DORPSMOLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DORPSMOLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.332.963

Publication

07/12/2011
ÿþ Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel u 11.111,11M1j1fill NA

a~

Be Sta.









Ondernemingsnr : 0 g L1 4. 31.Z. JG 3

Benaming

(voluit) : DORPSMOLEN

(verkort) :

nteaeraeiegd ter griffie van Ge rechtbank van koophandel

Brugge  afdeling te Gcoslietxik

r,n 2 5 NOV. 20=1

u

Anïiëxës dü Mümtëür bëlgé

Staatsblad ÿÿ 07/12/201IT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Eernegemsestraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 22 november 2011,; neergelegd voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid.

VENNOTEN

1. De heer VEREECKE (VerEecke), Danny Jules Guillaume, geboren te Roeselare op 10 juni 1965,? wonende te 8820 Torhout, Roeselaarseweg 46;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DANNY VEREECKE", gevestigd te 8820!

Torhout, Roeselaarseweg 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met!

ondernemingsnummer 0886.757.766.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DORPSMOLEN".

ZETEL

8210 Zedelgem, Eemegemsestraat 7.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING OF VOOR REKENING VAN DERDEN:

A. Exploitatie en beheer van service flats met alle eraan verbonden noodzakelijke activiteiten.

B. Het verienen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, commercieel of i administratief vlak en dit in de ruimste zin van het woord, rechtstreeks of onrechtstreeks.

C. Het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van rechtspersonen of ondernemingen."

D. Het verlenen van bijstand en diensten op het vlak van administratie en financiën, prospectie, verkoop,: productie en algemeen bestuur.

E. Het voeren van de administratie, alsook het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten in' vennootschappen en/of ondernemingen, ongeacht het maatschappelijk doel dat deze mochten hebben;

F. De marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling, alsook de: organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten.

G. Het optreden als agent, bemiddelaar, commissionair en promotor inzake alle mogelijke; i handelsverrichtingen en meer in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn, de import en de; export, overslag en opslag van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden activiteiten met hun; verwerking en transformatie.

H. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen; of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen ; of ondernemingen.

I. Het bemiddelen van consumentenkredieten, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan; rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen alsook het toestaan van (al dan niet hypothecaire) zekerheden, dit alles in de meest ruime zin; alle: handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan; depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka p ital isatieonde meeting en.

J. De exploitatie van een land-bosbouw, vee- en/of fruitteelt, - en/of loonwerkerbedrijf met commercialisatie; van eigen producten, dit in de meest ruime zin, alsook alle consultancy-activiteiten in dit verband.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

K. Het depanneren, wegtakelen, slepen, plaatsen en bergen, en vervoeren van alle rollend materieel zowel op wielen als op rupsbanden, het verhuren van staanplaatsen onder dak of in open lucht alsook het herstellen van koetswerk, inclusief het spuiten en verven, herstellen van motoren van alle voertuigen, personenwagens, vrachtwagens, bussen of autocars, land- en bosbouwmachines en machines voor bouwwerken, herstellen van auto-elektriciteit en  elektronica, alsook alle consultancy-activiteiten in dit verband.

L. Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte personenwagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers, bestelwagens, terreinwagens, land- en bosbouwmachines en machines voor bouwwerken, bussen en autocars en alle andere voertuigen, alsook alle consultancy-activiteiten in dit verband.

M. Groot- en kleinhandel (aan- en verkoop, import en export, het verhuren) in/van nieuwe en gebruikte personenwagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers, bestelwagens, terreinwagens, land- en bosbouw machines, machines voor bouwwerken, bussen of autocars en alle andere voertuigen, alsook de aankoop, stockage, fabricatie en verkoop van onderdelen van/voor deze voertuigen en machines, alle consultancy-activiteiten in dit verband.

N. Ondernemingen van grondwerken, sloopwerken, rioleringswerken, drainagewerken, wegeniswerken, reiniging en onderhoud van waterlopen en riolen, leggen van allerlei leidingen, funderingen, heiwerken, droog leggingswerken, damkappen en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes en technieken, alsook alle consultancy-activiteiten in dit verband.

O. Het tot stand brengen en exploiteren van intellectuele rechten, met in begrip van het licenciëren van

octrooien.

Il. UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING.

A. Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering en het in lease nemen of geven van onroerende goederen van aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, uitbaten en het beheren van onroerende goederen, kortom alle verrichtingen van onroerende aard, met uitzondering van alle verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

B. De aan- en verkoop, ruil, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

C. Het aanleggen, het uitbouwen en beheren voor eigen rekening of voor deze van haar vennoten van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving, aankoop, verkoop of ruil, het beheren van aandelen op participaties, van aandelenopties, obligaties, kasbons, van producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan alle bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, ruil, fusie, absorptie, inschrijving, of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Volgende vennoten hebben hun inbreng niet volledig volstort:

1. De heer VEREECKE Danny, voornoemd, verklaart inbreng in. geld te hebben gedaan van achttienduizend vijfhonderd achtenveertig euro vijftien cent (18.548,15 EUR), volstort ten belope van zesduizend honderd negenennegentig euro achtendertig cent (6.199,38 EUR), waarvoor hem negenduizend negenhonderd negenennegentig (9.999) aandelen werden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge " " el 2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DANNY VEREECKE", voornoemd, verklaart inbreng in geld te hebben gedaan van één euro vijfentachtig cent (1,65 EUR), volstort ten belope van tweeënzestig cent (0,62 EUR), waarvoor hem één (1) aandeel werd toegekend.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 16.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

AANL EGGEN VAN RESERVES-W INSTVERDEL ING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BENOEMINGEN

Als eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer VEREECKE Danny, voornoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2013, overeenkomstig de statuten.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.



'Vdor-

behouden aentet Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.









-------- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15394-0012-017

Coordonnées
DORPSMOLEN

Adresse
EERNEGEMSESTRAAT 7 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande