DOT. INTERACTIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOT. INTERACTIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.676.209

Publication

29/01/2014
ÿþMad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

GN1TEL'

2 2 -0

n~,-GISCH

R BELGE

1-201li STAATSBLAD

1/. 01. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

-Gr ffït Rte

Ondernemingsnr : 0832676209

Benaming

(voluit) pckR r~tz0( G~Ue

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roéselaarsestraat 3, 8501 Heule

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging mandaat zaakvoerders

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 28/12/2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat dhr Kenneth Mattheeuws ontslag neemt als zaakvoerder op 31/12/2013. Er wordt hem volledige décharge verleend.

Bjdrn Lonneville, zaakvoerder

Kenneth Mattheeuws, ontslagnemende zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 25.10.2013 13640-0165-011
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 26.10.2012 12622-0046-011
20/01/2011
ÿþ11

.iiQiiZ51

3EL

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

DN NEERGELEGD

NEERGELEGD

011 -7. 01. 2011

nSE3Ll n Î

RECHTBANK KOOPHANDEL GrifilleTFiIJK





na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR DIRECTI

...

g.

(1.

1 3 -0F

ISCH STA

F3~.fi : t11.+'

Ondememingsnr : 83t 209

Benaming

(voluit) : Dot. Interactive

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselaarsestraat 3 8501 Heule

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op vijf januari tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1. De Heer LONNEVILLE BjSm Franciscus Maria, geboren te Brugge op veertien mei negentienhonderd zesentachtig, rijksregister nummer 86.05.14-399.52, ongehuwd, wonende te 8720 Wakken (Dentergem), Markegemstraat 183, wettelijk samenwonend met mevrouw Vermeersch Elke Leen.

2. De Heer MATTHEEUWS Kenneth Eugéne, geboren te Tielt op achttien september negentienhonderd zesentachtig, rijksregister nummer 86.09.18-269.90, ongehuwd, wonende te 8531 Hulste, Kerkstraat 7 bus 9.

2. Benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dot. Interactive".

3. Zetel: te 8501 Heule, Roeselaarsestraat 3.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin:

Groot-en kleinhandel, de productie en commercialisering, de ontlening, het huren en verhuren, de service na-verkoop en het herstellen van hard- en software, multimedia, electro, bureaumachines, bureelmateriaal, bureaumeubelen bijhorigheden en aanverwante producten, alsmede alles wat verband houdt met burotica en dit in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen als in het buitenland.

De implementatie van computernetwerken, zowel hard- en softwarematig alsook dienstverlening tijdens en na de implementatie, webhosting en afzonderlijke dienstverlening.

Het geven van demonstraties en onderricht alsook computerconsultancy activiteiten.

Het verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijhorende programmatuur (software)

Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

Bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, marketing, service, selectie van werving, copywriting en advies.

Tussenpersoon in de handel.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, ook via internet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop, verkoop- en verhuring van gebouwen, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden, onderneming voor de productie, het onderhoud, de herstelling, algemene dienstverlening, verhuur en verkoop van allerhande voertuigen, materiaal en uitrusting.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord. Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bovendien alle industriële, financiële, burgerlijke, roerende of gedeeltelijk betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar

-------- - - -- doel_te-bevorderen__.__..----...._...___..__...-_....__...----------------._...-......_____-__...._.

Opde laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, 'g hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

` Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door honderd

aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

IINBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De Heer Lonneville Bjém, voor tienduizend euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vijfduizend euro.

2. De Heer Mattheeuws Kenneth, voor tienduizend euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vijfduizend euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van tienduizend euro en is elk aandeel voor één/vijfde volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Centea met nummer 860-1122179-65.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op drie december tweeduizend en tien.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutair zaakvoerders voor de duur der vennootschap wordt éénpang benoemd door de oprichters, de heer Lonneville Bjém en de heer Mattheeuws Kenneth, beiden voornoemd, die verklaren hun mandaat te aanvaarden, en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10. Volmacht:

Er wordt beslist bijzondere volmacht te geven aan Camfrsc bvba, Oude Heirbaan 22 te 9800 Deinze en zijn

medewerkers voor:

" Uitvoeren van inschrijving, wijzigingen of schrapping bij het ondernemingsloket

.De bvba te vertegenwoordigen bij de BTW- en belastingsadministratie

" Het opstellen en neerleggen van jaarrekeningen

" Het vervullen van alle wettelijke formaliteiten bij alle fiscale instanties en andere overheidinstanties.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE MAANDAG VAN DE MAAND SEPTEMBER OM TIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en twaalf.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één april en eindigt op éénendertig maart daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de

zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting,

opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig maart

tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk;

expeditie akte oprichting.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Martine Vandemaele, notaris.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 28.09.2015 15628-0540-011

Coordonnées
DOT. INTERACTIVE

Adresse
ROESELAARSESTRAAT 3 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande