DOKTER SIMON DERYCKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SIMON DERYCKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.359.176

Publication

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 10.03.2014 14061-0526-013
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 06.03.2013 13058-0548-013
14/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 08.03.2012 12058-0262-012
04/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11

" 11035064"

P

44.

2.2 FEB. 2011 m

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0832.359.176 /EPEA

DOKTER SIMON DERYCKE

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V.E. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

6e JAGERSSTRAAT 13 - 8890 MOORSLEDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : NEERLEGGING VERSLAGEN QUASI-INBRENG

Neerleggen verslag van de zaakvoerders (dd. 16 februari 2011), het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering (dd. 17 februari 2011) en verslag van de bedrijfsrevisor (dd. 16 februari 2011) n.a.v. quasi-inbreng in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTER SIMON DERYCKE.

Simon Derycke

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/03/2011
ÿþf~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.359.176 Benaming

(voluit) : DOKTER SIMON DERYCKE

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 6e JAGERSSTRAAT 13 - 8890 MOORSLEDE

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de zaakvoerder dd. 15 februari 2011 blijkt dat de zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 19 februari 2011 te verplaatsen naar: POSTSTRAAT 12 te 8890 MOORSLEDE

Simon Derycke

Statutair zaakvoerder

*11034301*

10/01/2011
ÿþOndememingsnr : C)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11005009

qqn' Luik B



Benaming ; DOKTER SIMON DERYCKE

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bestolen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 6e Jagersstraat 13

8890 Hoorslede

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - overgangsbepaligen

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor notaris Philippe Stockman te Moorslede op 29 december 2010, zo volgt:

1.-Oprichters:

De Heer DERYCKE Simon Gaby Willy, geneesheer-huisarts, geboren te leper op 15 april 1983, wonende te 8890 Moorslede, 6e Jagersstraat 13, ongehuwd.

2.-Rechtsvorm en naam:

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " DOKTER SIMON DERYCKE".

3.-Zetel:

Moorslede, 6e Jagersstraat 13.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke stad of gemeente in hetzelfde taalgebied in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel is vooraf te melden aan de bevoegde Raad der Orde van Geneesheren.

4.-Doet:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de algemene huisartsgeneeskunde door haar geneesheren  venno(o)t(en) die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven en die hun volledige medische activiteit in de vennootschap uitoefenen, rekening houdend met de voorschriften van de medische plichtenleer.

Dit kan onder andere omvatten:

- het beheren van een diagnosecentrum, de aan- en verkoop, het huren en verhuren van gebouwen en materieel, het beschikking stellen aan geneesheren, die in het kader van de vennootschap werken, van medisch materiaal en alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde discipline; in het kort: aile materiële voorwaarden scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het organiseren van lessen, opleidingen, symposia en congressen in verband met de algemene geneeskunde en aanverwante disciplines;

- het aanschaffen van geneeskundige apparatuur, dienstig voor het doel, het aanwerven van ondergeschikt en paramedisch personeel, die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren  venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het ondernemen van alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verkocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met uitzondering van het afsluiten van overeenkomsten die geneesheren volgens de medische plichtenteer niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden;

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door geneesheren  venno(o)t(en);

- zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenteer, een bestemming te geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het beleggen en investeren van haar middelen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

De eigenlijke geneeskunde zal door de vennoten worden uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven worden door de vennootschap vereffend.

De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer is onbeperkt. Alle opgelopen veroordelingen (disciplinair, burgerlijk, strafrechtelijk of administratief) met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening moeten aan de andere vennoten gemeld worden. Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer, dienen alle geneesheren-vennoten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

5.-Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.-Gestort bedrag - bevestiging_

Twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De bevestiging door de instrumenterende notaris van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als bleek uit het attest van deponering afgeleverd door KBC Bank.

7.-Samenstelling:

In geld.

8.-Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

9.-Bestuur - controle:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Statutaire zaakvoerders.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde termijn:

De Heer DERYCKE Simon Gaby Willy, thans wonende te 8890 Moorslede, 6e Jagersstraat 13.

De statutaire zaakvoerders dienen steeds geneesheer - huisarts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De handtekening van de zaakvoerder alsook van deze van agenten van de vennootschap andere dan de zaakvoerder en eventueel zaakvoerders bij volmacht, moeten worden voorafgegaan of gevolgd door de hoedanigheid krachtens de welke zij optreden.

De zaakvoerder zal evenwel voor alle akten van het dagelijkse bestuur, waarvoor de hoedanigheid van geneesheer niet vereist is, bijzondere machten mogen toekennen aan één of meerdere lasthebbers, die de vennootschap geldig zullen verbinden binnen de perken van de door de zaakvoerder verleende machten.

10.-Boeklaar:

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en wordt afgesloten op 30 september 2011.

11.-Gewone algemene veroaderina:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om negentien uur In de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrleven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand februari 2012 om negentien uur. 12.-Verdeling van de winst:

Op de nettowinst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

13.-Benoeming van zaakvoerder(s).

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur en bevoegd voor de niet-medische aangelegenheden:

-'Eerstelijns Collectief Huisartsen Organisatie', afgekort 'ECHO', burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor de instrumenterende notaris op 17 september 2010, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 oktober 2010, onder nummer 20101007/0147047, met zetel te 8890 Moorslede, Breulstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0829.665.645 en met B.T.W.-nummer BE-829.665.645, gerechtelijk arrondissement leper, waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden.

De Heer DERYCKE Simon optredend in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van 'Eerstelijns Collectief Huisartsen Organisatie', afgekort 'ECHO', burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid deelt mede dat hij in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen als vaste vertegenwoordiger in naam en voor rekening van 'ECHO' , het mandaat van niet statutaire zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd " DOKTER SIMON DERYCKE ", zal uitvoeren en dit met ingang van de benoeming tot zaakvoerder.

14.-Commissarissen: geen.

15.-Overname verbintenissen

Alle verbintenissen, en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle activiteiten ondernomen sinds 1 november 2010 door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

16.-Volmacht:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Accountantskantoor Decostere & C"", te 8580 Avelgern, Burchthof 10/11, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangesteld als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig

en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER SIMON DERYCKE

Adresse
POSTSTRAAT 12 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande