventigduizend honderd euro (E 378.100,00), door uitgifte van driehonderdnegenenvijftig (359) nieuwe aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De enige vennoot, de Heer Paul LAMBERT, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en heeft uiteengezet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot negentig procent (90 '%) van deze schuldvordering of een bedrag van driehonderdnegenenvijftigduizend honderd euro (E 359.100,00) in de vennootschap in te brengen. De resterende tien procent (10%) werd ingehouden en doorgestort aan de fiscus op 27 december 2013.

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de driehonderdnegenenvijftig (359) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge voornoemd besluit de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van negentienduizend euro (E 19.000,00) op driehonderdachtenzeventigduizend honderd euro (¬ 378.100,00) werd gebracht, vertegenwoordigd door driehonderdachtenzeventig (378) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/driehonderd achtenzeventigste van het kapitaal, allen volledig volgestort.

De vergadering stelt verder vast dat er na de verwezenlijking van de voormelde inbreng geen uitgiftepremie is ontstaan,

4) De vergadering heeft beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen beslissingen en bijgevolg

" artikel 5 van de statuten volledig te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdachtenzeventigduizend honderd euro 378.100,00). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderdachtenzeventig (378) aandelen zonder nominale waarde. Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de inschniver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen. De aandelen zijn op naam."

5) De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent hierbij volmacht aan "DEBAENE & C°", Accountants & Belastingconsulenten, kantoor houdende te 8800 Rumbeke, Sint-Petrus & Paulusstraat 16 A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondememingsloket naar keuze.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghs

Gelijktijdig neergelegd: 1) expeditie van de akte dd. 26 maart 2014;' 2) verslag van de zaakvoerder, 3) revisoraal verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.07.2012 12379-0237-012
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11519-0091-012
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.09.2010 10548-0035-014
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 11.09.2009 09736-0121-013
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 20.10.2008 08779-0253-014
12/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 31.08.2007 07668-0191-013
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 30.08.2016 16528-0271-012

Coordonnées
DOKTER LAMBERT PAUL

Adresse
GENERAAL JUNGBLUTHLAAN 9 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande