DOKTER VERMEERSCH BRUNO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VERMEERSCH BRUNO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.229.215

Publication

22/10/2013
ÿþZetel : 8310 Brugge (Assebroek), Rijkeveldestraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Stan DEVOS, notaris te Zwevegem, op 30 september 2013, ter registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Vermeersch Bruno waarvan de zetel gevestigd is te 8310 Brugge (Assebroek), Rijkeveldestraat 33, blijkt dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist het artikel 9 te schrappen en de artikelen 6, 7, 10, 13, 25, 29 en 31 als volgt aan te passen:

'Artikel 6.

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden; door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de, vennootschap.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke huidige of oud - vennoot, alsmede het getal" van de hem toebehorende aandelen;

2, de gedane stortingen;

3. de overdracht en de overgang van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de' ovememer in geval van overdracht onder de Levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende(n) in geval: van overgang wegens overlijden.

De overdracht en de overgang van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen."

"Artikel 7.

I. Onder de levenden

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het ais bedrijfsleider gepresteerde werk.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve, activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat; medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuiteit van de zorg verzekerd blijft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'

"

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm

Dr. Vermeersch Bruno

Burgerlijke Vennootschap o.v.v.

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

0455.229.215

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

*131fi0462*

111

f 5 -10B: LGISCH ST

2013 Aaeiieg~l71J f;~rt ~i'rri~ ~~~

AATS (3 I~SMIRANK VAN KOOPHÁh~liSgb -;*ALebEiE(Áf

Grif-fie8rdrlFl~i)

i

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegen de weigering van toestemming is geen verhaal mogelijk. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om ovememers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de aandelen te kopen of van hun weigering af te zien.

Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager.

Il. Bij overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium, Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 (naam) en 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd."

"Artikel 10.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneeshe(e)r(en)-venno(o)t(en) uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn."

"Artikel 13.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief de bezoldiging als zaakvoerder en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor deze functie niet vergoed,"

"Artikel 25.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering." "Artikel 29.

a) Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 7 van huidige statuten, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

b) Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éénlvierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

c) Vereffening

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas In functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd, Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder

~

Voor-

b houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

' machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt samen met de ontbinding in één akte overeenkomstig de wettelijke regels,'. zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat' van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die

betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten." "Artikel 31.

Onderhavig contract alsook het huishoudelijk reglement, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige contracten tussen de vennoten.

Iedere wijziging dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De Code van Geneeskundige Plichtenleer maakt integraal deel uit van de statuten. De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de_ Orde der Geneesheren opgesteld.

De clausules of artikels van onderhavige overeenkomst die in strijd zouden zijn met de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn."

Tweede beslissing.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissing uit te voeren.

Derde beslissing.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL-

Opgemaakt door meester Stan Devos, notaris te Zwevegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van het proces-verbaal

- coordinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0310-014
18/12/2012
ÿþA

}

i

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0455 229 215

Benaming

(voluit) : Dr. Vermeersch Bruno

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rijkeveldstraat 33 - 8310 Assebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 17 juli 2012

De vergadering beslist tot herbenoeming van de zaakvoerder, dr. Bruno Vermeersch, wonende te Assebroek, Rijkevetdstraat 33, en dit voor een periode van 6 jaar, aanvang nemend op 17 juli 2012 om te eindigen op 16 juli 2018.

Bruno Vermeersch, zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NBERGEL

~I

1 203206a

EC-D tar CRiI->-l>` de, RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeiiing Bruqqe)

op: 0 7 DEC. 2012

,. rre

Griffie

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.07.2012, NGL 10.08.2012 12405-0123-014
01/08/2011 : BGT000417
03/08/2010 : BGT000417
28/07/2009 : BGT000417
30/07/2008 : BGT000417
31/07/2007 : BGT000417
27/09/2006 : BGT000417
25/07/2006 : BGT000417
20/07/2005 : BGT000417
12/04/2005 : BGT000417
03/08/2004 : BGT000417
11/08/2003 : BGT000417
22/11/2002 : BGT000417
03/08/2002 : BGT000417
10/07/2001 : BGT000417
15/09/2000 : BGT000417
15/07/2000 : BGT000417
11/01/2000 : BGT000417
22/01/1999 : BGT000417

Coordonnées
DOKTER VERMEERSCH BRUNO

Adresse
RIJKEVELDESTRAAT 33 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande