DOKTER PIERRE VANRIETVELDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PIERRE VANRIETVELDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.764.987

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 26.08.2014 14468-0118-010
04/03/2014
ÿþ 7 Mod Word 11.1

1 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





ONITEI1J LEGDTER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOP HANDELTE

2 6 -0 - 2014BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

BELGISCH TATr..8 FES. 2034

Griffie De griffier.

IV i u

*14054727*

r u~tw "I te Iqlr ilti7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte 0811.764.987

Dokter Pierre Vanrietvelde

Burgerlijke vennootschap o.v.v.,

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Leeuwerikenlaan 26B 8420 De Haan

verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen dd 01.12.2013 blijkt het volgende, met onmiddellijke ingang

1, verplaatsing maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 8000 Brugge, Komvest 40, bus G 201.

getekend,

Pierre Vanrietvelde

zaakvoerder

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie y n de a RG LE EGD

rift ec tbank Koophandel

BEL E 2 7 OKT 2014

201

AT

Gent Afdeling Brugge

De gaie

111

*14205879*

MONITEUR u4, -11_ BE LGISCH ST





Ondernemingsnr : 0811.764.987

Benaming (voluit) : DOKTER PIERRE VANRIETVELDE

11 (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Komvest 40 bus G 201

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffeningstelling - sluiting vereffening

;; Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; k zesentwintig september tweeduiend veertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voorst registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er, :: een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder;; vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DOKTER PIERRE: VANRIETVELDE » te 8000 Brugge, Komvest 40 bus G 201, waarbij volgende beslissingen werden'; genomen met eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten ''

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de; voorzitter het volgende vast:

;; a) Op twintig augustus tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de vennootschap;, een verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap; overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een,; i, staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden,, voordien is vastgesteld;

'; b) Op zeven°september tweeduizend en veertien heeft de extern accountant, Hugelier & Partners, BV ovv BVBA, met zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Ulensstraat 84 bus 4, met als! mandaatdrager de heer Christophe Hugelier, accountant, overeenkomstig artikel 181, §1 van het;; Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

;, Dit verslag besluit ais volgt: '.

;,"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BV ovv DOKTER PIERRE VANRIETVELDE een, boekhoudkundige staat afgesloten op 31.07.2014, rekening houdend met de vooruitzichten van';; de vereffening van de vennootschap.

j; Deze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 72.006,25 EUR en een netto-actief van';

67.506,25, ,.

De liquidatiebelasting (nu nog 10%RV) wordt berekend op ¬ 4.890,63 en wordt gedragen door dei, vennoten.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa;; en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en die ii in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van;; de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening. De; vereffening zal slechts tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate dat de;; í verwachtingen van de vennootschap kunnen worden gerealiseerd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig,; de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekdhoukundige staat zonder toevoeging of weglating voortvloeit uit de boekhouding van de;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap. Om redenen vermeld in dit verslag werd beslist in een beperkt nazicht van de boeken.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten per 31.07.2014 dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud, kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31.07.2014 , de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat er geen enkele schuld is ten aanzien van derden, en dit op balansdatum. Er moet bijgevolg niet worden geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas zoals voorzien in de diverse bepalingen  Wet van 25 april 2014  inwerkingtreding 25 mei 2014.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 4.890,63 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Het huidige verslag werd opgesteld overenkomstig de bepalingen van het artikel 181 van het Wetboek Vennootschapsrecht in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de 8V ovv BVBA DOKTER PIERRE VANRIETVELDE.

Het verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

De conclusies uit ons verslag werden overgenomen in het ontwerp van de authentieke akte. Aldus opgesteld te Sint-Jans-Molenbeek op datum van 07.09.2014 door de burgerlijke vennootschap Hugelier & Partners die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met als mandaatdrager:

Christophe Hugelier

Accountant"

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de extern accountant, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de extern accountant zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering besloot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer Vanrietvelde Pierre te 8000 Brugge, Komvest 40 bus G 201. De algemene vergadering nam kennis van de staat per eenendertig juli tweeduizend en veertien. Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éenparig goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

5. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato eenendertig juli tweeduizend en veertien welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan In het vermogen van de aandeelhouders, in de verhouding tot hun aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien alle aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per dertig juni tweeduizend en veertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap BV ovv

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

BVBA "DOKTER PIERRE VANRIETVELDE" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8000 Brugge, Koorvest 40, bus G 201.

6. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan Accountant Ignace Pringier, kantoor houdende te 8000 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat 1, voornoemd, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief

Verslag van de extern accountant

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

~ ~ r

13/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 08.08.2012 12395-0205-010
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 04.07.2011 11264-0447-010
23/05/2011
ÿþItIaa 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(

beru

111111 111

*11077377*

aar Belt Staa

NEERGELEGD ter GRIFFE

t ),

RECHTBANK VAtd'rC0OP1-1A )t" t_ TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

Guetmere®d

,

©ndernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

0811.764.987

Dokter Pierre Vanrietvelde 'Burgerlijke Vennootschap

O.V.V.

BVBA

Zetel : 8420 De Haan, Zwaluwenlaan 16

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Bij beslissing van de algemene vergadering gehouden te De Haan op 29 april 2011 wordt de zetel met onmiddellijke ingang verplaatst naar de Leeuwerikenlaan 26b, 8420 De Haan

getekend

Pierre Vanrietvelde

zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
DOKTER PIERRE VANRIETVELDE

Adresse
KOMVEST 40, BUS G 201 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande