DOKTER VANMOERKERKE MARC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANMOERKERKE MARC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.058.274

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14236-0196-011
07/01/2014
ÿþ mod 11.1

-~r~~f á $~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor» behoud

aan he

Belgisc Staatsbl

INI

1011 hIII IIIIIIIIII

*'19008233

YI

Ondernemingsnr : 0466.058.274

Benaming (voluit) : DOKTER VANMOERKERKE MARC

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Cartonstraat 2

8900 leper

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - AANNEMING VOLLEDIG NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Tekst:

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Jan PLATTEAU te leper op 16 december 2013 'Geboekt zeven bladen geen verzending te IEPER de 18 december 2013 Boek 182 blad 16 vak 20, Ontvangen : vijftig euro (¬ 50), De E.A. Inspecteur al (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE'

Blijkt:

Dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER VANMOERKERKE MARC", met zetel te 8900 leper, Cartonstraat 2;

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Joseph Thiery-Vander Heyde te Rumbeke/Roeselare op tien mei negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig mei daarna onder nummer 990522-160, gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor Notaris Joseph Thiery-Vander Heyde te Rumbeke/Roeselare op tien januari tweeduizend en zes, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend en zes onder nummer 06026726.

De vergadering heeft achtereenvolgens volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de nominale waarde van elk aandeel te vervangen door een fractiewaarde.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato veertien november tweeduizend en dertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zeshonderd negentigduizend euro (¬

690.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negenenzestigduizend euro (¬ 69.000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend aan de heer Vanmoerkerke Marc voor een bruto-bedrag ten belope van zeshonderd negentigduizend euro (¬ 690.000,00).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op vijftien november tweeduizend en dertien, door boeking van een te betalen schuld aan de enige vennoot.

DERDE BESLUIT

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigdé verslagen voor en de enige vennoot, aanwezig, verklaart sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisorenkantoor te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de

kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbreng, dat eindigt ais volgt:

"5, BESLUIT

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER VANMOERKERKE MARC, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA DOKTER VANMOERKERKE MARC verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 621,000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 621.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Alhoewel het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen doormiddel van een inbreng in nature, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwege gelaten, omdat de enige vennoot intekent op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER VANMOERKERKE MARC en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 21 november 2013 (getekend) BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Pouseele bedrijfsrevisor"

- het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Goedkeuring van deze beide verslagen

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootsohap te verhogen met zeshonderd eenentwintigduizend euro (¬ 621.000,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op zeshonderd eenenveertigduizend euro (¬ 641.000,00), door inbreng in natura van een netto dividendvordering op de vennootschap van zeshonderd eenentwintigduizend euro (¬ 621.000,00) gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van zeshonderd negentigduizend euro (¬ 690.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van negenenzestigduizend euro (¬ 69.000,00), hetzij aldus netto zeshonderd eenentwintigduizend euro (¬ 621.000,00).

j_. Beslis i5" ng_

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zeshonderd eenentwintigduizend euro (¬ 621.000,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op zeshonderd eenenveertigduizend euro (¬ 641.000,00), door inbreng in natura van een netto dividendvordering van zeshonderd eenentwintigduizend euro (¬ 621.000,00) gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie van nieuwe aandelen, gezien de enige vennoot overgaat tot de inbreng.

Il. Inbreng

is alhier tussengekomen :

De heer Marc Vanmoerkerke, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zeshonderd eenentwintigduizend euro (¬ 621.000,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de netto dividendvordering op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormelde vordering is tot stand gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van veertien november tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Verq" edinq voor de inbrenq

Het bestuursorgaan voorziet naar aanleiding van de inbreng in natura geen nieuwe aandelen uit te geven, gezien de enige vennoot overgaat tot de inbreng.

Ter zake dient erop gewezen dat het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng in natura.

IV. Vast telling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot zeshonderd eenenveertigduizend euro (¬ 641.000,00)

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot actualisering van de Statuten door aanneming van een volledig nieuwe tekst overeenkomstig de te nemen besluiten en door schrapping van alle overbodige bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt: (bij uittreksel}:

1-Naam

De vennootschap is een burgerlijke éénpersoonsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met ais naam : "DOKTER VANMOERKERKE MARC", 2-Zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De zetel is gevestigd te 8900 Ieper, Cartonstraat 2.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar dan ' ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

3-Duur ;

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf één juni negentienhonderd negenennegentig.

4-Kap taal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd eenenveertigduizend euro (¬ 641.000,00). Het is verdeeld in twintig (20) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5-Boeklaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

6-Reserve - Winstverdeling -Vereffeninqsoverschot :

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

7-Bes uur:

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot geneesheer de heer Marc Vanmoerkerke, wonende te 8900 leper, Cartonstraat 2,

Het zaakvoerderschap is begrensd in de tijd door de duur van de vennootschap, door het overlijden van de zaakvoerder of door het ontslag dat hij neemt of ontvangt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het aantal zaakvoerders en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie. Uittredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheer-vennoot en de vennootschap.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed.

Bevoegdheden

ingeval er slechts één zaakvoerder is aangesteld, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht. Ingeval er twee zaakvoerders zijn aangesteld, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarbij zij wel gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vormen zij een college van zaakvoerders, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden. Verte. enwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De gevolmachtigde dient noodzakelijkerwijze geneesheer te zijn indien de volmacht het medische domein betreft.

8-Co trole :

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe beslist door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

9-Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

De uitoefening van de algemene geneeskunde, door de vennoot met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoot, geneesheer.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij aile financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken doch erover wakend dat het burgerlijk karaktervan de vennootschap behouden blijft. Te dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accommodatie dienstig voor voornoemde praktijk, aankopen, huren of invoeren;

In hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch secretariaat oprichten gelast met de inning en de verdeling van de erelonen. De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline;

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven. De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie. De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

De vennootschap mag om het vermogen, dat in de vennootschap opgebouwd werd, doelmatig te beheren, een onroerend vermogen opbouwen door onder andere: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

Het doel kan onder meer omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; - het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskundige activiteit en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende gcederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtsreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

10-Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen,

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkele maal drie weken uit te steilen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan Kantoor Desmet BVBA, Capucienenstraat 99, 8900 leper om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging + bijzonder verslag van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ss

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

= behouden

Y I aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

bestuursorgaan + bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor + gecoördineerde tekst der statuten. Notaris Jan PLATTEAU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : IET000156
03/07/2012 : IET000156
06/07/2011 : IET000156
30/07/2010 : IET000156
27/07/2009 : IET000156
01/07/2008 : IET000156
06/08/2007 : IET000156
11/09/2006 : IET000156
03/02/2006 : IET000156
03/09/2005 : IET000156
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.07.2015 15333-0117-011
09/08/2004 : IET000156
02/07/2003 : IET000156
18/07/2002 : IET000156
04/07/2001 : IET000156
03/10/2000 : IET000156
22/05/1999 : IEA004481
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16347-0168-011

Coordonnées
DOKTER VANMOERKERKE MARC

Adresse
HENRI CARTONSTRAAT 2 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande