DOKTER VANDERMEIREN GERBEN,HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANDERMEIREN GERBEN,HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.929.603

Publication

16/01/2013
ÿþLuikB

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR 3LGE

mod 11.1

flu~iAiiuu~ui~1~iuflii~uu

*13010060*

SEL

09 -ot-GISGH STA

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

2013 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

L J BRUGGE (Afdr ing Baffle)

ATSSE_A` ' 2 8 DEC. 21112~ t

Fh4 Y~ e

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemen9 snr:

O5O8 9 603

" -

Benaming (voluit) : DOKTER VANDERMEIREN GERBEN,HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Meulestee 42, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge op 21 december 2012 blijkt dat de Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) onder de naam "DOKTER VANDERMEIREN GERBEN,HUISARTS" is opgericht door

* de Heer VANDERMEIREN Gerben, ongehuwd, geboren te Jette op zevenentwintig februari negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 8314 Brugge, Astridlaan 227 E,

* de zetel van de vennootschap is te 8020 Oostkamp, Meulestee nummer 42.

*De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsgeneeskunde, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, in het binnen- en buitenland, volgens de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten, zoals bepaald door de raad van de Orde van Geneesheren.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven,

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient gewaarborgd te zijn.

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-huisarts, voor het beheren van een praktijk voor huisartskunde.

- het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- de aankoop, het huren, het leasen en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten,

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-huisarts toe te laten zich verder te bekwamen in zijn discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen echter ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap vereffend worden.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer ais goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen, uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen, De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de wetten op de deontologie en de medische plichtenleer, eigen aan het beroep van geneesheer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorhouden  San het Belgisch Staatsblad

*De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is op heden volstort tot beloop van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00); Dit bedrag werd gestort op een bijzondere rekening op naam van vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling.

*De aandelen zijn op naam. Zij mogen nooit vertegenwoordigd worden door aandelen aan toonder.

*Worden enkel als vennoten aanvaard: geneesheren-huisartsen en in een aanverwante discipline ingeschreven in de orde der geneesheren van België, Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De beroepsbeoefenaars die deel uitmaken van de vennootschap moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

*De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

*Het bezit der aandelen blijkt uit de inschrijvingen in het register van de aandelen, dat in de maatschappelijke zetel wordt bijgehouden.

*De vennoten mogen hun aandelen slechts overdragen aan personen die voldoen aan de voorwaarden bepaald in artikel zes.

*Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

Voor wat de echtgeno(o)t(e), afstammelingen en andere erfgenamen en legatarlssen van de vennoten betreft, deze zullen voor hun aanvaarding steeds onderworpen zijn aan de bepalingen voorzien in het artikel negen aangaande de overdracht van aandelen aan derden.

Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende zaakvoerders, natuurlijke personen, die allen geneesheren-vennoot moeten zijn.

"De duur van hun mandaat is beperkt tot zes Jaar en is vernieuwbaar.

Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen, Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-zaakvoerder normaal vergoed.

*Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

*Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais etser of verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

*Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

*Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap,

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

*leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om zeventien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

*De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

*Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

*Het resultaat, na aftrek van aile bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



*In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de' algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

*De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert éénentwintig december tweeduizend en twaalf onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

*Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De Heer VANDERMEIREN Gerben, voornoemd, wonende te 8310 Brugge, Astridlaan 227 E,die verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf 21/12/2012, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichter en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

*Het eerste boekjaar loopt vanaf eenentwintig december tweeduizend en twaalf tot eenendertig december tweeduizend dertien.

*De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de laatste vrijdag van de maand april van het jaar tweeduizend en veertien om zeventien uur.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichter wordt een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan het boekhoudkantoor Crombé-De Clercq te Opwijk, Heirbaan 81, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor 1 het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondememingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hierbij neergelegd:

Afschrift van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 30.09.2015 15640-0291-011

Coordonnées
DOKTER VANDERMEIREN GERBEN,HUISARTS

Adresse
MEULESTEE 42 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande