DOKTER TRUI SPRUYTTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER TRUI SPRUYTTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.469.039

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 21.08.2014 14438-0008-014
30/12/2013
ÿþ~

Ma[ Word 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dL akte





111111111!11.j11.1!11111111

119 *

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

, 6 DEC. 2013

veti:EUE

G riffie

Ondernemingsnr : 0811.469.039

Benaming

(voluit) : DOKTER TRUI SPRUYTTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 3, 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 10 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER TRUI SPRUYTTE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8610 Kortemark, Stationsstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne onder nummer 0811.469.039, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT - Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 31 oktober 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

TWEEDE BESLUIT-Toekennen van een dividend

De vergadering beslist tot toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde twintigduizend euro (¬ 20.000,00), in totaal honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) netto-dividend.

DERDE BESLUIT - Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, Westlaan 348, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA DOKTER TRUI SPRUYTTE met zetel te Stationsstraat 3, 8610 Kortemark, RPR Veume 0811.469.039,

bestaat uit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 200.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien de vennoot haar reeds uitgedrukte intentie tot voormelde dividenduitkering en tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 180.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 202 aandelen "label B" van de BVBA DOKTER TRUI SPRUYTTE zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen "label B" zullen dan als volgt worden toegekend :

Dmevrouw Geertrui SPRUYTTE 180.000,00 EUR 202 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 198.600,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 100 + 202 = 302 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het volle bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoot welke wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Cidat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ddet de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge ti Q'dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng In natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 22 november 2013.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  Eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura (in het kader van artikel 537 WIB92)

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een eerste keer te verhogen ten belope van zevenendertigduizend vijfhonderd tweeënzeventig euro (¬ 37.572,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zesenvijftigduizend honderd tweeënzeventig euro (¬ 56.172,00), door inbreng in natura van de vordering van de vennoot uit voormelde dividenduitkering, mits creatie van tweehonderd en twee (202) nieuwe aandelen "label B" en genietend van dezelfde rechten en plichten als de bestaande honderd (100) aandelen, die aandelen "label A" worden; deze nieuwe aandelen zullen delen in de resultaten van het lopende boekjaar, berekend pro rata temporis.

Op deze aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van een totaal bedrag van honderd tweeënveertigduizend vierhonderd achtentwintig euro (¬ 142.428,00), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

VIJFDE BESLUIT - Onderschrijving - Volstorting

Inbreng

Mevrouw Geertrui Spruytte, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van zijn vordering uit voormelde dividenduitkering ten belope van zevenendertigduizend vijfhonderd tweeënzeventig euro (¬ 37.572,00).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg ais naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op zevenendertigduizend vijfhonderd tweeënzeventig euro (¬ 37.572,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van tweehonderd en twee (202) nieuwe aandelen "label B", uitgegeven aan de globale prijs van zevenendertigduizend vijfhonderd tweeënzeventig euro (¬ 37.572,00).

Deze tweehonderd en twee (202) nieuwe aandelen "label B" zullen dezelfde rechten en plichten met zich meebrengen als de bestaande honderd (100) aandelen, die aandelen "label A" worden, en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Op deze tweehonderd en twee (202) nieuwe aandelen "label B" wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van honderd tweeënveertigduizend vierhonderd achtentwintig euro (¬ 142.428,00), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

Over deze onbeschikbare post zal slechts kunnen worden beschikt door de algemene vergadering mits naleving van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT  Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen, ten belope van honderd tweeënveertigduizend vierhonderd achtentwintig euro (¬ 142,428,00), om het kapitaal te brengen van zesenvijftigduizend honderd tweeënzeventig euro (¬ 56.172,00) op honderdachtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00), door de incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie (agio), zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT , Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdachtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen "label A" en tweehonderd en twee (202) aandelen "label B", zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt:

"E-let geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen "label A" en tweehonderd en twee (202) aandelen "label B", zonder aanduiding van nominale waarde, waarbij elk aandeel een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigt. Zolang het kapitaal niet volstort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen,

De aandelen zijn op naam."

NEGENDE BESLUIT  Coárdinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris cm over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 10 december 2013;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- de gecoordineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2012
ÿþ A3od Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

2 ! SE?. 2C12

Griffie

Ondernemingsnr : 0811.469.039

Benaming

(voluit) : DOKTER TRUI SPRUYTTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 7 - 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging BVBA

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 5 september 2012.

Met éénparigheid van stemmen wordt er beslist dat de zetel van de vennootschap overgebracht wordt van Nieuwstraat 7, 8610 Kortemark naar Stationsstraat 3, 8610 Kortemark en dit vanaf 5 september 2012,

Spruytte Trui

Zaakvoerder.

*12165857*

v

beh

aa

Bel Staa

29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 27.06.2012 12212-0177-010
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 30.09.2011 11559-0423-010

Coordonnées
DOKTER TRUI SPRUYTTE

Adresse
STATIONSSTRAAT 3 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande