DOKTER ROBBRECHT DIRK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ROBBRECHT DIRK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.354.368

Publication

05/05/2014 : BGT000526
17/06/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van domakte

im YEN

NF'RGEI,EGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 0 JUN 2014

Gent Af.I Brugge

De griffier

Ondememingsnr : 0461.354.368

Benaming (voluit) :DOKTER DIRK ROBBRECHT il

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Goudfazantlaan 10 bus 3 8420 De Haan

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-

;; Sint-Amandsberg, ondergetekend op 20 mei 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene) vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap; onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Dokter Dirk; Robbrecht, met zetel te De Haan, Goudfazantlaan 10 bus 3, met ondernemingsnummer; 0461.354,368, RPR Brugge, opgericht bij akte verleden voor Meester Guy DANCKAERT,; Notaris te Laarne-Kalken, op negentien augustus negentienhonderd zevenennegentig,; waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien september daarna, onder nummer 970910-347, waarvan de statuten gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van veertien december; negentienhonderd achtennegentig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door( genoemde Notaris Guy DANCKAERT, op zelfde datum, welke beslissing werd bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één januari negentienhonderd; negenennegentig, onder nummer 990101-340, en waarvan het kapitaal werd verhoogd en; de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene; vergadering van tien september tweeduizend en zeven, blijkens proces-verbaal ervan , opgemaakt door Meester Marc COUDEVILLE, Notaris te Oostende, op zelfde datum, welke: beslissing werd bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig; september tweeduizend en zeven, onder 07140610, waarop met éénparig goedvinden; volgende beslissingen werden genomen:

I. De algemene vergadering stelt vast dat de uitkeerbarek belaste reserves zoals deze door algemene vergaderingen van de vennootschap zijn goedgekeurd ten laatste op eenendertig maart tweeduizend dertien één miljoen; tweehonderdduizend vierenzestig euro vierenzeventig cent (¬ 1,200.064,74) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van dertig september tweeduizend en elf.

Il. De algemene vergadering neemt kennis van de:

toekenning van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van één miljoen; tweehonderdduizend euro (¬ 1,200.000,00) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde honderd twintigduizend euro (¬ 120.000,00), in;; totaal één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1,080.000,00) netto-dividend, zoals beslist op de bijzonder algemene vergadering van dertien mei tweeduizend veertien.

III. Alvorens de beslissingen te nemen, neemt de algemene; vergadering kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de!! zaakvoerder daaromtrent, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van) Vennootschappen.

_ . _ De- .bedr_ijfsrexi og,derbestoten.vennootschap-met:beperkie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ried 11.1

aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, daartoe verzocht, heeft op veertien mei tweeduizend veertien, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

" 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA DOKTER DIRK ROBBRECHT door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Dirk ROBBRECHT naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Voiiedigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 1.080.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 14 mei 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De zaakvoerder heeft betreffende de voorgenomen

handelingen verslag uitgebracht op drieëntwintig januari tweeduizend veertien. De beide verslagen werden ter hand gesteld van de enige vennoot.

De enige vennoot verklaart en erkent, zoals voormeld, de voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder ontvangen te hebben; hij erkent tevens dat hij kennis heeft van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en hij keurt voormelde verslagen éénparig goed, treedt deze bij en verklaart er volledige kennis van te hebben.

1V. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met één miljoen tachtigduizend euro (¬ L080.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op één miljoen achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 1.098.600,00), door inbreng in natura van een zekere, vaststaande en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbeiden Taan et Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

opeisbare schuldvordering ter waarde van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1,080.000,00) zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De Heer Dirk ROBBRECHT, voornoemd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en verklaart dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare vordering tot uitkering van een tussentijds dividend heeft lastens de vennootschap, zoals uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De Heer Dirk ROBBRECHT verklaart de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig te volstorten door inbreng in de vennootschap van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00) hetzij negentig procent (90%) van zelfde schuldvordering, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

De werkelijke waarde van de ingebrachte schuldvordering stemt overeen met haar nominaal bedrag. De volstorting van de inschrijving in kapitaal geschiedt door compensatie en niet door daadwerkelijke storting.

Tengevolge van deze volstorting wordt er beslist om geen nieuwe aandelen toe te kennen, waardoor de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd wordt.

De overbrenging van het voormeld bedrag van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00) van de schuldvordering tot volstorting van kapitaal geschiedt vanaf heden. Vanaf deze datum doet de Heer Dirk ROBBRECHT tevens afstand van alle eventuele aanspraken op interestvergoeding met betrekking tot de door hem ingebrachte vordering van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00).

De Voorzitter en de vergadering stellen vast dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in natura, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op één miljoen achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 1.098.600,00), vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/vijfenzeventigste (1 /75ste) deel van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

V. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissingen genomen bij de behandeling van de voorgaande punten van de agenda.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

{Get.) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

- afschrift der akte dd. 20 mei 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Voorbeden } aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/05/2013 : BGT000526
03/05/2012 : BGT000526
05/05/2011 : BGT000526
05/05/2010 : BGT000526
02/06/2009 : BGT000526
06/05/2008 : BGT000526
26/09/2007 : BGT000526
02/04/2007 : BGT000526
31/03/2006 : BGT000526
22/04/2005 : BGT000526
28/05/2004 : BGT000526
23/04/2003 : BGT000526
13/11/1997 : BGT526
10/09/1997 : BGT526
25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
DOKTER ROBBRECHT DIRK

Adresse
GOUDFAZANTLAAN 10, BUS 3 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande