DR. BENEDIKT SIMOENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BENEDIKT SIMOENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.915.282

Publication

09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 07.01.2015 15003-0491-013
29/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

MONITEUR BEf_%r,HYsarstvAu+eoceautna-rt 11

BRUGGE (Af~~E Brugge)

I 2 2 -0~1- ZUi3 op: 1 2 APR. Z013

BELSfSCH STAATSBf-Ar_t efffegem

11

ONU

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kuipersstraat 20

8000 BRUGGE

~

526

pndernemingsnr : 915

2

Benaming (voluit) : DR. BENEDIKT SIMOENS

;;

d.

I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 11 april 2013, ;; opgericht door :

De heer SIMOENS Benedikt Clement Emile, dokter in de genees-, heet- en verloskunde, geboren te! : Sint-Andries op 1 februari 1957, echtgenoot van mevrouw Danneels Katrien Maurits Alina, geboren te: E3rugge op 21 augustus 1963, wonende te 8000, Kuipersstraat 20.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Dr. Benedikt Simoens".

De maatschappelijke zetel van deze vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Kuipersstraat 20. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

- De uitoefening van de geneeskunde, meerbepaald huisarts, door haar vennoot of vennoten in. naam en voor rekening van de vennootschap rekening houdend met de deontologische; gedragsregels,

- De aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende; accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter; beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot,

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te; bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande; praktijkuitoefening mogelijk te maken,

Het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig; zijn voor de uitoefening van voormelde aktiviteit,

- De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en; geenszins door de vennootschap,

- De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria,

De geneesheer-vennoten dienen verzekerd te zijn voor hun medische fouten, terwijl ook de; aansprakelijkheid van de vennootschap moet verzekerd worden.

De beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot blijft onbeperkt. Voor alle andere; verbintenissen is men beperkt aansprakelijk. Elke geneesheer-vennoot moet zijn medevennoten ten! spoedigste inlichten over elke opgelopen disciplinaire, strafrechtelijke of administratieve veroordeling; met een weerslag op de beroepsuitoefening.

:H Alle vennoten moeten de hoedanigheid van geneesheer bezitten en ingeschreven zijn op het; tableau van de Orde van de Geneesheren. Het verlies van de hoedanigheid van geneesheer brengt! van rechtswege het verlies van de hoedanigheid van vennoot mede.

- De uitoefening van de geneeskunde door haar vennoten geschiedt met respect voor de vrije artsenkeuzen, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het beroepsgeheim.; ;; ln geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de geneeskundige plichtenleer.

IJaarnaast kan de vennootschap ; - Participaties verwerven in, toestaan of opnemen van leningen en voorschotten, in eender welke! vorm, aan of van, bestaande of op te richten ondernemingen, met een gelijkaardig doel aan het doel! van de vennootschap, maar ze moet zich wel onthouden van elke vorm van commerciële exploitatie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e Ooor-

behoàen

aan het

Belgisch

Staatsblad



van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, zonder haar burgerlijk karakter aan te tasten.

- Het verwerven, onderhouden en beheren van een roerend en onroerend patrimonium,

Maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de oprichting.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWEEHONDERD DUIZEND EUR (¬ 200.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De oprichter verklaart en erkent dat alle aandelen volstort zijn en dat de som van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) thans ter vrije beschikking is van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die verplichtend vennoot dienen te ziin, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat kan herroepen of hernieuwen.

De duur van het mandaat is beperkt tot 6 jaar en is vernieuwbaar.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met éénparigheid van stemmen der vennoten, inbegrepen zijn eigen stem.

Zijn opdracht kan geheel of gedeeltelijk om zwaarwichtige redenen ingetrokken worden, bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend op de wijze zoals bepaald voor de wijziging der statuten, De zaakvoerder bezit de macht om alle noodzakelijke of nuttige daden te stellen ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel der vennootschap, ter uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De vennootschap zal steeds vertegenwoordigd worden tegenover derden en in rechte, zowel als eiser dan als verweerder, door de enige zaakvoerder.

Andere personen kunnen worden gemachtigd door de zaakvoerder om de vennootschap voor niet-medische handelingen te vertegenwoordigen.

Er wordt jaarlijks een algemene vergadering gehouden de vierde vrijdag van de maand september om twintig uur.

Elke algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke anderé plaats aangeduid in de bijeenroepingbrieven.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar. Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bevat de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De zaakvoerder maakt bovendien een jaaroverzicht op, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De inkomsten, verminderd met alle lasten, afschrijvingen, voorzieningen, maken de netto-winst van de vennootschap uit.

Ven deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat ze tien procent van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van de resterende winst onverminderd hetgeen van dwingend recht is bepaald In de wet op de handelsvennootschappen. Ingeval van reservering van winst is een besluit met éénparigheid van stemmen vereist.

ALGEMENE VERGADERING -- SLOTBEPALINGEN

11 Benoeming zaakvoerder.

De comparant komt heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, de heer Benedikt SIMOENS voornoemd tot zaakvoerder te benoemen, met onbezoldigd mandaat. Zelfde heer Benedikt Simoens verklaart deze functie te aanvaarden. De zaakvoerder zal in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

~" £+

statuten.

De aldus benoemde zaakvoerder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden ais orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

21 Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de viérde vriidau van de maand september 2014. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig maart 2014.

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 13 februari 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De comparant, zijnde de aldus benoemde zaakvoerder, stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW en andere openbare diensten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de ZENITO ondernemingsloket, Sint-Clarastraat 48 te 8000 Brugge.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behteaen aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2015
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Kuipersstraat 20 (volledig adres)

Onderwerp akte : verslaggeving quasi-inbreng

Neerlegging overeenkomstig de bepalingen van art. 220 en 222 W. Venn. van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BV ovv BVBA Dr. Benedikt Simoens dd. 9 maart 2015 en van het revisoraal verslag van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door Piet Dujardin dd. 12 maart 2015.

(get.) Benedikt Simoens, zaakvoerder

Mod Word 11.1

SJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

NITEUR BELG

riffie Rechtbank Koophandel

0 3 -07- 2)15 2 9 JUN 2015 -

ISCH STAATSBLAD Gent Afdeling Brugge

e-griffier---

" " " " »" " " " " "

Ondernemingsnr : 0526.915.282

Benaming

(voluit) : Dr. Benedikt Simoens

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15610-0588-013

Coordonnées
DR. BENEDIKT SIMOENS

Adresse
KUIPERSSTRAAT 20 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande