DOKTER WIM GODERIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER WIM GODERIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.437.755

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0447-010
22/06/2012
ÿþ a

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F LEC D

13. [jti. 2012

rnaU,- ;~.i~~~ a..~~~,n1 lA~sD~.l..  -~ r eu-'i

Vo behd aan Beg Staag

Ondernemingsnr : 0844.437.755

Benaming

(voluit) : Dokter Wim Goderis

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 57 bus 1 , 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslagen quasi inbreng

Verslag Zaakvoerder en verslag Bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de Zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn.

Wim Coderis

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2012
ÿþ Mud word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



M

i

A

1;)~

E SI

:LG

ON1TEUR B~

2 3 -03- 2i 1SCH STAA

I III IIII 1I 1H I N

*12066780*

:1-GE NEERGELEGD

12

`SBLAD

15, 03. 2012

~-~~ :A~;DEi_

~c,-iT~A~ ~. ~.Ohl 1 r..

r~

Ondernemingsnr: I /L/. Lf 37. 755

Benaming

(voluit) : DOKTER WIM GODERIS

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Schoolstraat 57, bus 01 te 8800 Beveren (Roeselare)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare, op 6 maart 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de heer GODERIS Wim Omer Roger, huisarts, geboren te Roeselare op veertien november negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 238 is overgegaan tot de oprichting van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam: "DOKTER WIM GODER1S".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen werden als volgt onderschreven:

-De heer GODERIS Wim, wonende te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 238, titularis van zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen.

Totaal : zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE94 3631 0188 6214, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING België NV Bank.

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DOKTER WIM GODERIS".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8800 Beveren (Roeselare), Schoolstraat 57 bus 01.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in Belgié bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving en de regelen van de medische deontologie. Dienovereenkomstig zal de verplaatsing van de maatschappelijke zetel voorafgaandelijk worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen het uitoefenen van de geneeskunde op het gebied van de eerstelijnsgeneeskunde, door de geneesheer-vennoot, of door de geneesheren-huisartsen die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, rekening houdend met de regelen van de Medische deontologie.

Aile inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend,

Het doel omvat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake eerstelijnsgeneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag het beheer uitoefenen over en beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en in de mate dit op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met de voorziene (kosten) associaties, professionele (eenpersoons) vennootschappen, middelenvennootschappen en v.z.w.'s.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizend tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerders) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping,

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende cie dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, ln voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. De duur van het mandaat is beperkt tot 6 jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder:

De heer GODERIS Wim Omer Roger, huisarts, wonende te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 238, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens andersluidende wettelijke, statutaire of deontologisch opgelegde bepalingen.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen voor één of meerdere niet-medische handelingen de bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~"  A.



Voor-

,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

( " , gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht. Indien er' meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGE NWOORDIGINGSBEVOEGD HE I D

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar,

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt eik jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's of tot het uitkeren van een redelijk dividend.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op twee januari tweeduizend en twaalf, en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP VAN DE VERBINTENISSEN AANGEGAAN DOOR DE ZAAKVOERDER GEDURENDE DE TUSSENTIJD

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, en dat sinds twee januari tweeduizend en twaalf, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is dient deze bezoldiging in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Als het mandaat van zaakvoerder door een geneesheer wordt uitgeoefend, wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. De vergoeding aan de geneesheer-vennoot voor zijn professionele activiteit moet op dezelfde manier warden bepaald.

Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed. Zo de commissaris-functie wordt uitgeoefend door een ander persoon dan een geneesheer-vennoot, wordt diens vergoeding bepaald bij beslissing van de algemene vergadering. Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

b. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijner stelt daarop als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling aan: Fiduciaire Ornez bvba, Beversesteenweg 255bis te 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Kurt Lemmens, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W,-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte de dato 6 maart 2012



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER WIM GODERIS

Adresse
SCHOOLSTRAAT 57, BUS 01 8800 BEVEREN(ROESELAERE)

Code postal : 8800
Localité : Beveren
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande