DR. BO DEBAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BO DEBAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.718.027

Publication

16/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. De zetel is gevestigd te 8530 Harelbeke, Zuidstraat 22 bus 002 (gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), samengesteld door inbreng in geld, volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), dus nog te volstorten zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Mevrouw Debaere Bo heeft ingetekend op 186 aandelen voor ¬ 18.600,00, volgestort tot beloop van ¬ 12.400,00, dus nog te volstorten ¬ 6.200,00.

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: Mevrouw Debaere Bo, voornoemd.

Krachtens artikel 22 der statuten is haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Volmacht : de zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name : de naamloze vennootschap Fiscaal Buro Ghesquière met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, vertegenwoordigd door de heer Filip Ghesquière, accountant-belastingconsulent, wonende te 8800 Roeselare, Sterrebosdreef 22.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Coordonnées
DR. BO DEBAERE

Adresse
ZUIDSTRAAT(HAR) 22, BUS 002 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande